EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dragusin, tratat ca un star de Premier League: imagini de la plecarea sa la Londra VIDEO

publicat 2024-01-10 13:45:03 (Adevarul)
Dragusin, tratat ca un star de Premier League: imagini de la plecarea sa la Londra VIDEO Fundasul roman si-a luat adio de la colegii sai de la Genoa. ...continuare.

Cum au reusit trei elevi de liceu, voluntari SMURD, sa salveze viata unui barbat care a suferit un infarct

publicat 2024-01-10 13:45:03 (Adevarul)
Cum au reusit trei elevi de liceu, voluntari SMURD, sa salveze viata unui barbat care a suferit un infarct Viata unui barbat care a suferit un infarct miocardic a fost salvata de trei elevi de liceu. Maria, Ianis si Stefan, care sunt voluntari SMURD, i-au aplicat victimei manevre de resuscitare pana la sosirea unui echipaj medical. ...continuare.

Morti suspecte in judetul Galati. O femeie si un barbat au fost gasiti decedati in apropierea locuintelor

publicat 2024-01-10 13:45:03 (Adevarul)
Morti suspecte in judetul Galati. O femeie si un barbat au fost gasiti decedati in apropierea locuintelor Doua persoane din Galati, femeie si barbat, au fost gasiti morti in apropierea caselor in care locuiau. Cel mai probabil, cauza deceselor este hipotermia. Au fost temperaturi de minus 12 grade in judetul Galati. ...continuare.

O femeie a fost gasita decedata in Balta Vitan

publicat 2024-01-10 13:30:04 (Adevarul)
O femeie a fost gasita decedata in Balta Vitan O femeie de aproximativ 63 de ani a fost descoperita decedata in aceasta dimineata in Balta Vitan, iar corpul a fost recuperat de pompierii militari. ...continuare.

Photon Energy a finalizat inca o centrala fotovoltaica: Capacitatea de productie este de 3.9 MWp

publicat 2024-01-10 13:30:04 (Adevarul)
Photon Energy a finalizat inca o centrala fotovoltaica: Capacitatea de productie este de 3.9 MWp Photon Energy Engineering Romania a finalizat si conectat la retea inca o centrala fotovoltaica, cu o capacitate de productie combinata de 3,9 MWp. ...continuare.

Haos si teroare in Ecuador: stare de conflict armat intern dupa evadarea a doi baroni ai drogurilor. Statele vecine, in alerta

publicat 2024-01-10 13:30:04 (Adevarul)
Haos si teroare in Ecuador: stare de conflict armat intern dupa evadarea a doi baroni ai drogurilor. Statele vecine, in alerta Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a instituit marti stare de "conflict armat intern" si a ordonat "neutralizarea" grupurilor criminale implicate in traficul de droguri, in a treia zi a unei crize de securitate fara precedent soldate pana acum cu cel putin zece morti. ...continuare.

Liderul opozitiei din Coreea de Sud a fost externat dupa ce a fost ranit in urma unei tentative de omor

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Liderul opozitiei din Coreea de Sud a fost externat dupa ce a fost ranit in urma unei tentative de omor Recenta tentativa de omor care l-a vizat pe liderul opozitiei sud-coreene Lee Jae-myung a fost planificata cu meticulozitate de catre agresor. ...continuare.

"Pita de Pecica", singurul produs traditional romanesc din vestul tarii care beneficiaza de protectie europeana

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Pita de Pecica, singurul produs traditional romanesc din vestul tarii care beneficiaza de protectie europeana Printre cele 13 produse traditionale romanesti cu indicatie geografica protejata la nivelul Uniunii Europene se numara si "Pita de Pecica". Este un produs vestit si apreciat de pe vremea Imperiului Austro-Ungar ...continuare.

Blinken se intalneste cu liderul palestinian Abbas in Cisiordania ocupata

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Blinken se intalneste cu liderul palestinian Abbas in Cisiordania ocupata Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit miercuri cu presedintele Autoritatii Palestiniene (AP) Mahmoud Abbas in Cisiordania ocupata de Israel, dupa ce i-a presat pe liderii israelieni sa ofere o cale catre un stat palestinian. ...continuare.

Iohannis ataca la CCR legea privind trecerea a 35 de terenuri in proprietatea privata a Universitatii "Regele Mihai I"

publicat 2024-01-10 13:15:04 (Adevarul)
Iohannis ataca la CCR legea privind trecerea a 35 de terenuri in proprietatea privata a Universitatii Regele Mihai I Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis CCR, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra legii privind transmiterea a 35 de terenuri in suprafata totala de 501 hectare, din domeniul public al statului, in proprietatea privata a Universitatii de Stiintele Vietii "Regele Mihai I". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.