EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O tanara de 21 de ani a murit, dupa ce un sofer baut a intrat cu masina intr-un stalp, in Budesti, Maramures

publicat 2024-01-08 09:30:06 (Antena3)
O tanara de 21 de ani a murit, dupa ce un sofer baut a intrat cu masina intr-un stalp, in Budesti, Maramures Un grav accident rutier a avut loc, luni dimineata, in Budesti, judetul Maramures! O tanara de 21 de ani a murit, dupa ce un sofer baut s-a izbit cu masina de un stalp. ...continuare.

Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete

publicat 2024-01-08 08:45:14 (ProTV)
Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete Se circula în conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea. ...continuare.

Circulatie rutiera in conditii de iarna, in mai multe judete din tara. Care sunt drumurile afectate de ninsori

publicat 2024-01-08 08:45:11 (Libertatea)
Circulatie rutiera in conditii de iarna, in mai multe judete din tara. Care sunt drumurile afectate de ninsori Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea, precizeaza Centrul InfoTrafic al IGPR, intr-un raport transmis luni, 8 ianuarie, la ora 7.00. Avand in vedere vizibilitatea redusa, ninsoarea si viscolul puternic a fost instituita restrictie de circulatie pentru […] ...continuare.

Atentie, soferi! Este polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Jurnalul-National)
Atentie, soferi! Este polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata Luni dimineata, se circula in conditiile unui carosabil acoperit partial cu zapada pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea, iar in Braila, Buzau si Maramures sunt sosele cu polei. ...continuare.

Val de reclamatii la Politia Maramures, privind violenta in familie. Un adolescent si-a reclamat tatal care ii ameninta mama

publicat 2024-01-07 13:45:10 (ProTV)
Val de reclamatii la Politia Maramures, privind violenta in familie. Un adolescent si-a reclamat tatal care ii ameninta mama Politistii din Maramures au primit, în ultimele zile, un val de reclamatii privind fapte de violenta în familie. ...continuare.

Maramuresean retinut dupa ce a aruncat o sticla incendiara catre un bar unde era si un stand cu butelii. De ce nu au explodat

publicat 2024-01-07 13:30:13 (ProTV)
Maramuresean retinut dupa ce a aruncat o sticla incendiara catre un bar unde era si un stand cu butelii. De ce nu au explodat Un tânar din Maramures a fost retinut de politisti dupa ce a aruncat dintr-o masina în mers o sticla incendiara catre un bar unde se afla si un stand cu butelii. Incidentul nu a degenrat pentru ca sticla a cazut pe drum si a ars. ...continuare.

Obiceiuri stravechi din Maramures in Ajunul Bobotezei. Cum aflau fetele de maritat cum le va fi ursitul

publicat 2024-01-05 17:00:01 (Adevarul)
Obiceiuri stravechi din Maramures in Ajunul Bobotezei. Cum aflau fetele de maritat cum le va fi ursitul In Ajunul Bobotezei, in Maramures exista o serie de traditii si obiceiuri stravechi. Practic, La Boboteaza se incheie ciclul sarbatorilor dedicate Anului Nou, fiind si una dintre cele mai importante sarbatori de peste an. ...continuare.

Preotul care a dat cu masina peste un pieton si apoi a fugit: "L-am agatat cu oglinda, fara sa-l observ"

publicat 2024-01-04 19:30:11 (ProTV)
Preotul care a dat cu masina peste un pieton si apoi a fugit: L-am agatat cu oglinda, fara sa-l observ Un preot de 69 de ani dintr-o localitate din Maramures este cercetat de politie dupa ce dat cu masina peste un pieton si a plecat. ...continuare.

Un preot pensionar care se grabea la sfintirea caselor de Boboteaza a lovit cu masina un pieton si a fugit de la locul accidentului, in Maramures

publicat 2024-01-04 18:45:09 (Libertatea)
Un preot pensionar care se grabea la sfintirea caselor de Boboteaza a lovit cu masina un pieton si a fugit de la locul accidentului, in Maramures Un barbat de 68 de ani a fost lovit cu masina de un preot pensionar care se grabea la sfintitul caselor de Boboteaza si care a parasit locul accidentului, informeaza site-ul jurnalistului maramuresean Vasile Dale. Potrivit IPJ Maramures, pe numele soferului a fost deschis un dosar penal. Accidentul s-a produs pe 2 ianuarie. La ora […] ...continuare.

Un preot din Maramures a lovit cu masina un pieton si a fugit de la locul accidentului VIDEO

publicat 2024-01-04 18:00:04 (Adevarul)
Un preot din Maramures a lovit cu masina un pieton si a fugit de la locul accidentului VIDEO Imaginile surprinse pe camere de supraveghere din zona sunt socante. In departare se vede barbatul care circula pe marginea partii carosabile, cand din spate vine o masina care il loveste din plin, apoi isi continua deplasarea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.