EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Campionatul european de imitat pescarusi a fost castigat de... "baiatul pescarus" VIDEO

publicat 2024-04-23 17:15:02 (Adevarul)
Campionatul european de imitat pescarusi a fost castigat de... baiatul pescarus VIDEO La fel cum Peter Parker s-a transformat in Spider-Man dupa ce a fost muscat de un paianjen, un baietel din Marea Britanie, in varsta de noua ani, a devenit "baiatul pescarus", dupa ce a fost ciupit de o astfel de pasare. ...continuare.

"Tosca" la Cluj-Napoca sub egida Anului Puccini in Romania

publicat 2024-04-23 17:15:02 (Adevarul)
Tosca la Cluj-Napoca sub egida Anului Puccini in Romania Antetul afisului cu recenta premiera a Operei Nationale Romane din municipiul de pe Somes este bogat si include, in afara de teatrul gazduitor, Ambasada Italiei, Institutul Italian de Cultura din Bucuresti, Artexim si Ministerul Culturii. ...continuare.

Parlamentul European a aprobat noi reguli care fac reparatiile mai usoare pentru consumatori

publicat 2024-04-23 17:00:02 (Adevarul)
Parlamentul European a aprobat noi reguli care fac reparatiile mai usoare pentru consumatori Noile norme adoptate de Parlamentul European consolideaza dreptul la reparare, urmaresc reducerea deseurilor si sprijina sectorul reparatiilor prin repararea mai usoara si mai ieftina a bunurilor. ...continuare.

Burduja: Candidez pentru ca vreau ca bucurestenii sa nu mai fie fortati sa aleaga raul cel mai mic

publicat 2024-04-23 16:45:01 (Adevarul)
Burduja: Candidez pentru ca vreau ca bucurestenii sa nu mai fie fortati sa aleaga raul cel mai mic Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a transmis intr-un mesaj pe Facebook ca decizia de astazi a fost asumata dupa prea multe ezitari. Ministrul a argumentat ca va candida pentru ca bucurestenii sa nu mai fie "fortati sa aleaga raul cel mai mic". ...continuare.

Consiliul Concurentei are noi membri, dupa ce 11 zile nu a putut functiona in parametri normali

publicat 2024-04-23 16:45:01 (Adevarul)
Consiliul Concurentei are noi membri, dupa ce 11 zile nu a putut functiona in parametri normali Parlamentul a numit noi membri in plenul Consiliului Concurentei, care se alatura presedintelui autoritatii, Bogdan Chiritoiu si vicepresedintelui institutiei, Dan Pascu. ...continuare.

Padurile din jurul Capitalei vor fi protejate. Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. "Padurea inseamna sanatate, inclusiv mintala"

publicat 2024-04-23 16:45:01 (Adevarul)
Padurile din jurul Capitalei vor fi protejate. Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Padurea inseamna sanatate, inclusiv mintala Inscrisa ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata marti, 23 aprilie 2024, in unanimitate, de comisiile reunite pentru Mediu si pentru Paduri ale Senatului. ...continuare.

Cainele unui primar din Dambovita, omorat cu mancare otravita aruncata peste gard

publicat 2024-04-23 16:15:02 (Adevarul)
Cainele unui primar din Dambovita, omorat cu mancare otravita aruncata peste gard Persoane inca neidentificate au aruncat o substanta otravitoare in curtea unui primar din Dambovita. Din nefericire, cainele familiei a decedat. ...continuare.

Carambol cu trei masini pe "soseaua mortii", langa Buzau. Doua persoane au fost ranite VIDEO

publicat 2024-04-23 16:15:02 (Adevarul)
Carambol cu trei masini pe soseaua mortii, langa Buzau. Doua persoane au fost ranite VIDEO Un grav accident rutier s-a produs, marti la pranz, pe DN2 E85, la iesirea din localitatea Potarnichesti, comuna buzoiana Posta Calnau. In coliziune au fost implicate trei autovehicule. Echipaje de la ISU Buzau si SAJ au fost mobilizate la fata locului pentru a acorda primele ingrijiri medicale. ...continuare.

Avertismentul economistilor UBB despre o noua generatie de sacrificiu: "Sistemul de pensii devine rapid nesustenabil"

publicat 2024-04-23 16:15:02 (Adevarul)
Avertismentul economistilor UBB despre o noua generatie de sacrificiu: Sistemul de pensii devine rapid nesustenabil Economistii de la UBB estimeaza ca deficitul fondului de pensii din Romania va ajunge, in 2024, la peste 25 de miliarde de lei, sistemul devenind rapid nesustenabil. Pe masura ce "decreteii" ies la pensie, situatia devine si mai complicata. Care sunt solutiile la indemana statului si a pensionarilor ...continuare.

Moderna si Pfizer-BioNTech se infrunta in instanta pentru paternitatea si dreptul de a utiliza tehnologia ARN mesager

publicat 2024-04-23 16:15:02 (Adevarul)
Moderna si Pfizer-BioNTech se infrunta in instanta pentru paternitatea si dreptul de a utiliza tehnologia ARN mesager Companiile farmaceutice Moderna si Pfizer-BioNTech se vor infrunta in tribunale din Londra si din alte orase in procese care privesc paternitatea si dreptul de a utiliza tehnologia ARN mesager, care a fost cruciala in dezvoltarea vaccinurilor lor anti-COVID-19, informeaza AFP, citata de Agerpres. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.