EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ionel-Ovidiu Bogdan, presedintele CJ Maramures, despre solutiile pentru imbunatatirea sanatatii cetatenilor: "Nu conteaza numele sau functia, fiecare mandat trebuie executat ca si cum ar fi ultimul"

publicat 2024-03-11 19:15:02 (Antena3)
Ionel-Ovidiu Bogdan, presedintele CJ Maramures, despre solutiile pentru imbunatatirea sanatatii cetatenilor: Nu conteaza numele sau functia, fiecare mandat trebuie executat ca si cum ar fi ultimul Ionel-Ovidiu Bogdan - Presedinte al Consiliului Judetean Maramures, a vorbit la Conferinta "Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor" organizata de postul de televiziune Antena 3 CNN, despre dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor medicale si ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilitati din Maramures. ...continuare.

Dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor medicale si ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilitati din Maramures: "Gasim solutii pentru a veni in ajutorul lor"

publicat 2024-03-11 19:00:03 (Antena3)
Dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor medicale si ale terapiilor alternative pentru copiii cu dizabilitati din Maramures: Gasim solutii pentru a veni in ajutorul lor In cadrul proiectului "Romania Inteligenta", desfasurat de postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, a avut loc o conferinta nationala cu tema "Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor". ...continuare.

Presedintele CJ Maramures: Investitiile sunt cheia in care trebuie sa privim dezvoltarea unui judet sau a unei comunitati

publicat 2024-03-11 18:00:06 (Jurnalul-National)
Presedintele CJ Maramures: Investitiile sunt cheia in care trebuie sa privim dezvoltarea unui judet sau a unei comunitati In cadrul Conferintei Nationale Romania Inteligenta "Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor", organizata de Antena 3 CNN, desfasurata astazi la Sala Millenium M1 din Baia Mare, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ionel-Ovidiu Bogdan, a subliniat importanta investitiilor pentru imbunatatirea nivelului de trai al maramuresenilor. ...continuare.

Consiliul Judetean Maramures a investit 3,5 milioane de euro intr-un centru destinat copiilor cu nevoi speciale

publicat 2024-03-11 15:15:03 (Antena3)
Consiliul Judetean Maramures a investit 3,5 milioane de euro intr-un centru destinat copiilor cu nevoi speciale Spitalele regionale promise de responsabilii guvernamentali romanilor au ramas, in cele mai multe cazuri, la stadiul de promisiuni. In aceste conditii, a crescut importanta initiativelor bazate pe investitiile locale in sanatate. ...continuare.

Presedintele CJ Maramures, in cadrul Conferintei Romania Inteligenta: "Investitiile cresc nivelul de trai"

publicat 2024-03-11 15:15:03 (Antena3)
Presedintele CJ Maramures, in cadrul Conferintei Romania Inteligenta: Investitiile cresc nivelul de trai Presedintele Consiliului Judetean Maramures a explicat, in cadrul Conferintei Nationale Romania Inteligenta "Sanatatea maramuresenilor - grija prezentului, investitia pentru viitor", necesitatea investitiilor intr-un judet pentru imbunatatirea nivelului de trai. ...continuare.

Un cetatean ucrainean, cu febra si frisoane, este cautat de salvamontistii din Maramures

publicat 2024-03-10 10:45:57 (Mediafax)
Un cetatean ucrainean, cu febra si frisoane, este cautat de salvamontistii din Maramures O echipa a Salvamont Maramures a plecat in misiune. Sotia barbatului in varsta de 47 de ani a sunat la 112 si a solicitat ajutor spunand ca sotul ei se afla pe munte. ...continuare.

Un barbat beat si fara permis a furat o masina pe care a alimentat-o intr-o benzinarie fara sa plateasca, in Maramures

publicat 2024-03-09 15:45:08 (Libertatea)
Un barbat beat si fara permis a furat o masina pe care a alimentat-o intr-o benzinarie fara sa plateasca, in Maramures Barbatul a fost retinut, vineri, pe o strada din Baia Sprie, judetul Maramures, dupa ce politistii au oprit masina furata pe care o conducea. In urma verificarilor, oamenii legii au constatat ca suspectul era beat, avea permisul de conducere anulat si a alimentat autoturismul cu carburant de la o statie din Baia Sprie plecand fara […] ...continuare.

Imagini socante intr-o scoala generala: scaune aruncate prin aer si mimarea unui act sexual intre elevi de a VIII-a

publicat 2024-03-09 14:15:02 (Adevarul)
Imagini socante intr-o scoala generala: scaune aruncate prin aer si mimarea unui act sexual intre elevi de a VIII-a Imagini socante au fost surprinse intr-o sala de clasa de la o scoala din Maramures. Scaune aruncate prin clasa, mimarea unui act sexul cu forta. Totul s-a intamplat la scoala generala din comuna Desesti, protagonistii fiind elevi de clasa a VIII-a. ...continuare.

Un barbat cu 1,36 alcoolemie si cu permisul anulat, prins la volanul unei masini furate, in Maramures

publicat 2024-03-09 13:30:11 (ProTV)
Un barbat cu 1,36 alcoolemie si cu permisul anulat, prins la volanul unei masini furate, in Maramures Un barbat beat si cu permisul de conducere anulat a furat un autoturism si a plecat cu el, pe strazile din Baia Sprie, judetul Maramures. ...continuare.

Elevi de la o scoala din Maramures, filmati in timp ce injura si arunca prin clasa cu scaune. "Noi am facut la nivelul scolii tot ce e legal"

publicat 2024-03-09 10:00:11 (Libertatea)
Elevi de la o scoala din Maramures, filmati in timp ce injura si arunca prin clasa cu scaune. Noi am facut la nivelul scolii tot ce e legal Scoala Generala Desesti, judetul Maramures, este tinta unei anchete interne, dar si penale, dupa ce mai multi elevi dintr-o clasa s-au filmat in timp ce arunca cu scaunele, injura si mimeaza acte sexuale. Parintii acuza ca probleme la scoala sunt de luni de zile, in vreme ce conducerea unitatii de invatamant spune ca problemele comportamentale […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.