EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 1754 1755 Pag. urm. »

Morutan rateaza Euro 2024 dupa o accidentare groaznica: de ce pierderea e uriasa pentru Romania

publicat 2024-04-24 11:00:06 (Adevarul)
Morutan rateaza Euro 2024 dupa o accidentare groaznica: de ce pierderea e uriasa pentru Romania Saptamana de cosmar pentru selectionerul Edward Iordanescu. ...continuare.

Mobilizare dupa valul de praf saharian. Mai multe echipaje intervin pentru curatarea strazilor si a trotuarele, in Galati VIDEO

publicat 2024-04-24 11:00:06 (Adevarul)
Mobilizare dupa valul de praf saharian. Mai multe echipaje intervin pentru curatarea strazilor si a trotuarele, in Galati VIDEO Noul val de praf saharian a ajuns si Galati. Un strat de nisip fin s-a asezat pe masini, trotuare si strazi. Autoritatile locale au anuntat ca mai multe echipe de curatenie intervin pentru a curata trotuarele si strazile ...continuare.

LYNX Festival, eveniment dedicat fotografiei si documentarului de natura, ajunge la cea de-a doua editie. Cand va avea loc

publicat 2024-04-24 11:00:06 (Adevarul)
LYNX Festival, eveniment dedicat fotografiei si documentarului de natura, ajunge la cea de-a doua editie. Cand va avea loc A doua editie LYNX Festival, primul eveniment de la noi din tara dedicat exclusiv fotografiei si filmului documentar de natura, initiat de Asociatia Romania Salbatica si Asociatia Forona, va avea loc la Brasov, intre 4 si 9 iunie. ...continuare.

Cu ce pret se vinde carnea de miel in Gorj, de sarbatoarea Pastelui. Exista o cerere foarte mare din tarile arabe

publicat 2024-04-24 11:00:06 (Adevarul)
Cu ce pret se vinde carnea de miel in Gorj, de sarbatoarea Pastelui. Exista o cerere foarte mare din tarile arabe Mieii au inceput sa fie comercializati cu ocazia sarbatorilor pascale, pretul de vanzare fiind cuprins, in prezent, in judetul Gorj, intre 40 si 45 de lei ...continuare.

Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile

publicat 2024-04-24 10:45:02 (Adevarul)
Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda, in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze, exercitiile NATO au declansat nemultumirea Moscovei. ...continuare.

Laura Imai Messina, autoarea bestsellerului "Ce incredintam vantului", lanseaza la Bucuresti cel mai recent roman

publicat 2024-04-24 10:45:02 (Adevarul)
Laura Imai Messina, autoarea bestsellerului Ce incredintam vantului, lanseaza la Bucuresti cel mai recent roman Laura Imai Messina, autoarea bestsellerului Ce incredintam vantului, lanseaza la Bucuresti romanul Vietile secrete ale culorilor, aparut in colectia "Raftul Denisei", in traducerea Cristinei Gogianu. ...continuare.

Bancile, obligate sa-si ajute clientii sa depaseasca situatiile care au generat neplata

publicat 2024-04-24 10:30:02 (Adevarul)
Bancile, obligate sa-si ajute clientii sa depaseasca situatiile care au generat neplata Bancile sunt obligate pentru toate tipurile de credite sa demonstreze ca au incercat restructurarea datoriilor care inregistreaza intarzieri la plata mai mari de 90 de zile, informeaza CSALB. ...continuare.

Vizita rara a unei delegatii nord-coreene in Iran trezeste ingrijorari

publicat 2024-04-24 10:30:02 (Adevarul)
Vizita rara a unei delegatii nord-coreene in Iran trezeste ingrijorari Dupa ce Coreea de Nord si-a intarit legaturile militare cu Moscova in ultimele luni, o delegatie oficiala, condusa de un responsabil economic, a plecat luni spre Iran, intr-o vizita rara. ...continuare.

Un sindicat al politistilor francezi ameninta sa perturbe stafeta tortei olimpice la JO de la Paris

publicat 2024-04-24 10:30:02 (Adevarul)
Un sindicat al politistilor francezi ameninta sa perturbe stafeta tortei olimpice la JO de la Paris Sindicatul politistilor francezi Alliance a amenintat marti ca va perturba stafeta tortei olimpice daca bonusurile si compensatiile financiare promise pentru angajamentul lor pe durata Jocurilor Olimpic nu sunt eliberate rapid, informeaza AFP. ...continuare.

Val de praf saharian in Romania. Aglomeratie in spalatoriile auto din Buzau din cauza depunerilor de pe masini VIDEO

publicat 2024-04-24 10:30:02 (Adevarul)
Val de praf saharian in Romania. Aglomeratie in spalatoriile auto din Buzau din cauza depunerilor de pe masini VIDEO Un nou val de praf saharian a ajuns in Romania. Soferii din mai multe zone ale tarii au luat spalatoriile auto cu asalt dupa ce si-au gasit masinile acoperite de un strat rosiatic. In Buzau, astfel de fenomen a mai fost. Niciodata nu au avut, insa, o asemenea intensitate ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 1754 1755 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.