EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu in Compartimentul de Urgente al Spitalului Rovinari. Angajatii si pacientii, evacuati

publicat 2024-03-22 13:15:19 (Mediafax)
Incendiu in Compartimentul de Urgente al Spitalului Rovinari. Angajatii si pacientii, evacuati Potrivit ISU Gorj, in jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric in Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orasenesc Rovinari. ...continuare.

Fostul prefect de Gorj, prins a sasea oara la volan, desi permisul i-a fost retras. A fost implicat intr-un accident

publicat 2024-03-22 10:45:17 (Libertatea)
Fostul prefect de Gorj, prins a sasea oara la volan, desi permisul i-a fost retras. A fost implicat intr-un accident Dan Ilie Morega, in varsta de 78 de ani, a fost depistat din nou la volan, desi permisul de conducere i-a fost retras din motive medicale. Fostul prefect de Gorj s-a ales cu un alt dosar penal dupa a lovit, joi seara, o masina in Targu Jiu, anunta News.ro. Politistii s-au sesizat cu privire la […] ...continuare.

Recompensa uriasa primita de vanatorul de comori din Gorj care a facut una dintre cele mai importante descoperiri din Romania

publicat 2024-03-22 10:30:26 (ProTV)
Recompensa uriasa primita de vanatorul de comori din Gorj care a facut una dintre cele mai importante descoperiri din Romania Un barbat din Gorj a primit o recompensa semnificativa din partea statului pentru descoperirea pe care a facut-o acum un an la marginea unui sat. ...continuare.

Fostul deputat Dan Ilie Morega, prins a sasea oara fara permis. Dosar penal dupa ce a fost implicat intr-o tamponare

publicat 2024-03-22 10:00:03 (Adevarul)
Fostul deputat Dan Ilie Morega, prins a sasea oara fara permis. Dosar penal dupa ce a fost implicat intr-o tamponare Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj si deputat PNL, a fost fotografiat din nou la volan si politistii i-au intocmit un nou dosar penal. In plus, acesta a fost implicat intr-o tamponare. ...continuare.

Zeci de incendiii de vegetatie intr-o singura zi in Gorj

publicat 2024-03-22 09:30:09 (Jurnalul-National)
Zeci de incendiii de vegetatie intr-o singura zi in Gorj Pompierii din Gorj au intervenit joi pentru stingerea a 35 de incendii de vegetatie izbucnite in judet. ...continuare.

Recompensa primita de un barbat dupa ce a gasit bratari de aur tracice cu un detector de metale: "Sunt multumit de suma"

publicat 2024-03-21 21:45:03 (Antena3)
Recompensa primita de un barbat dupa ce a gasit bratari de aur tracice cu un detector de metale: Sunt multumit de suma Un barbat care a gasit bratari de aur tracice, in judetul Gorj, cu ajutorul unui detector de metale, a fost recompensat de statul roman cu mii de euro. ...continuare.

Protest al persoanelor cu dizabilitati. Venitul unei categorii a fost majorat cu doar 8 lei. "Este o jignire!"

publicat 2024-03-21 18:45:02 (Adevarul)
Protest al persoanelor cu dizabilitati. Venitul unei categorii a fost majorat cu doar 8 lei. Este o jignire! Un de protest al persoanelor cu dizabilitati va avea loc marti, 26 martie, in alveola de la Parcul Izvor, din zona Palatului Parlamentului, din Bucuresti. Aproximativ zece persoane cu handicap din Gorj vor participa la aceasta manifestare. ...continuare.

Arheologul amator care facut una dintre cele mai importante descoperiri din Romania. Ce recompensa i-a dat statul FOTO

publicat 2024-03-21 11:45:02 (Adevarul)
Arheologul amator care facut una dintre cele mai importante descoperiri din Romania. Ce recompensa i-a dat statul FOTO Gabriel Betej, tanarul din comuna Prigoria, din judetul Gorj, care a facut una dintre cele mai importante descoperiri arheologice din Romania, cu ajutorul unui detector de metale, a primit recompensa din partea statului roman ...continuare.

Seful Salvamont Gorj: Statiunea Ranca a inregistrat printre cele mai slabe sezoane de schi din ultimii 40 de ani

publicat 2024-03-21 11:30:11 (Libertatea)
Seful Salvamont Gorj: Statiunea Ranca a inregistrat printre cele mai slabe sezoane de schi din ultimii 40 de ani Sabin Cornoiu, seful Salvamont Gorj, sustine ca din cauza lipsei zapezii statiunea Ranca a inregistrat printre cele mai slabe sezoane de schi din ultimii 40 de ani, iar concursul dedicat salvatorilor montani a fost anulat, informeaza Gazeta de Sud. ”A fost printre cele mai slabe sezoane de schi din ultimii 40 de ani. A nins […] ...continuare.

Inspirat de Ceausescu, dar si de Spider-Man: Cine este edilul ceausist din Gorj?

publicat 2024-03-20 09:30:28 (Puterea)
Inspirat de Ceausescu, dar si de Spider-Man: Cine este edilul ceausist din Gorj? Amestec suprarealist de retropolitica si fantezii eroice, primarul comunei Stejari din judetul Gorj, Robert Ionut Paius, isi incepe fiecare zi bandu-si molcom cafeaua dintr-o cana chinezeasca imprimata cu chipul lui Nicolae Ceausescu. Ambitios, primarul PSD vrea ca mandatul si realizarile sale sa dainuiasca cat mai mult. In vorbe, deocamdata, pentru ca faptele nu dovedesc asta. […]The post Inspirat de Ceausescu, dar si de Spider-Man: Cine este edilul ceausist din Gorj? appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.