EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul deputat de Gorj Dan Ilie Morega, pus sub control judiciar. Risca sa fie arestat daca mai urca la volan

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
Fostul deputat de Gorj Dan Ilie Morega, pus sub control judiciar. Risca sa fie arestat daca mai urca la volan Dan Ilie Morega, fost prefect si deputat de Gorj, a fost pus sub control judiciar de Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 Bucuresti, pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere ...continuare.

Accident de munca mortal intr-o exploatatie forestiera din judetul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

publicat 2024-03-11 17:30:02 (Adevarul)
Accident de munca mortal intr-o exploatatie forestiera din judetul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani si-a pierdut viata luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Politia Gorj si Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat. ...continuare.

Un barbat din Gorj si-a gasit sfarsitul la locul de munca. A murit strivit de un copac taiat de un coleg

publicat 2024-03-11 17:15:10 (ProTV)
Un barbat din Gorj si-a gasit sfarsitul la locul de munca. A murit strivit de un copac taiat de un coleg Un barbat de 44 de ani a murit, luni, dupa ce a fost strivit de un copac taiat de un coleg de serviciu, în localitatea Baia de Fier din judetul Gorj. Politistii anunta ca au deschis o ancheta, evenimentul fiind încadrat ca accident de munca.   ...continuare.

Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a fost prins la volan fara permis pentru a cincea oara

publicat 2024-03-10 20:15:01 (Adevarul)
Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a fost prins la volan fara permis pentru a cincea oara Politistii au deschis dosar penal dupa ce fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, care are permisul de conducere retras, a fost fotografiat langa de masina sa, in Bucuresti. ...continuare.

Dan Ilie Morega ar fi fost surprins conducand din nou fara permis. Politia Rutiera din Bucuresti face verificari cu privire la fostul prefect de Gorj 

publicat 2024-03-10 19:30:07 (Libertatea)
Dan Ilie Morega ar fi fost surprins conducand din nou fara permis. Politia Rutiera din Bucuresti face verificari cu privire la fostul prefect de Gorj  Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj care are dreptul de a conduce retras, a fost fotografiat din nou alaturi de masina sa, in Bucuresti, in zona Ambasadei Rusiei. Politia Rutiera din Bucuresti a anuntat ca a deschis un dosar de cercetare in rem, relateaza News.ro. In imaginile publicate duminica dupa amiaza pe Facebook de […] ...continuare.

Fost prefect de Gorj, prins din nou la volan, desi are permisul retras

publicat 2024-03-10 19:15:09 (Mediafax)
Fost prefect de Gorj, prins din nou la volan, desi are permisul retras Politistii Brigazii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana al carei permis de conducere a fost retras. ...continuare.

Verificari ale Politiei dupa ce fostul prefect Dan Ilie Morega ar fi fost suprins pentru a cincea oara fara permis la volan

publicat 2024-03-10 17:15:09 (ProTV)
Verificari ale Politiei dupa ce fostul prefect Dan Ilie Morega ar fi fost suprins pentru a cincea oara fara permis la volan Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega, care are dreptul de a conduce retras, dupa ce medicii au constatat ca nu mai îndeplineste conditiile pentru a sofa pe drumurile publice, a fost fotografiat din nou alaturi de masina sa, în Bucuresti.  ...continuare.

Fostul prefect de Gorj a fost prins la volan desi are permisul suspendat

publicat 2024-03-10 17:15:06 (Jurnalul-National)
Fostul prefect de Gorj a fost prins la volan desi are permisul suspendat Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost prins din nou la volan, desi are permisul suspendat. Brigada Rutiera s-a sesizat din oficiu. ...continuare.

Comuna din Romania care ar fi devenit bogata, daca nu venea Revolutia. Acum a ajuns o ruina

publicat 2024-03-09 20:30:05 (Click)
Comuna din Romania care ar fi devenit bogata, daca nu venea Revolutia. Acum a ajuns o ruina Autoritatile din comuna Matasari, din Gorj, au inceput sa darame blocurile care au ramas nefinalizate dupa 1989 si au devenit un pericol pentru localnici. Inainte, comuna era un loc de unde mii de oameni din toata tara mergeau sa adune carbune. ...continuare.

Cod galben de ceata in 8 judete

publicat 2024-03-09 08:00:15 (Mediafax)
Cod galben de ceata in 8 judete Pana la ora 9.00 sunt vizate judetele Dolj, Giurgiu si localitati din judetele Gorj, Olt, Mehedinti, Calarasi, Ilfov si Teleorman. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.