EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Soigu: NATO a creat amenintari suplimentare pentru Rusia, dar Moscova nu are interesul de a ataca state ale Aliantei

publicat 2024-04-26 15:30:02 (Adevarul)
Soigu: NATO a creat amenintari suplimentare pentru Rusia, dar Moscova nu are interesul de a ataca state ale Aliantei Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu. ...continuare.

Cum incearca China sa schimbe ordinea mondiala pe fondul scaderii atractivitatii SUA - analiza Foreign Affairs

publicat 2024-04-26 15:30:02 (Adevarul)
Cum incearca China sa schimbe ordinea mondiala pe fondul scaderii atractivitatii SUA - analiza Foreign Affairs Astazi, nu exista nicio indoiala cu privire la ambitiile liderului chinez Xi Jinping de a "reface" lumea. El vrea sa sparga reteaua de aliante a Washingtonului si sa curete organizatiile internationale de valorile "occidentale". ...continuare.

Nicolae Robu si-a depus candidatura pentru Primaria Timisoara. Fostul primar este sustinut de Alianta PSD-PNL

publicat 2024-04-26 15:30:02 (Adevarul)
Nicolae Robu si-a depus candidatura pentru Primaria Timisoara. Fostul primar este sustinut de Alianta PSD-PNL Nicolae Robu, candidatul sustinut de Alianta PSD-PNL, si-a depus vineri, 26 aprilie 2024, candidatura pentru functia de primar al Timisoarei si a fost validat de Biroul Electoral Municipal Timisoara. ...continuare.

Socolari, micul sat din Banat devenit veritabil centru cultural. Incep concertele in curtea pictorului Fikl FOTO VIDEO

publicat 2024-04-26 15:15:02 (Adevarul)
Socolari, micul sat din Banat devenit veritabil centru cultural. Incep concertele in curtea pictorului Fikl FOTO VIDEO Timisoreanul Gheorghe Fikl, unul din cei mai apreciati pictori contemporani din Romania, a amenajat un inedit centru cultural in satul carasean Socolari - transformat spectaculos de artistii care s-au mutat acolo. ...continuare.

Final de telenovela pe Bega. Elisabeta Lipa a agreat solutia pentru mutarea sectiei de canotaj a CSM Timisoara

publicat 2024-04-26 15:15:02 (Adevarul)
Final de telenovela pe Bega. Elisabeta Lipa a agreat solutia pentru mutarea sectiei de canotaj a CSM Timisoara Demolarea unei baze de canotaj de pe malurile Begai a starnit multe discutii in Timisoara. Sportivii, care au primit un spatiu temporar, au fost folositi de politicieni in campanile lor electorale impotriva actualei administratii. ...continuare.

Locuri cu zapada de Florii. Imagini senzationale din zona montana a Romaniei FOTO VIDEO

publicat 2024-04-26 15:15:02 (Adevarul)
Locuri cu zapada de Florii. Imagini senzationale din zona montana a Romaniei FOTO VIDEO La munte, iarna si-a reintrat in drepturi. Ultimele ninsori din zona montana i-au luat prin surprindere atat pe cabanieri si administratorii de hoteluri si pensiuni, cat si pe cei care opereaza domeniile schiabile. ...continuare.

Metropola Galati-Braila va avea aeroport international. Va imita o zona verde de pe Faleza Dunarii. A primit acord de la ROMATSA

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
Metropola Galati-Braila va avea aeroport international. Va imita o zona verde de pe Faleza Dunarii. A primit acord de la ROMATSA Autoritatile din Galati au anuntat vineri, 26 aprilie 2024, ca proiectul Aeroportului international Galati-Braila a primit acord de la ROMATSA. Va fi inclus in Master Planul General de Transport mai are nevoie de cateva studii pentru a fi organizata licitatia pentru desemnarea constructorului. ...continuare.

UE inaspreste regulile pe care trebuie sa le respecte retailerul chinez de moda Shein

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
UE inaspreste regulile pe care trebuie sa le respecte retailerul chinez de moda Shein Comisia Europeana a desemnat, vineri, in mod oficial, comerciantul Shein drept platforma online foarte mare (VLOP) in temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale (DSA). ...continuare.

Viorel Catarama se intoarce in PNL: Este important sa ne regrupam in aceste campanii electorale care vor fi foarte grele

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
Viorel Catarama se intoarce in PNL: Este important sa ne regrupam in aceste campanii electorale care vor fi foarte grele Omul de afaceri Viorel Catarama revine in PNL, formatiunea pe care o conduce, Partidul Dreapta Liberala, urmand sa fuzioneze prin absorbtie cu PNL. ...continuare.

Cinci beneficii uimitoare ale supei pe care americanii o numesc "bulion de oase". Ce se intampla daca o consumam zilnic

publicat 2024-04-26 14:45:03 (Adevarul)
Cinci beneficii uimitoare ale supei pe care americanii o numesc bulion de oase. Ce se intampla daca o consumam zilnic Nu e un secret ca supa preparata din oase ne face sa ne simtim mai bine atunci cand suntem bolnavi. Acest preparat simplu e indicat insa nu doar atunci cand ne simtim rau. Dieteticienii o recomanda ca parte a meniului obisnuit, datorita multiplelor sale beneficii asupra organismului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.