EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Elementele unice prin care biserica din Breb ar putea deveni cel mai valoros lacas de cult in lemn din Maramures

publicat 2024-03-25 02:15:03 (Adevarul)
Elementele unice prin care biserica din Breb ar putea deveni cel mai valoros lacas de cult in lemn din Maramures Biserica de lemn din Breb ar putea fi una dintre cele mai valoroase din Maramures. Totusi, aceasta nu se afla pe lista monumentelor UNESCO, iar asta dintr-un motiv foarte simplu. Abia recent s-au descoperit pictura si acoperisul care o fac unica. ...continuare.

Imagini superbe cu o planta salbatica rara, vazuta recent in Maramures. Pe cat e de frumoasa, pe atat e de otravitoare FOTO

publicat 2024-03-23 17:00:01 (Adevarul)
Imagini superbe cu o planta salbatica rara, vazuta recent in Maramures. Pe cat e de frumoasa, pe atat e de otravitoare FOTO O planta extrem de frumoasa a fost vazuta recent in Maramures de catre un grup de pasionati de drumetii. Unul dintre ei, Alec Portase, spune ca planta protejata de lege este o raritate botanica, cel putin prin aceste zone. ...continuare.

Politisti amenintati cu sabia in Maramures. Agresorul a fost impuscat in picior

publicat 2024-03-21 13:15:07 (Libertatea)
Politisti amenintati cu sabia in Maramures. Agresorul a fost impuscat in picior Politistii chemati sa intervina la un conflict spontan intre doi vecini din comuna Budesti, judetul Maramures, au fost amenintati cu sabia de barbatul care a inceput agresiunea. Din acest motiv, politistii au facut uz de arma si l-au impuscat in picior, transmite jurnalistul local Vasile Dale. Incidentul a avut loc miercuri, 20 martie, cand un […] ...continuare.

O firma din Cluj ofera recompensa 1.000 de euro pentru recuperara unor utilaje inchiriate. "Politia ce face?"

publicat 2024-03-21 12:15:06 (Adevarul)
O firma din Cluj ofera recompensa 1.000 de euro pentru recuperara unor utilaje inchiriate. Politia ce face? O companie din Cluj-Napoca ofera recompensa de 1.000 de euro pentru cei care pot ajuta la recuperarea a cinci utilaje inchiriate unei firme din Viseul de Sus, Maramures. Politia a fost anuntata, dar rezultatele inca nu se vad ...continuare.

Schi de primavara. Singurul loc din Maramures unde se mai poate schia. Aici inca mai ninge

publicat 2024-03-20 16:45:02 (Adevarul)
Schi de primavara. Singurul loc din Maramures unde se mai poate schia. Aici inca mai ninge In nordul Ardealului este o singura partie unde iubitorii sporturilor de iarna se mai pot bucura de zapada. Partia olimpica inca are un strat de zapada consistent, numai buna pentru cei care fac planuri pentru weekendul ce urmeaza. ...continuare.

Minus 12 grade la Vf. Omu, doar 1 grad in Capitala, iar in Maramures ninge ca in povesti. Ce urmeaza

publicat 2024-03-20 10:45:09 (Click)
Minus 12 grade la Vf. Omu, doar 1 grad in Capitala, iar in Maramures ninge ca in povesti. Ce urmeaza Un val de aer polar a pus stapanire pe Romania. La Varful Omu s-au inregistrat in cursul noptii minus 12 grade Celsius, iar peste Capitala ...continuare.

O fata de 16 ani s-a accidentat la un campionat de schi, la Borsa. Au intervenit salvamontistii

publicat 2024-03-19 21:45:06 (Jurnalul-National)
O fata de 16 ani s-a accidentat la un campionat de schi, la Borsa. Au intervenit salvamontistii O fata de 16 ani care participa la un concurs de schi destinat cluburilor scolare in Borsa, judetul Maramures, s-a accidentat marti. Victima a fost preluata de salvamontisti. ...continuare.

Ancheta la Aeroportul din Maramures, dupa ce o sefa de birou a reclamat ca a fost violata de un subaltern dupa o petrecere de 8 martie

publicat 2024-03-19 18:00:10 (Libertatea)
Ancheta la Aeroportul din Maramures, dupa ce o sefa de birou a reclamat ca a fost violata de un subaltern dupa o petrecere de 8 martie O sefa de birou a Aeroportului International Maramures a depus plangere la Politie, in care acuza ca a fost violata de un coleg, in timpul unei petreceri la care au participat mai multi angajati ai aeroportului, transmite jurnalistul local Vasile Dale. Conducerea aeroportului nu a dorit sa comenteze cazul, insa a precizat ca „coopereaza cu […] ...continuare.

Un scandal sexual zguduie Aeroportul International Maramures: Angajat acuzat de viol asupra sefei de birou dupa o petrecere de Ziua Femeii

publicat 2024-03-19 18:00:09 (Jurnalul-National)
Un scandal sexual zguduie Aeroportul International Maramures: Angajat acuzat de viol asupra sefei de birou dupa o petrecere de Ziua Femeii Aeroportul International Maramures se afla in mijlocul unui scandal, de data aceasta de natura sexuala, dupa ce unul dintre angajati a fost acuzat ca si-a violat sefa biroului in cadrul caruia lucra. ...continuare.

O sefa de birou din cadrul Aeroportului Maramures acuza un subaltern ca a violat-o de 8 Martie, in scara blocului

publicat 2024-03-19 17:30:13 (ProTV)
O sefa de birou din cadrul Aeroportului Maramures acuza un subaltern ca a violat-o de 8 Martie, in scara blocului Planeaza suspiciuni grave asupra unui angajat al Aeroportului din Baia Mare care este acuzat de sefa lui ca ar fi violat-o. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.