EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Templul solar din Romania creat de la zero. Este orientat spre solstitiul de iarna, iar punctul de atractie este "focul viu"

publicat 2024-03-15 12:15:05 (Antena3)
Templul solar din Romania creat de la zero. Este orientat spre solstitiul de iarna, iar punctul de atractie este focul viu O formatiune ciudata de pietre pozitionate in cerc atrage atentia la intrarea in comuna Grosi din Maramures.  ...continuare.

Locul ciudat din Maramures care a devenit o noua atractie turistica. E musai sa mergi sa-l vezi si tu!

publicat 2024-03-15 10:45:07 (Click)
Locul ciudat din Maramures care a devenit o noua atractie turistica. E musai sa mergi sa-l vezi si tu! La intrarea in comuna Grosi din Maramures, o formatiune de pietre pozitionate in cerc atrage privirile curioase ale trecatorilor. Desi nu este o reminiscenta istorica, acest loc ciudat, cunoscut sub numele de Templul Solar, ar putea deveni curand o atractie turistica importanta ...continuare.

Templul solar din Maramures. Nu este o reminiscenta istorica, dar poate deveni atractie turistica

publicat 2024-03-15 06:15:02 (Adevarul)
Templul solar din Maramures. Nu este o reminiscenta istorica, dar poate deveni atractie turistica O formatiune ciudata de pietre pozitionate in cerc atrage atentia la intrarea in comuna Grosi din Maramures. Nu e nicio descoperire arheologica ciudata, niciun Stonehenge daramat. Este un platou unde se filmeaza scene pentru un nou film produs de Walter Übelhart, "Zalmoxis - spiritul lupului" ...continuare.

Investitie de 3,5 mil. euro intr-un centru de terapii alternative langa Baia Mare

publicat 2024-03-14 18:00:44 (Ziarul-Financiar)
Investitie de 3,5 mil. euro intr-un centru de terapii alternative langa Baia Mare Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Maramures a finalizat implementarea unui proiect de investitii de 3,5 mil. euro, finantat prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina, ce a constat in realizarea unui centru de terapii alternative in localitatea Recea, langa municipiul Baia Mare. Centrul Althera functioneaza in subordinea sectiei pentru sanatate mintala a Spitalului Judetean de Urgenta ''Dr. Constantin Opris'' Baia Mare. In cadrul centrului exista personal medical specializat pe... ...continuare.

Lebada mutilata in Maramures, probabil pentru a fi tinuta captiva. Politia animalelor ii cauta pe faptasi

publicat 2024-03-13 16:30:01 (Adevarul)
Lebada mutilata in Maramures, probabil pentru a fi tinuta captiva. Politia animalelor ii cauta pe faptasi Politia animalelor incearca sa dea de urma unor maramureseni care au mutilat o lebada, pentru a o tine captiva. I-au taiat penele din aripi, astfel incat sa nu poata zbura. Inaripata este acum in siguranta, in asteptarea noilor pene care vor creste in curand. ...continuare.

Pedeapsa primita de romanul care a intrat cu masina de teren in autoturismul in care se aflau fosta sotie si fiica lor

publicat 2024-03-13 13:45:12 (ProTV)
Pedeapsa primita de romanul care a intrat cu masina de teren in autoturismul in care se aflau fosta sotie si fiica lor 10 ani de închisoare cu executare este pedeapsa primita de un barbat din Maramures care în vara anului trecut a intrat intentionat cu masina în autoturismul în care se aflau fosta sotie si fetita acestora.   ...continuare.

A murit unul dintre ultimii supravietuitori ai lagarului nazist de la Auschwitz. Viata dramatica a Stefaniei Hecht

publicat 2024-03-12 17:00:03 (Adevarul)
A murit unul dintre ultimii supravietuitori ai lagarului nazist de la Auschwitz. Viata dramatica a Stefaniei Hecht Asociatia Maramures Heritage a anuntat decesul uneia dintre supravietuitorii Holocaustului: Stefania Hecht, nascuta pe 15 februarie 1928, la Somcuta Mare - Maramures (la acea vreme, judetul Satu Mare). Avea 96 de ani. ...continuare.

Maramures, judetul din Romania in care investitiile in sistemul sanitar salveaza pacientii

publicat 2024-03-12 09:00:04 (Antena3)
Maramures, judetul din Romania in care investitiile in sistemul sanitar salveaza pacientii Autoritatile locale profita tot mai mult de finantarile aflate la dispozitie, pentru a investi in sistemul sanitar. Dincolo de cladiri si echipamente e nevoie de tot mai multe cadre medicale. ...continuare.

Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor

publicat 2024-03-12 08:45:25 (Jurnalul-National)
Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor Judetul Maramures inseamna, astazi, mai ales turism rural, peisaje superbe si aer curat. ...continuare.

Maramures, exemplu de investitii in proiecte de sanatate | Conferinta Romania Inteligenta

publicat 2024-03-12 08:45:05 (Antena3)
Maramures, exemplu de investitii in proiecte de sanatate | Conferinta Romania Inteligenta Fara spitale regionale de ani de zile si cu alocari pentru sanatate mereu insuficiente, comunitatile locale au o singura sansa sa aiba servicii medicale de calitate: investitiile in unitati spitalicesti facute de catre autoritatile din judetele si orasele lor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.