EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu: Devin functionale benzile dedicate vehiculelor inmatriculate in UE / Ieri s-a deschis o banda in Vama Calafat, de astazi in Nadlac II si Bors II, urmeaza si Giurgiu / Transportatorii nostri vor avea prioritate in fata celor din Ucraina si Turcia

publicat 2024-02-16 12:15:19 (Money.ro)
Ciolacu: Devin functionale benzile dedicate vehiculelor inmatriculate in UE / Ieri s-a deschis o banda in Vama Calafat, de astazi in Nadlac II si Bors II, urmeaza si Giurgiu / Transportatorii nostri vor avea prioritate in fata celor din Ucraina si Turcia "Astazi mai rezolvam una dintre solicitarile esentiale ale transportatorilor. Devin functionale benzile dedicate vehiculelor inmatriculate in Uniunea Europeana. De ieri s-a deschis circulatia pe o asemenea banda in Vama Calafat, iar de astazi la Nadlac II si Bors II. Urmeaza si Vama Giurgiu in curand, iar astfel transportatorii nostri vor avea prioritate in fata transportatorilor din Ucraina sau Turcia", a anuntat Marcel Ciolacu, vineri, in cadrul sedintei de Guvern.  De asemenea,... ...continuare.

Ministrul Transporturilor anunta ca s-a deschis prima banda dedicata exclusiv autovehiculelor UE in punctul vamal de la Calafat

publicat 2024-02-15 18:15:13 (Money.ro)
Ministrul Transporturilor anunta ca s-a deschis prima banda dedicata exclusiv autovehiculelor UE in punctul vamal de la Calafat "S-a deschis prima banda dedicata exclusiv autovehiculelor UE in punctul vamal de la Calafat! Mai exact, in Agentia de Control si Incasare (ACI) a fost deschisa o banda de circulatie doar pentru autovehiculele inmatriculate in Uniunea Europeana. Pe cealalta banda va fi permisa circulatia, atat pentru autovehiculele inmatriculate in statele membre UE, cat si cele inmatriculate in state non-UE", scrie ministrul pe Facebook.    Sorin Grindeanu afirma ca, incepand de vineri, astfel de... ...continuare.

Peste 37 de tone de deseuri au fost oprite sa intre in tara

publicat 2024-02-15 17:00:12 (Jurnalul-National)
Peste 37 de tone de deseuri au fost oprite sa intre in tara Peste 37 de tone de deseuri second-hand si din aluminiu au fost oprite sa intre in tara la PTF Giurgiu, informeaza Politia de Frontiera. ...continuare.

Peste 37 de tone de deseuri au fost oprite sa intre in tara

publicat 2024-02-15 13:30:15 (Mediafax)
Peste 37 de tone de deseuri au fost oprite sa intre in tara In Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat miercuri, pe sensul de intrare in tara, un cetatean roman, in varsta de 27 de ani, aflat la volanul unui automarfar care transporta deseuri second-hand pe ruta Bulgaria - Romania, si un cetatean bulgar, in varsta de 44 de ani, care conducea un autovehicul ce transporta deseuri din aluminiu pe traseul Bulgaria - Franta. ...continuare.

Politistii de frontiera au descoperit 45 de butelii ce contin o substanta periculoasa, intr-un microbuz in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

publicat 2024-02-14 12:15:13 (Money.ro)
Politistii de frontiera au descoperit 45 de butelii ce contin o substanta periculoasa, intr-un microbuz in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera au transmis ca in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare in tara, s-a prezentat la controlul de frontiera un cetatean bulgar, in varsta de 23 de ani, aflat la volanul unui microbuz.   "Cu aceasta ocazie, in urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, in compartimentul de marfa au fost descoperite mai multe cutii ce contineau 45 de butelii cu 9,5 kilograme de freon fiecare, o substanta... ...continuare.

Paul Petrof, seful vamii Bucuresti, retinut de DNA in urma perchezitiilor

publicat 2024-02-14 03:15:18 (Puterea)
Paul Petrof, seful vamii Bucuresti, retinut de DNA in urma perchezitiilor Directorul Directiei Regionale Vamale Bucuresti, Paul Petrof, a fost retinut marti in urma perchezitiilor efectuate de DNA, in cadrul unei ample anchete ce vizeaza fapte de luare de mita si trafic de influenta. Procurorii au efectuat perchezitii in 20 de locatii din Bucuresti, Ilfov, Dambovita, si Giurgiu, inclusiv domicilii, sedii de firme si sediul institutiei […]The post Paul Petrof, seful vamii Bucuresti, retinut de DNA in urma perchezitiilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drum din Arges, modernizat dupa 30 de ani | Soseaua va fi un punct de legatura spre Vama Giurgiu

publicat 2024-02-11 14:45:05 (Antena3)
Drum din Arges, modernizat dupa 30 de ani | Soseaua va fi un punct de legatura spre Vama Giurgiu A fost nevoie sa treaca 30 de ani ca un drum din Arges sa fie refacut. Este vorba de drumul judetean 503 care trece prin sase localitati. Ani buni soferii s-au plans de gropile din asfalt. Asta in locurile in care asflaltul mai exista. Soseaua, acum consolidata si refacuta, va fi un important nod rutier catre Vama Giurgiu. ...continuare.

Muzician traficant de droguri, sase ani de inchisoare. Rapper roman, flagrant cu patru kilograme de canabis

publicat 2024-02-10 12:00:02 (Adevarul)
Muzician traficant de droguri, sase ani de inchisoare. Rapper roman, flagrant cu patru kilograme de canabis Rapperul Cumicu, cunoscut in mediul muzicii underground din Romania, are mari probleme penale, fiind implicat in activitati de trafic de droguri. Raul Alin Giurgiu a fost condamnat la inchisoare cu executare, la Tribunalul Alba, in 6 februarie 2024. ...continuare.

Raperul CUMICU isi continua cariera in inchisoare. Romanul a fost condamnat la 6 ani cu executare pentru trafic de cannabis

publicat 2024-02-09 16:45:10 (Money.ro)
Raperul CUMICU isi continua cariera in inchisoare. Romanul a fost condamnat la 6 ani cu executare pentru trafic de cannabis CUMICU va face pe viitor "Dedicatii speciale", asa cum se numeste o cunoscuta piesa a sa din inchisoare. Pe numele sau Raul Alin Giurgiu, rapperul clujean a fost condamnat de Tribunalul Alba la 6 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de cannabis. Hip-hoperul, care se afla deja incarcerat in Penitenciarul Aiud, ar fi cumparat […]Articolul Raperul CUMICU isi continua cariera in inchisoare. Romanul a fost condamnat la 6 ani cu executare pentru trafic de cannabis apare prima data in... ...continuare.

Retele Electrice Muntenia si Banat au finalizat prima etapa de modernizare a infrastructurii energetice

publicat 2024-02-09 12:30:03 (Adevarul)
Retele Electrice Muntenia si Banat au finalizat prima etapa de modernizare a infrastructurii energetice Retele Electrice Muntenia si Banat au finalizat prima etapa din proiectele de modernizare ale infrastructurii energetice, in Giurgiu respectiv Banat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.