EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Indonezia: Mii de persoane au fost evacuate in urma eruptiei vulcanului Ruang VIDEO

publicat 2024-05-04 20:45:02 (Adevarul)
Indonezia: Mii de persoane au fost evacuate in urma eruptiei vulcanului Ruang VIDEO Mii de persoane au fost evacuate de la inceputul intrarii in eruptie a vulcanului Muntele Ruang, situat in partea nordica a insulei indoneziene Sulawesi, transmite sambata agentia Xinhua, citata de Agerpres. ...continuare.

Pastele de altadata, in amintirile artistilor: "La biserica mergeam cu sareta si stateam la slujba pana la ivirea zorilor"

publicat 2024-05-04 20:15:03 (Adevarul)
Pastele de altadata, in amintirile artistilor: La biserica mergeam cu sareta si stateam la slujba pana la ivirea zorilor Unele dintre cele mai frumoase amintiri, care se dau mai departe ca o mostenire de nepretuit, sunt zilele de sarbatoare cand oamenii par a fi mai buni unii cu altii. ...continuare.

Trupa Roxette revine cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson

publicat 2024-05-04 20:15:03 (Adevarul)
Trupa Roxette revine cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei sale de pop-rock Roxette cu o noua solista, compatrioata sa Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson. ...continuare.

10 lectii la trecut despre razboiul din prezent si viitor

publicat 2024-05-04 19:45:02 (Adevarul)
10 lectii la trecut despre razboiul din prezent si viitor In fiecare seara, spectacolul televiziunilor de stiri. ...continuare.

Anafura primita in noaptea de Inviere are semnificatii in plus fata de cea oferita la finalul liturghiilor

publicat 2024-05-04 19:45:02 (Adevarul)
Anafura primita in noaptea de Inviere are semnificatii in plus fata de cea oferita la finalul liturghiilor Anafura din noaptea de Inviere, denumita Pasti, are cateva semnificatii in plus fata de prescura care se ofera la finalul Sfintei Liturghii si ne aminteste de fiecare data cand o luam ca marturisim jertfa lui Hristos. ...continuare.

CSM Bucuresti a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor

publicat 2024-05-04 19:30:03 (Adevarul)
CSM Bucuresti a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor CSM Bucuresti a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa de echipa franceza Metz Handball. ...continuare.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a obtinut al treilea mandat

publicat 2024-05-04 19:00:02 (Adevarul)
Primarul Londrei, Sadiq Khan, a obtinut al treilea mandat Primarul Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi in Anglia. Laburistul a devenit astfel primul edil al capitalei britanice care obtine un al treilea mandat, potrivit presei locale. ...continuare.

Sase alimente care imbunatatesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului si regleaza nivelul de zahar din sange

publicat 2024-05-04 19:00:02 (Adevarul)
Sase alimente care imbunatatesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului si regleaza nivelul de zahar din sange Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghetata sau pastele sau s-a simtit amortit ori trist dupa o masa copioasa stie ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu sase alimente care imbunatatesc dispozitia. ...continuare.

Caderea orasului strategic Ceasiv Iar, doar o chestiune de timp, estimeaza un general ucrainean. Comandant: "Situatia este tensionata"

publicat 2024-05-04 19:00:02 (Adevarul)
Caderea orasului strategic Ceasiv Iar, doar o chestiune de timp, estimeaza un general ucrainean. Comandant: Situatia este tensionata Probabil este doar o chestiune de timp pana cand Ucraina va pierde orasul strategic estic Ceasiv Iar, aflat sub asaltul fortelor rusesti, a declarat un oficial de varf din serviciile militare de informatii pentru The Economist. ...continuare.

Cum vrea Rusia sa destabilizeze Republica Moldova. Noua etapa a razboiul hibrid ANALIZA

publicat 2024-05-04 18:15:02 (Adevarul)
Cum vrea Rusia sa destabilizeze Republica Moldova. Noua etapa a razboiul hibrid ANALIZA Rusia a intensificat razboiul hibrid in Republica Moldova, schimband narativele agresiunii odata cu anuntul Chisinaului privind organizarea in toamna acestui an a referendumului pe tema aderarii la UE si a scrutinului prezidential, sustin analistii consultati de ,,Adevarul". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.