EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Investitie de peste 11 mil. euro pentru modernizarea a 11 km de drum judetean in Maramures

publicat 2024-04-18 18:45:23 (Ziarul-Financiar)
Investitie de peste 11 mil. euro pentru modernizarea a 11 km de drum judetean in Maramures Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Maramures a accesat o finantare de 11,2 mil. euro, prin Programul Operational Regional, pentru modernizarea a aproape 11 km de drum judetean, pe ruta Baia Mare-Coas. Lucrarile vor fi executate pe raza localitatilor Baia Mare, Grosi, Recea, Coltau, Sacalaseni si Coas cu amplasament in localitatile Satu Nou de Jos, Catalina, Sacalaseni si Culcea, potrivit unui comunicat de presa transmis de CJ Maramures. ...continuare.

Trei ucraineni au disparut in muntii din Maramures. Doi dintre ei sunt in hipotermie

publicat 2024-04-18 08:30:11 (Jurnalul-National)
Trei ucraineni au disparut in muntii din Maramures. Doi dintre ei sunt in hipotermie Trei cetateni ucraineni, de 27, 45 si 46 de ani, sunt cautati de salvatorii montani din Marameres in zona varfului Serban. Doi dintre ei sunt in hipotermie si nu mai pot continua drumul. In zona este zapada iar configuratia terenului necesita pentru extractie echipament tehnic. ...continuare.

Proiect european de 2,5 mil. euro pentru trasformarea sinagogii din orasul Seini, judetul Maramures, in muzeu al evreilor din Transilvania

publicat 2024-04-17 18:15:28 (Ziarul-Financiar)
Proiect european de 2,5 mil. euro pentru trasformarea sinagogii din orasul Seini, judetul Maramures, in muzeu al evreilor din Transilvania Autor: Laurentiu Cotu Primaria orasului Seini, judetul Maramures, a accesat un proiect european de 2,5 mil. euro, prin intermediul Programului Regional Nord-Vest, pentru trasformarea sinagogii din localitate in muzeu al evreilor din Transilvania. Fondurile alocate vor servi la restaurarea si la reconvertirea edificiului intr-un spatiu cultural multifunctional si intr-un centru de referinta pentru comunitatea evreiasca din Romania, potrivit unui comunicat de presa transmis de Agentia de... ...continuare.

Ce trebuie sa faci daca esti muscat de un sarpe. Avertismentul salvamontistilor

publicat 2024-04-17 17:45:05 (Adevarul)
Ce trebuie sa faci daca esti muscat de un sarpe. Avertismentul salvamontistilor Salvatorii montani din Maramures le explica turistilor cum sa evite serpii si cum sa procedeze daca au fost muscati. ...continuare.

Iarna s-a intors in Romania: zapada in mai multe zone ale tarii. Ce se anunta in continuare

publicat 2024-04-17 13:45:14 (Libertatea)
Iarna s-a intors in Romania: zapada in mai multe zone ale tarii. Ce se anunta in continuare A nins puternic noaptea trecuta in mai multe zone, iar vestile de la meteorologi nu sunt bune. In urmatoarele ore, precipitatiile se extind. Ninsori ca in toiul iernii s-au inregistrat la Vatra Dornei, in Pasul Prislop, din judetul Maramures, dar si la Marisel, in judetul Cluj. Drumarii au scos utilajele pentru deszapezire pe cele mai […] ...continuare.

Maramures. A nins in Pasul Prislop. Drumarii au intervenit cu utilaje si material antiderapant

publicat 2024-04-17 13:15:12 (Mediafax)
Maramures. A nins in Pasul Prislop. Drumarii au intervenit cu utilaje si material antiderapant Potrivit Prefecturii Maramures, au cazut miercuri precipitatii sub forma de ninsoare pe DN 18, in Pasul Prislop, intre km 166 si km 175. ...continuare.

Sapte noi parcuri industriale in Romania. Vor fi disponibile 5.000 de locuri de munca

publicat 2024-04-16 21:00:11 (Money.ro)
Sapte noi parcuri industriale in Romania. Vor fi disponibile 5.000 de locuri de munca In perioada imediat urmatoare, judetul Maramures se pregateste sa creeze aproape 5.000 de locuri de munca prin intermediul a 7 parcuri industriale, care nu numai ca vor oferi facilitati de infrastructura investitorilor, ci vor si sprijini financiar proiectele cu sume cuprinse intre 200.000 si 2,5 milioane de euro fiecare. Infiintarea acestor parcuri industriale a demonstrat […]Articolul Sapte noi parcuri industriale in Romania. Vor fi disponibile 5.000 de locuri de munca apare prima... ...continuare.

Proiect european de 17,8 mil. lei pentru modernizarea si digitalizarea bibliotecilor din judetul Maramures

publicat 2024-04-16 18:00:20 (Ziarul-Financiar)
Proiect european de 17,8 mil. lei pentru modernizarea si digitalizarea bibliotecilor din judetul Maramures Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Maramures a accesat un proiect european de 17,8 mil. lei (3,6 mil. euro), din care 12,3 mil. lei (aproximativ 2,5 mil. euro) reprezinta valoarea finantarii prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), pentru renovarea/modernizarea si echiparea digitala si tehnica a 4 biblioteci pentru a deveni hub-uri de dezvoltare a competentelor digitale, dar si pentru dotarea cu echipamente informatice noi a 27 biblioteci din judet. Perioada de... ...continuare.

Politisti rutieri, trimisi in judecata dupa ce doi dintre ei l-au prins pe al treilea conducand cu viteza. Ce au scris in procesul verbal

publicat 2024-04-16 17:15:12 (Libertatea)
Trei politisti rutieri din Maramures au fost trimisi in judecata pentru fals intelectual si fals material dupa ce, in urma cu aproape patru ani, doi dintre ei l-au prins pe al treilea conducand cu viteza peste limita legala. Primii doi agenti au intocmit in fals actele de sanctionare, mentionand ca la volan s-ar fi aflat […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.