EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Pita de Pecica", singurul produs traditional romanesc din vestul tarii care beneficiaza de protectie europeana

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Pita de Pecica, singurul produs traditional romanesc din vestul tarii care beneficiaza de protectie europeana Printre cele 13 produse traditionale romanesti cu indicatie geografica protejata la nivelul Uniunii Europene se numara si "Pita de Pecica". Este un produs vestit si apreciat de pe vremea Imperiului Austro-Ungar ...continuare.

Blinken se intalneste cu liderul palestinian Abbas in Cisiordania ocupata

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Blinken se intalneste cu liderul palestinian Abbas in Cisiordania ocupata Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit miercuri cu presedintele Autoritatii Palestiniene (AP) Mahmoud Abbas in Cisiordania ocupata de Israel, dupa ce i-a presat pe liderii israelieni sa ofere o cale catre un stat palestinian. ...continuare.

Iohannis ataca la CCR legea privind trecerea a 35 de terenuri in proprietatea privata a Universitatii "Regele Mihai I"

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Iohannis ataca la CCR legea privind trecerea a 35 de terenuri in proprietatea privata a Universitatii Regele Mihai I Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis CCR, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra legii privind transmiterea a 35 de terenuri in suprafata totala de 501 hectare, din domeniul public al statului, in proprietatea privata a Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I". ...continuare.

Nereguli grave depistate la teatrul din Targu Jiu. A fost sesizata Directia de Finante din Craiova

publicat 2024-01-10 13:15:03 (Adevarul)
Nereguli grave depistate la teatrul din Targu Jiu. A fost sesizata Directia de Finante din Craiova O serie de nereguli grave au fost constatate de Corpul de Control al Prefectului Judetului Gorj la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Targu Jiu, motiv pentru care a fost sesizata Directia Generale Regionale a Finantelor Publice Craiova, in vederea efectuarii de verificari ...continuare.

Doua automarfare incarcate cu deseuri din Spania si Cehia, oprite la frontiera de vest a Romaniei

publicat 2024-01-10 13:00:06 (Adevarul)
Doua automarfare incarcate cu deseuri din Spania si Cehia, oprite la frontiera de vest a Romaniei Doua automarfare inmatriculate in Romania si Polonia, conduse de un cetatean roman, respectiv polonez, nu au fost lasate sa intre in tara. Acestia transportau 19.060 kilograme deseuri ...continuare.

"Pelerin" inedit la Manastirea Neamt. Un zimbru i-a uimit pe toti cu indrazneala lui. "Simbolul maretiei Moldovei" VIDEO

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Pelerin inedit la Manastirea Neamt. Un zimbru i-a uimit pe toti cu indrazneala lui. Simbolul maretiei Moldovei VIDEO Seculara Manastire Neamt a fost vizitata de un pelerin unic. Intr-un film postat de staretul Benedict Sauciuc se poate observa cum un zimbru intra pe poarta lacasului si se plimba prin incinta ...continuare.

Transportatorii vor protocoale cu asiguratori din afara tarii pentru polite RCA

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Transportatorii vor protocoale cu asiguratori din afara tarii pentru polite RCA Transportatorii vor sa incheie protocoale cu asiguratori din afara tarii pentru a le vinde polite RCA la tariful de referinta al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF). ...continuare.

Noi frictiuni intre IPS Teodosie si purtatorul de cuvant al BOR. Cum l-a pus la punct Vasile Banescu pe arhiepiscop

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Noi frictiuni intre IPS Teodosie si purtatorul de cuvant al BOR. Cum l-a pus la punct Vasile Banescu pe arhiepiscop Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane Romane, Vasile Banescu, l-a apostrofat, marti seara, pe Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, care a afirmat, intr-o emisiune radio, ca fumatorii si femeile "intr-o perioada de necuratie" nu pot bea agheasma. ...continuare.

Fostul ministru de interne din Polonia, Mariusz Kaminski, a intrat in greva foamei in inchisoare

publicat 2024-01-10 13:00:05 (Adevarul)
Fostul ministru de interne din Polonia, Mariusz Kaminski, a intrat in greva foamei in inchisoare Fostul ministru de interne din Polonia, Mariusz Kaminski, a intrat in greva foamei dupa ce a fost arestat si trimis la inchisoare marti in urma unei condamnari pentru abuz de putere in fosta sa calitate de sef al unei agentii anticoruptie, a anuntat el intr-un comunicat publicat miercuri. ...continuare.

Protest al unor fermieri si transportatori, anuntat online, dar neasumat oficial de nimeni, ameninta cu blocarea Capitalei. Reactia ministrului Agriculturii VIDEO

publicat 2024-01-10 12:45:01 (Adevarul)
Protest al unor fermieri si transportatori, anuntat online, dar neasumat oficial de nimeni, ameninta cu blocarea Capitalei.  Reactia ministrului Agriculturii VIDEO Fermierii si transportatorii din tara sunt asteptati miercuri, 10 ianuarie, cu tractoare si camioane in Bucuresti la un protest spontant pe care nu si l-a asumat insa oficial nicio organizatie. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.