EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




ISW: Mass-media rusa incearca sa semene instabilitate politica in Republica Moldova

publicat 2024-01-10 12:45:01 (Adevarul)
ISW: Mass-media rusa incearca sa semene instabilitate politica in Republica Moldova Presa de stat rusa continua sa incurajeze separatistii pro-rusi din Republica Moldova, posibil intr-o incercare de a semana instabilitate politica si dezbinare, a raportat Institutul pentru Studierea Razboiului (ISW) in evaluarea zilnica din 9 ianuarie, relateaza publicatia ,,The Kyiv Independent". ...continuare.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, in vizita surpriza in regiunea baltica

publicat 2024-01-10 12:30:04 (Adevarul)
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, in vizita surpriza in regiunea baltica Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mers in vizita miercuri in Lituania si isi va continua calatoria in Letonia si Estonia in zilele urmatoare, a anuntat liderul de la Kiev intr-o postare pe reteaua de socializare X, relateaza Reuters. ...continuare.

Atac comis la Kabul, revendicat de catre gruparea jihadista Statul Islamic

publicat 2024-01-10 12:30:04 (Adevarul)
Atac comis la Kabul, revendicat de catre gruparea jihadista Statul Islamic Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a revendicat un al doilea atac comis in trei zile la Kabul. ...continuare.

Trafic ingreunat pe Centura Capitalei din cauza protestelor transportatorilor VIDEO

publicat 2024-01-10 12:30:04 (Adevarul)
Trafic ingreunat pe Centura Capitalei din cauza protestelor transportatorilor VIDEO Traficul autovehiculelor pe Centura Bucuresti este blocat miercuri de mai multe autocamioane ale transportatorilor rutieri care protesteaza, circuland cu viteza minima. ...continuare.

Dezvaluiri despre coruptia din armata chineza: Militarii foloseau combustibil din rachete pentru gatit

publicat 2024-01-10 12:15:03 (Adevarul)
Dezvaluiri despre coruptia din armata chineza: Militarii foloseau combustibil din rachete pentru gatit Un fost ofiter al armatei chineze a dezvaluit pentru Radio Asia Libera ca militarii furau din proviziile armatei, inclusiv pentru a gati. El a facut aceste declaratii in conditiile relatarilor recente despre coruptia din Armata Populara de Eliberare, relateaza Business Insider. ...continuare.

Petre Roman, declaratie scandaloasa despre condamnarea lui Gica Popescu la inchisoare

publicat 2024-01-10 12:15:03 (Adevarul)
Petre Roman, declaratie scandaloasa despre condamnarea lui Gica Popescu la inchisoare La zece ani dupa o decizie socanta se confirma o ipoteza revoltatoare. ...continuare.

Maia Sandu, printre cei mai saraci presedinti de tara

publicat 2024-01-10 12:00:03 (Adevarul)
Maia Sandu, printre cei mai saraci presedinti de tara Maia Sandu a incasat anul trecut aproape 359.000 de lei moldovenesti, adica in jur de 92.000 de lei romanesti, iar cea mai mare parte din suma a reprezentat salariile pentru functia pe care o detine, aceasta ridicand lunar o leafa de aproape 22.000 de lei moldovenesti. ...continuare.

O revolta salbatica a izbucnit intr-o sinagoga din New York din cauza unui tunel secret, sapat de evreii ortodocsi VIDEO

publicat 2024-01-10 12:00:03 (Adevarul)
O revolta salbatica a izbucnit intr-o sinagoga din New York din cauza unui tunel secret, sapat de evreii ortodocsi VIDEO O incaierare a izbucnit intre politie si mai multe persoane care au sapat un tunel ilegal secret in sinagoga din Brooklyn ...continuare.

Doua cadavre au fost recuperate din apele marii si 18 migranti au fost salvati de catre autoritatile din Grecia

publicat 2024-01-10 12:00:03 (Adevarul)
Doua cadavre au fost recuperate din apele marii si 18 migranti au fost salvati de catre autoritatile din Grecia Grecia a salvat miercuri, 10 ianuarie, 18 migranti si a recuperat cadavrele a doua persoane, o femeie si un barbat, aproape de un tarm stancos de pe insula Lesbos. ...continuare.

Cheltuielile unei gospodarii au fost de cca 6.000 lei si de 2.426 lei pe persoana in trimestrul III din 2023

publicat 2024-01-10 12:00:03 (Adevarul)
Cheltuielile unei gospodarii au fost de cca 6.000 lei si de 2.426 lei pe persoana in trimestrul III din 2023 Cheltuielile banesti medii lunare au fost, in trimestrul III 2023, de 6.071 lei pe o gospodarie (2.426 lei pe o persoana), mai mari cu 8,6% fata de trimestrul II 2023, potrivit datelor INS. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.