EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul aproba, miercuri, prelungirea cu 60 de zile a plafonarii adaosului comercial la anumite alimente. Lista produselor

publicat 2024-01-31 08:00:11 (ProTV)
Guvernul aproba, miercuri, prelungirea cu 60 de zile a plafonarii adaosului comercial la anumite alimente. Lista produselor Guvernul va aproba, în sedinta de miercuri, un proiect de ordonanta de urgenta prin care va prelungi cu înca 60 de zile masura privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza. ...continuare.

Armata israeliana anunta ca a inundat labirintul de tuneluri din Fasia Gaza ale Hamas, pompand in ele "cantitati mari de apa”

publicat 2024-01-30 22:45:07 (Libertatea)
Armata israeliana anunta ca a inundat labirintul de tuneluri din Fasia Gaza ale Hamas, pompand in ele cantitati mari de apa” Armata israeliana (IDF) a recunoscut marti, 30 ianuarie, ca a introdus „cantitati mari de apa” in tunelurile din Fasia Gaza folosite de militantii gruparii islamiste palestiniene Hamas pentru a le „neutraliza”, sustinand ca s-a asigurat ca nu compromite accesul la apa potabila al populatiei civile, informeaza Agerpres preluand AFP. „Au fost dezvoltate diverse instrumente pentru […] ...continuare.

Boala cu care s-au intors din strainatate patru romani. Au ajuns la spital cand au revenit in tara. Unde au calatorit

publicat 2024-01-30 14:00:17 (ProTV)
Boala cu care s-au intors din strainatate patru romani. Au ajuns la spital cand au revenit in tara. Unde au calatorit Patru români infectati cu malarie au ajuns în ultima luna la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes". Ei au calatorit în Zanzibar.   ...continuare.

Provincia Catalonia din Spania investeste 2,4 miliarde de euro pentru a supravietui fara ploaie

publicat 2024-01-30 14:00:16 (Mediafax)
Provincia Catalonia din Spania investeste 2,4 miliarde de euro pentru a supravietui fara ploaie Strategia de cateva miliarde de euro, care include investitii in instalatii de desalinizare, este vitala, deoarece este posibil ca regiunea sa declare in curand starea de urgenta in ceea ce priveste apa, iar incalzirea globala face ca secetele sa devina tot mai frecvente in viitor, informeaza Bloomberg. ...continuare.

Razboiul Israel - Hamas. Qatar afirma ca o propunere de armistitiu va fi trimisa catre Hamas / Armata israeliana a ucis trei palestinieni inarmati intr-un spital din Cisiordania

publicat 2024-01-30 08:30:11 (Mediafax)
Razboiul Israel - Hamas. Qatar afirma ca o propunere de armistitiu va fi trimisa catre Hamas / Armata israeliana a ucis trei palestinieni inarmati intr-un spital din Cisiordania Israelul "a ucis trei barbati inarmati" intr-un raid asupra unui spital din Cisiordania Armata israeliana a declarat ca fortele sale au ucis trei palestinieni inarmati intr-un spital din Cisiordania, adaugand ca unul dintre ei era suspectat ca planuia un atac iminent, ca si raidurile transfrontaliere ale Hamas din 7 octombrie din Fasia Gaza. ...continuare.

Cum va fi vremea in luna februarie. Estimarile meteorologilor pentru urmatoarele patru saptamani

publicat 2024-01-30 08:00:11 (Libertatea)
Cum va fi vremea in luna februarie. Estimarile meteorologilor pentru urmatoarele patru saptamani Februrarie va incepe cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, situatie care se va mentine aproape pana la finalul lunii, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), care a publicat marti estimarile meteo pentru perioada 29 ianuarie - 26 februarie 2024, facute de Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. Datele reprezinta estimari […] ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 706 | Rusii au continuat atacurile masive cu drone, ucrainenii au ripostat

publicat 2024-01-30 08:00:11 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 706 | Rusii au continuat atacurile masive cu drone, ucrainenii au ripostat O alerta aeriana a fost declansata in regiunile de est, centru si sud, dupa ce rusii au lansat mai multe drone Shahed asupra Ucrainei. Autoritatile ucrainene au anuntat ca apararea antiaeriana opereaza in regiunea Kiev. In replica, autoritatile ruse au transmis ca a fost respins un atac masiv cu drone ucrainene care a vizat regiunile […] ...continuare.

Prognoza meteo marti, 30 ianuarie: vremea se va mentine rece. Unde va fi foarte frig

publicat 2024-01-30 08:00:02 (Adevarul)
Prognoza meteo marti, 30 ianuarie: vremea se va mentine rece. Unde va fi foarte frig Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 30 ianuarie 2024, anuntand o zi rece. ...continuare.

Recrutari in trupele speciale ale Armatei Romane. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa aplice

publicat 2024-01-30 07:45:13 (ProTV)
Recrutari in trupele speciale ale Armatei Romane. Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa aplice Tinerii români care îsi doresc o cariera militara si vor sa faca parte din trupele speciale, au acum o sansa. ...continuare.

Concedieri si disperare la UNRWA, dupa ce a fost acuzata ca are angajati implicati in atacul din 7 octombrie. Apelul agentiei

publicat 2024-01-30 07:45:13 (ProTV)
Concedieri si disperare la UNRWA, dupa ce a fost acuzata ca are angajati implicati in atacul din 7 octombrie. Apelul agentiei Mai multe tari au oprit finantarea celei mai mari agentii ONU care opereaza în Gaza, pe masura ce criza se adânceste din cauza presupusului rol al unor membri ai personalului în atacul lansat de Hamas împotriva Israelului la 7 octombrie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.