EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reteta pentru masa de Paste: medalioane de miel cu rosii a la Chef Jakob Hausmann

publicat 2024-05-04 17:45:02 (Adevarul)
Reteta pentru masa de Paste: medalioane de miel cu rosii a la Chef Jakob Hausmann Daca vreti sa va impresionati familia si invitatii la masa de Paste, incercati Medalioane de miel cu rosii a la Chef Jakob Hausmann, o reteta inedita recomandata de Click! ...continuare.

Sinucidere infioratoare in Neamt. Un iesean s-a aruncat de pe un pod in fata unui tren care trecea in viteza

publicat 2024-05-04 17:45:02 (Adevarul)
Sinucidere infioratoare in Neamt. Un iesean s-a aruncat de pe un pod in fata unui tren care trecea in viteza In judetul Neamt, cateva cazuri de sinucidere petrecute in acest an au frapat prin modul in care victimele au ales sa-si puna capat zilelor. In unele situatii, motivul gestului extrem va ramane un mister ...continuare.

Simbolurile lumanarii de Inviere. Ce puteri are si cand poate fi reaprinsa

publicat 2024-05-04 17:30:02 (Adevarul)
Simbolurile lumanarii de Inviere. Ce puteri are si cand poate fi reaprinsa Lumanarea aprinsa este simbolul Invierii, al biruintei vietii asupra mortii. Putini credinciosi stiu, insa, de ce este importanta lumanarea de Paste si cand mai poate fi aceasta aprinsa si de ce nu este bine sa fie aruncata ...continuare.

Bogatii lumii cheltuiesc pana la 500.000 de dolari pe pachete turistice la Jocurile Olimpice de la Paris

publicat 2024-05-04 17:15:02 (Adevarul)
Bogatii lumii cheltuiesc pana la 500.000 de dolari pe pachete turistice la Jocurile Olimpice de la Paris Membrii super-bogatilor din intreaga lume cheltuiesc pana la 500.000 de dolari pe pachete "ultra-exclusive" pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. ...continuare.

Un barbat s-a autoincendiat in gradina casei sale. Fiul si nepotul au sarit sa-l salveze

publicat 2024-05-04 17:15:02 (Adevarul)
Un barbat s-a autoincendiat in gradina casei sale. Fiul si nepotul au sarit sa-l salveze Un barbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofa municipiului Timisoara, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, sambata, dupa ce s-a autoincendiat, potrivit Agerpres. ...continuare.

Trimis in judecata dupa ce a incercat sa dea foc unui bar in care n-a mai fost lasat sa intre

publicat 2024-05-04 17:00:02 (Adevarul)
Trimis in judecata dupa ce a incercat sa dea foc unui bar in care n-a mai fost lasat sa intre Un barbat din Arges a fost trimis in judecata pentru amenintare si distrugere. Suparat pentru ca i-a fost interzis accesul intr-un bar, l-a amenintat cu moartea pe patron si a incercat sa ii incendieze localul. De asemenea, unei alte persoane i-a distrus geamurile de la masina ...continuare.

FC Botosani-FC Voluntari 0-0, in faza play-out a Superligii

publicat 2024-05-04 17:00:02 (Adevarul)
FC Botosani-FC Voluntari 0-0, in faza play-out a Superligii FC Botosani a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 0-0, sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal. ...continuare.

Drumul romanului de la gratarul cu mici la biserica SPECIAL

publicat 2024-05-04 17:00:02 (Adevarul)
Drumul romanului de la gratarul cu mici la biserica SPECIAL Invierea Domnului este una dintre sarbatorile de capatai ale crestinilor, fiind incarcata de o simbolistica profunda. Cu toate acestea, unii romani prefera sa sarbatoreasca cel mai des in natura, cu gratarele incinse. ...continuare.

Traditia straveche bizara din Maramures. Ziua in care femeii ii era permis sa-si bata barbatul

publicat 2024-05-04 16:45:02 (Adevarul)
Traditia straveche bizara din Maramures. Ziua in care femeii ii era permis sa-si bata barbatul Sambata Mare, ultima zi de pregatire a marii sarbatori a crestinatatii, Invierea Domnului, are si conotatii ciudate in Maramures. In aceasta zi femeile fac cele mai intense pregatiri pentru Paste, insa un vechi obicei spune au si dreptul de a-si bate barbatul ...continuare.

Viata de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

publicat 2024-05-04 16:45:02 (Adevarul)
Viata de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viata, mai putin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.