EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Seful Vamilor a fost inlocuit din functie

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Seful Vamilor a fost inlocuit din functie Ion Cupa a fost eliberat din functia de presedinte al Autoritatii Vamale Romane (AVR), in locul sau fiind numit Marcel Simion Mutescu, potrivit deciziei deja publicate in Monitorul Oficial. ...continuare.

Fiul lui Joe Biden va fi audiat de republicani privind afacerile sale suspecte din strainatate. Acuzatiile aduse lui Hunter

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Fiul lui Joe Biden va fi audiat de republicani privind afacerile sale suspecte din strainatate. Acuzatiile aduse lui Hunter Doua comisii parlamentare dominate de majoritatea republicana au anuntat joi, dupa luni de dezbateri aprinse, ca fiul presedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, va fi audiat la sfarsitul lui februarie cu privire la afacerile suspecte din strainatate de care aceste comisii il acuza. ...continuare.

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrita, in pericol

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrita, in pericol Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete. ...continuare.

Salariu incredibil pentru Teo si Mircea Badea, in anii '90: "Nu aveam bani de mancare, imi aduceai sendvisuri cu piure"

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Salariu incredibil pentru Teo si Mircea Badea, in anii '90: Nu aveam bani de mancare, imi aduceai sendvisuri cu piure Sunt celebri astazi, dar nu au uitat de unde au plecat. Teo Trandafir si Mircea Badea au povestit despre inceputurile lor in televiziune, dezvaluind si ce leafa primeau in urma cu mai bine de 25 de ani. Au recunoscut sincer ca abia reuseau sa supravietuiasca. ...continuare.

Soferita Barbie si TIR-ul roz. Georgeta are doua pisici de care este nedespartita FOTO VIDEO

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Soferita Barbie si TIR-ul roz. Georgeta are doua pisici de care este nedespartita FOTO VIDEO O soferita de TIR din judetul Alba surprinde prin modul in care a ales sa practice meseria rezervata, in general, barbatilor. Georgeta are 35 de ani si conduce camioane si TIR-uri de 12 ani. ...continuare.

Kfir Bibas, cel mai tanar ostatic israelian rapit de Hamas, a implinit un an

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Kfir Bibas, cel mai tanar ostatic israelian rapit de Hamas, a implinit un an Chipul sau a devenit instantaneu recognoscibil in intreaga lume: un baietel cu parul roscat care tine in mana o jucarie, privind direct in camera si zambind. Numele lui este Kfir Bibas si este cel mai tanar dintre cei 253 de ostatici luati in Gaza in timpul atacurilor teroriste impotriva Israel. ...continuare.

Viktor Orban, multumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declara razboi primirii de migranti

publicat 2024-01-19 12:30:02 (Adevarul)
Viktor Orban, multumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declara razboi primirii de migranti Prim-ministrul Viktor Orban considera ca relatia de cooperarea cu omologul roman "ofera oportunitati" de ameliorare a relatiilor bilaterale si sustine ca Ungaria nu va primi migranti nici "pentru toti banii din lume", potrivit MTI, agentie de stat de la Budapesta. ...continuare.

Primele intalniri ale lui Iohannis din 2024

publicat 2024-01-19 12:15:02 (Adevarul)
Primele intalniri ale lui Iohannis din 2024 Presedintele Klaus Iohannis va avea luni doua intrevederi, cand se intalneste atat cu premierul Vietnamului, cat si cu mai multi ambasadori, pentru a primi scrisorile lor de acreditare. ...continuare.

Cum sa obtii un gazon perfect cu seminte de calitate

publicat 2024-01-19 12:15:02 (Adevarul)
Cum sa obtii un gazon perfect cu seminte de calitate E visul oricarei persoane care locuieste la casa sa aiba o gradina cat mai frumoasa. Iar vedeta gradinilor este, fara indoiala, gazonul. Un gazon verde si luxuriant poate transforma complet aspectul oazei tale, oferindu-ti un spatiu placut pentru activitati in aer liber si relaxare. ...continuare.

Cum au supravietuit romanii "marelui viscol" din 1954, cand zapada era cat casa. Cosciugul lui Ionel Teodoreanu, transportat cu o sanie la cimitir VIDEO

publicat 2024-01-19 12:15:02 (Adevarul)
Cum au supravietuit romanii marelui viscol din 1954, cand zapada era cat casa. Cosciugul lui Ionel Teodoreanu, transportat cu o sanie la cimitir VIDEO Pe vremea cand meteorologii nu emiteau coduri de vreme severa, Romania lupta sa supravietuiasca in nametii cat casa. Cadavrul lui Ionel Teodoreanu a fost transportat cu sania vecinilor la cimitir. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.