EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Corvinul Hunedoara - CFR Cluj (LIVE, 19:30). Primul sfert de finala din Cupa Romaniei Betano

publicat 2024-04-02 12:00:46 (OnlineSport)
Corvinul Hunedoara - CFR Cluj (LIVE, 19:30). Primul sfert de finala din Cupa Romaniei Betano Marti, de la ora 19:30, transmitem live text în aceasta pagina meciul Corvinul Hunedoara - CFR Cluj, primul meci din sferturile Cupei României Betano. ...continuare.

Vijelia face prapad in judetul Hunedoara. Localitatile afectate: acoperisul unui bloc a fost smuls de vant | FOTO

publicat 2024-04-02 10:15:06 (Adevarul)
Vijelia face prapad in judetul Hunedoara. Localitatile afectate: acoperisul unui bloc a fost smuls de vant | FOTO Potrivit ISU Hunedoara, vremea rea a inceput sa faca prapad in judet inca de la primele ore ale diminetii. ...continuare.

Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada si peste o masina

publicat 2024-04-02 08:45:24 (Jurnalul-National)
Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada si peste o masina Acoperisul unui bloc a fost smuls de vant si trei copaci au cazut pe strada si peste o masina. Incidentele s-au produs in judetul Hunedoara. In zona este in vigoare o avertizare cod portocaliu de vant puternic. ...continuare.

Avertizare ANM: Cod portocaliu de vant puternic si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

publicat 2024-04-02 07:15:22 (Mediafax)
Avertizare ANM: Cod portocaliu de vant puternic si vijelii in mai multe regiuni ale tarii O avertizare cod portocaliu a fost emisa pe parcursul noptii. Aceasta vizeaza judetele Bihor si Hunedoara si este valabila marti, pana la ora 9.00. Vor fi intensificari puternice ale vantului cu viteze in general de 80...85 km/h, pe alocuri vijelii, anunta meteorologii. ...continuare.

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

publicat 2024-04-01 23:15:04 (Adevarul)
Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO O multime de relatari stranii fac din tinutul cetatilor dacice din Hunedoara o destinatie pentru amatorii de senzational. Retezatul, Castelul Corvinilor si mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate stiintific. ...continuare.

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Constructii nestiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

publicat 2024-04-01 22:45:03 (Adevarul)
Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Constructii nestiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar tarmurile sale ofera o priveliste stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample. ...continuare.

Marti, miercuri si joi sunt programate sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal

publicat 2024-04-01 17:00:22 (Mediafax)
Marti, miercuri si joi sunt programate sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal Sapte formatii din primul esalon si o reprezentanta din Liga 2, Corvinul Hunedoara, se dueleaza pentru accederea in penultimul act al competitiei, scrie, luni, Federatia Romana de Fotbal. Duelurile intr-o singura mansa se intind pe trei zile si propun confruntari extrem de interesante, dincolo de miza evidenta. ...continuare.

"E titlul transat? » Ce a raspuns Adrian Mutu

publicat 2024-04-01 16:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
E titlul transat? » Ce a raspuns Adrian Mutu Adus de patronul Nelu Varga pentru a castiga titlu, Adrian Mutu, antrenorul de la CFR Cluj, pare ca s-a resemnat. Inainte de meciul din sferturile Cupei Romaniei (Corvinul Hunedoara - CFR Cluj, marti, 19:30), Adrian Mutu a fost intrebat despre lupta la titlu. "E titlul transat?" a fost intrebarea primita de Adrian Mutu la conferinta. ... ...continuare.

Dragut Daria-Florina, o adolescenta de 12 ani, din Soimus, a disparut fara urma | Tanara a plecat de acasa pentru a se intalni cu un prieten si nu a mai revenit

publicat 2024-04-01 16:15:05 (Antena3)
Dragut Daria-Florina, o adolescenta de 12 ani, din Soimus, a disparut fara urma | Tanara a plecat de acasa pentru a se intalni cu un prieten si nu a mai revenit Dragut Daria-Florina, o adolescenta in varsta de 12 ani, din localitatea Soimus, judetul Hunedoara, e de negasit, dupa ce a plecat pe furis pentru a se intalni cu un prieten si nu a mai revenit acasa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.