EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Caderea orasului strategic Ceasiv Iar, doar o chestiune de timp, estimeaza un general ucrainean. Comandant: "Situatia este tensionata"

publicat 2024-05-04 19:00:02 (Adevarul)
Caderea orasului strategic Ceasiv Iar, doar o chestiune de timp, estimeaza un general ucrainean. Comandant: Situatia este tensionata Probabil este doar o chestiune de timp pana cand Ucraina va pierde orasul strategic estic Ceasiv Iar, aflat sub asaltul fortelor rusesti, a declarat un oficial de varf din serviciile militare de informatii pentru The Economist. ...continuare.

Cum vrea Rusia sa destabilizeze Republica Moldova. Noua etapa a razboiul hibrid ANALIZA

publicat 2024-05-04 18:15:02 (Adevarul)
Cum vrea Rusia sa destabilizeze Republica Moldova. Noua etapa a razboiul hibrid ANALIZA Rusia a intensificat razboiul hibrid in Republica Moldova, schimband narativele agresiunii odata cu anuntul Chisinaului privind organizarea in toamna acestui an a referendumului pe tema aderarii la UE si a scrutinului prezidential, sustin analistii consultati de ,,Adevarul". ...continuare.

Controversa Mandruta-Dan Negru despre Lumina Sfanta: "Le dai oamenilor stiri care le plac, indiferent daca sunt adevarate sau nu?"

publicat 2024-05-04 18:15:02 (Adevarul)
Controversa Mandruta-Dan Negru despre Lumina Sfanta: Le dai oamenilor stiri care le plac, indiferent daca sunt adevarate sau nu? Lucian Mandruta incinge spiritele pe Facebook, criticand jurnalistii care relateaza despre aducerea "luminei sfinte" de la Ierusalim pentru faptul ca nu verifica informatia. Pe langa cei care i-au dat replica se numara si omul de televiziune Dan Negru. ...continuare.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe lista persoanelor cautate de Rusia

publicat 2024-05-04 17:45:02 (Adevarul)
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe lista persoanelor cautate de Rusia Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne. ...continuare.

Tehnici de ornare. Cea mai rapida metoda pentru a avea oua curcubeu de Paste VIDEO

publicat 2024-05-04 17:45:02 (Adevarul)
Tehnici de ornare. Cea mai rapida metoda pentru a avea oua curcubeu de Paste VIDEO Exista nenumarate metode de vopsire si ornare sau incondeiere a oualor, care difera de la o casa la alta, de la o regiune la alta. Printre acestea, unele sunt simple si extrem de rapide, dar de mare efect ...continuare.

Reteta pentru masa de Paste: medalioane de miel cu rosii a la Chef Jakob Hausmann

publicat 2024-05-04 17:45:02 (Adevarul)
Reteta pentru masa de Paste: medalioane de miel cu rosii a la Chef Jakob Hausmann Daca vreti sa va impresionati familia si invitatii la masa de Paste, incercati Medalioane de miel cu rosii a la Chef Jakob Hausmann, o reteta inedita recomandata de Click! ...continuare.

Sinucidere infioratoare in Neamt. Un iesean s-a aruncat de pe un pod in fata unui tren care trecea in viteza

publicat 2024-05-04 17:45:02 (Adevarul)
Sinucidere infioratoare in Neamt. Un iesean s-a aruncat de pe un pod in fata unui tren care trecea in viteza In judetul Neamt, cateva cazuri de sinucidere petrecute in acest an au frapat prin modul in care victimele au ales sa-si puna capat zilelor. In unele situatii, motivul gestului extrem va ramane un mister ...continuare.

Simbolurile lumanarii de Inviere. Ce puteri are si cand poate fi reaprinsa

publicat 2024-05-04 17:30:02 (Adevarul)
Simbolurile lumanarii de Inviere. Ce puteri are si cand poate fi reaprinsa Lumanarea aprinsa este simbolul Invierii, al biruintei vietii asupra mortii. Putini credinciosi stiu, insa, de ce este importanta lumanarea de Paste si cand mai poate fi aceasta aprinsa si de ce nu este bine sa fie aruncata ...continuare.

Bogatii lumii cheltuiesc pana la 500.000 de dolari pe pachete turistice la Jocurile Olimpice de la Paris

publicat 2024-05-04 17:15:02 (Adevarul)
Bogatii lumii cheltuiesc pana la 500.000 de dolari pe pachete turistice la Jocurile Olimpice de la Paris Membrii super-bogatilor din intreaga lume cheltuiesc pana la 500.000 de dolari pe pachete "ultra-exclusive" pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. ...continuare.

Un barbat s-a autoincendiat in gradina casei sale. Fiul si nepotul au sarit sa-l salveze

publicat 2024-05-04 17:15:02 (Adevarul)
Un barbat s-a autoincendiat in gradina casei sale. Fiul si nepotul au sarit sa-l salveze Un barbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofa municipiului Timisoara, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, sambata, dupa ce s-a autoincendiat, potrivit Agerpres. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.