EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Caz de sclavie in Giurgiu: Sase oameni cu handicap au fost exploatati la munca si tinuti in conditii inumane

publicat 2024-02-07 07:45:06 (Libertatea)
Caz de sclavie in Giurgiu: Sase oameni cu handicap au fost exploatati la munca si tinuti in conditii inumane O familie din Giurgiu este acuzata ca a racolat sase persoane cu afectiuni fizice si psihice si le-a pus sa munceasca gospodaria, fara sa-i plateasca. Faptele s-au petrecut pe parcursul a trei ani, oamenii fiind tinuti in conditii mizere si fara hrana, a anuntat marti, 6 februarie, Politia Romana. In acest caz, politistii si procurorii […] ...continuare.

Sclavi in Romania, la Giurgiu. Persoane cu dizabilitati, in conditii inumane, supuse la violente inimaginabile: mi-a spus ca daca voi pleca ma va lega de masina si ma va tari in urma ei

publicat 2024-02-06 22:45:08 (Jurnalul-National)
Sclavi in Romania, la Giurgiu. Persoane cu dizabilitati, in conditii inumane, supuse la violente inimaginabile: mi-a spus ca daca voi pleca ma va lega de masina si ma va tari in urma ei Un nou caz de sclavie zguduie Romania. Intr-un sat din Giurgiu, la doar cativa kilometri de Bucuresti, procurorii au descoperit intr-o curte mai multi oameni cu handicap sechestrati, exploatati si pusi la munci grele, fara a fi platiti sau ingrijiti. ...continuare.

Calvarul persoanelor cu handicap mintal tinute ca sclave de o familie din Giurgiu. Primeau mancare rar si munceau cate 12 ore

publicat 2024-02-06 20:45:18 (ProTV)
Calvarul persoanelor cu handicap mintal tinute ca sclave de o familie din Giurgiu. Primeau mancare rar si munceau cate 12 ore Procurorii investigheaza un caz de sclavie moderna, descoperit în judetul Giurgiu. ...continuare.

Oameni cu handicap, sclavi la Giurgiu. "Mi-a spus ca daca voi pleca, ma va lega de masina si ma va tari in urma ei"

publicat 2024-02-06 20:00:03 (Antena3)
Oameni cu handicap, sclavi la Giurgiu. Mi-a spus ca daca voi pleca, ma va lega de masina si ma va tari in urma ei Un nou caz de sclavie zguduie Romania. Intr-un sat din Giurgiu, la doar cativa kilometri de Bucuresti, procurorii au descoperit intr-o curte mai multi oameni cu handicap sechestrati, exploatati si pusi la munci grele, fara a fi platiti sau ingrijiti. ...continuare.

Caz de sclavie in Giurgiu. Sase persoane cu afectiuni fizice si psihice au fost exploatate si tinute in conditii mizere

publicat 2024-02-06 17:30:02 (Adevarul)
Caz de sclavie in Giurgiu. Sase persoane cu afectiuni fizice si psihice au fost exploatate si tinute in conditii mizere DIICOT a desfasurat perchezitii intr-un dosar de trafic de persoane. Potrivit anchetatorilor, sase persoane cu afectiuni fizice si psihice grave au fost retinut si supuse unor tratamente inumane intr-o locuinta din judetul Giurgiu. Suspectii au fost retinuti si dusi la audieri. ...continuare.

Caz de sclavie in Giurgiu: Sase persoane exploatate prin munca si tinute in conditii improprii

publicat 2024-02-06 17:15:10 (Jurnalul-National)
Caz de sclavie in Giurgiu: Sase persoane exploatate prin munca si tinute in conditii improprii Doi membri ai unei familii din Giurgiu sunt cercetati dupa ce din 2021 pana in prezent ar fi adapostit intr-o anexa, in conditii improprii, sase persoane pe care le-ar fi exploatat prin munca. ...continuare.

Caz de sclavie in Giurgiu: Sase persoane exploatate prin munca si tinute in conditii improprii

publicat 2024-02-06 16:45:19 (Mediafax)
Caz de sclavie in Giurgiu: Sase persoane exploatate prin munca si tinute in conditii improprii Procurorii DIICOT si politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au facut marti o perchezitie domiciliara pe raza judetului Giurgiu, intr-o cauza privind savarsirea infractiunii de trafic de persoane in forma continuata. ...continuare.

Caz de sclavie in Giurgiu. Cel putin 6 victime, cu handicap mintal, au fost puse la munci grele fara sa primeasca bani

publicat 2024-02-06 13:15:22 (ProTV)
Caz de sclavie in Giurgiu. Cel putin 6 victime, cu handicap mintal, au fost puse la munci grele fara sa primeasca bani Un caz de sclavie este anchetat în judetul Giurgiu, localitatea Gostinari. O familie este banuita de DIICOT ca ar fi racolat persoane vulnerabile, cu handicap mintal, pe care le-ar fi pus sa munceasca din greu, în gospodarie sau pe câmp, fara niciun ban. ...continuare.

Mass-media: 'Traficul prin PTF Giurgiu, oprit din cauza unui protest al fermierilor bulgari'

publicat 2024-02-06 11:15:05 (Bursa)
Mass-media: 'Traficul prin PTF Giurgiu, oprit din cauza unui protest al fermierilor bulgari' Traficul prin PTF Giurgiu-Ruse este oprit marti pe ambele sensuri din cauza unui protest al fermierilor bulgari care se desfasoara in sensul giratoriu din PTF Ruse. ...continuare.

Atentionare de calatorie emisa de MAE. Haos in Bulgaria, din cauza grevei agricultorilor

publicat 2024-02-06 09:45:21 (Money.ro)
Atentionare de calatorie emisa de MAE. Haos in Bulgaria, din cauza grevei agricultorilor Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde, incepand de marti, vor avea loc proteste ale agricultorilor, care vor determina restrictii de circulatie. Totodata, vor fi blocate punctele de trecere a frontierei de la Giurgiu-Ruse, Vidin-Calafat, Silistra-Ostrov Calarasi, Kardam-Negru Voda si Durankulak-Vama Veche. Potrivit MAE, in Bulgaria, in conformitate cu […]Articolul Atentionare de calatorie emisa de MAE. Haos in Bulgaria, din cauza... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.