EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul"

Articole

Stiri locale




Gerul a ucis o femeie din Buzau. Avea 46 de ani si traia pe strazi

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Gerul a ucis o femeie din Buzau. Avea 46 de ani si traia pe strazi O femeie care a fost gasita marti, pe strada, in soc hipotermic, a murit la spital. Ea a fost adusa in stop cardio-respirator de un echipaj de politie locala. A decedat in cursul noptii trecute. ...continuare.

Dragusin, afacere istorica pentru Genoa: cifrele arata profitul realizat de italieni dupa jumatate de an

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Dragusin, afacere istorica pentru Genoa: cifrele arata profitul realizat de italieni dupa jumatate de an Internationalul roman a umplut conturile formatiei din Serie A. ...continuare.

"Baby Yoda" va avea propriul film in cadrul francizei "Star Wars". Micul extraterestru i-a cucerit pe fani

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Baby Yoda va avea propriul film in cadrul francizei Star Wars. Micul extraterestru i-a cucerit pe fani Personajul Baby Yoda, care in ultimii ani a devenit o mascota interplanetara in universul "Star Wars" datorita serialului "The Mandalorian", va avea in curand un film dedicat in cadrul acestei francize cinematografice. ...continuare.

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput o greva de trei zile paralizand transportul feroviar

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput o greva de trei zile paralizand transportul feroviar Navetistii din intreaga Germanie se confrunta incepand de miercuri cu anulari de trenuri, in conditiile in care o greva nationala de trei zile a mecanicilor de locomotiva creeaza noi probleme pentru deplasarea in cea mai mare economie a Europei. ...continuare.

S-a nascut in SUA, a copilarit in Austria, dar a ales sa studieze in Romania. Povestea fiicei unor emigranti romani din America

publicat 2024-01-10 11:15:03 (Adevarul)
S-a nascut in SUA, a copilarit in Austria, dar a ales sa studieze in Romania. Povestea fiicei unor emigranti romani din America S-a nascut in Florida, a copilarit langa Viena, dar a ales sa-si faca studiile in Romania. Dominique Faina, fiica de 21 ani a unor emigranti romani din America, s-a intors in tara natala a parintilor ei. "Asa am prins foarte mare drag de Romania. Aici oamenii sunt foarte deschisi si prietenosi". ...continuare.

Zeci de camioane si de tractoare se indreapta spre Capitala, din estul tarii, la protestul fermierilor si transportatorilor VIDEO

publicat 2024-01-10 11:00:03 (Adevarul)
Zeci de camioane si de tractoare se indreapta spre Capitala, din estul tarii, la protestul fermierilor si transportatorilor VIDEO Zeci de transportatori si fermieri au iesit miercuri dimineata pe soselele buzoiene pentru un protest spontan. Ei isi exprima nemultumirea fata de o serie de aspecte ce afecteaza industria agricola si transportul, sub genericul "Protest RCA". ...continuare.

Telenovela Dragusin s-a incheiat cu o afacere colosala: Radu pleaca de la Genoa si devine cel mai scump roman din istorie

publicat 2024-01-10 11:00:03 (Adevarul)
Telenovela Dragusin s-a incheiat cu o afacere colosala: Radu pleaca de la Genoa si devine cel mai scump roman din istorie Un stoper de 21 de ani e gata sa faca pasul spre cel mai inalt nivel competitional. ...continuare.

Tom Cruise si Warner Bros Discovery au semnat un acord pentru dezvoltarea si producerea de filme originale si francize

publicat 2024-01-10 11:00:03 (Adevarul)
Tom Cruise si Warner Bros Discovery au semnat un acord pentru dezvoltarea si producerea de filme originale si francize Warner Bros Discovery a anuntat marti incheierea unui acord cu Tom Cruise, unul dintre cei mai bine cotati actori de la Hollywood, pentru a dezvolta si a produce filme originale si francize cinematografice in 2024. ...continuare.

Situatie dificila pentru ucraineni: Atacurile rusesti au crescut simtitor pe front, dar rusii au intensificat si loviturile aeriene

publicat 2024-01-10 10:45:03 (Adevarul)
Situatie dificila pentru ucraineni: Atacurile rusesti au crescut simtitor pe front, dar rusii au intensificat si loviturile aeriene Trupele ruse si-au intensificat atacurile pe frontul din Ucraina in pofida vremii geroase, numai in decursul zilei de marti fortele ucrainene fiind nevoite sa respinga 64 tentative de asalt, indica Statul Major General de la Kiev in raportul sau zilnic de miercuri, potrivit DPA. ...continuare.

Costul de trai si situatia financiara la pensie, principalele ingrijorari ale romanilor

publicat 2024-01-10 10:45:03 (Adevarul)
Costul de trai si situatia financiara la pensie, principalele ingrijorari ale romanilor Romanii se asteapta sa traiasca mai mult si considera ca sanatatea, starea de bine, adaptabilitatea si siguranta financiara au cel mai important rol in pregatirea pentru o viata longeviva. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.