EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Val de violente in Romania | O femeie a fost atacata si jefuita in plina strada, in Targu Mures: "Era plina de sange"

publicat 2024-04-13 09:30:08 (Antena3)
Val de violente in Romania | O femeie a fost atacata si jefuita in plina strada, in Targu Mures: Era plina de sange O femeie a fost atacata si jefuita in plina strada, in centrul orasului Targu Mures. ...continuare.

Ursii dau tarcoale pe strazile din satele din Mures. Localnicii traiesc in spaima. "Pot da nas in nas cu ursul"

publicat 2024-04-13 08:45:11 (ProTV)
Ursii dau tarcoale pe strazile din satele din Mures. Localnicii traiesc in spaima. Pot da nas in nas cu ursul În cautare de hrana, ursii dau tot mai des târcoale prin satele din judetul Mures. Pare sa fi devenit un obicei care îi tine pe localnici cu inima strânsa.   ...continuare.

Olandezii de la Rensa au ajuns in 2023 la afaceri de peste 56 mil. euro cu distribuitorul de instalatii de incalzire Uniprest Instal din Targu-Mures

publicat 2024-04-12 18:00:27 (Ziarul-Financiar)
Olandezii de la Rensa au ajuns in 2023 la afaceri de peste 56 mil. euro cu distribuitorul de instalatii de incalzire Uniprest Instal din Targu-Mures Olandezii de la Rensa au ajuns in 2023 la afaceri de peste 56 mil. euro cu distribuitorul de instalatii de incalzire Uniprest Instal din Targu-Mures ...continuare.

Statiunea Mamaia are un nou logo. Cat a costat si cine l-a creat

publicat 2024-04-12 17:30:08 (Libertatea)
Statiunea Mamaia are un nou logo. Cat a costat si cine l-a creat Andrei Pasa, un designer grafic in varsta 49 de ani din Targu Mures, a castigat concursul pentru noul logo al statiunii Mamaia. Propunerea sa a avut scorul cel mai mare in urma votului juriului dintre cele trei propuneri care au intrat in finala, a anuntat Organizatia de Management al Destinatiei (OMD) Mamaia-Constanta, intr-un comunicat publicat pe […] ...continuare.

Scene socante pe o strada din Targu Mures. Un tanar a talharit in doar cateva minute doua batrane

publicat 2024-04-12 17:00:16 (ProTV)
Scene socante pe o strada din Targu Mures. Un tanar a talharit in doar cateva minute doua batrane Scene socante pe o strada din Târgu Mures. Un barbat de 22 de ani le-a tâlharit succesiv, în doar câteva minute, pe doua femei în vârsta.  ...continuare.

Elevii de la un liceu din Targu Mures au un panou de catarat in sala de sport si isi testeaza limitele. "Ceva nou"

publicat 2024-04-12 09:15:26 (ProTV)
Elevii de la un liceu din Targu Mures au un panou de catarat in sala de sport si isi testeaza limitele. Ceva nou Ora de educatie fizica poate fi cu multa adrenalina. Dovada vine de la Târgu Mures, unde elevii sunt asteptati în salile de sport cu un panou de catarat.   ...continuare.

Socrii lui Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendare

publicat 2024-04-11 13:01:24 (Puterea)
In dosarul de coruptie al lui Catalin Chereches, o noua condamnare: socrii fostului primar din Baia Mare au primit pedepse cu suspendare pentru dare de mita. Tribunalul Mures i-a condamnat joi pe socrii lui Catalin Chereches la inchisoare cu suspendare pentru dare de mita in dosarul in care erau judecati. Claudia Gliga, soacra fostului primar […]The post Socrii lui Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Socrii lui Catalin Chereches, condamnati cu suspendare pentru dare de mita. Fostul primar din Baia Mare este in detentie

publicat 2024-04-11 11:30:14 (Adevarul)
Socrii lui Catalin Chereches, condamnati cu suspendare pentru dare de mita. Fostul primar din Baia Mare este in detentie Socrii fostului primar din Baia Mare, aflat acum in penitenciar, au primit o condamnare cu suspendare pentru dare de mita. Tribunalul Mures a pronuntat sentinta, care nu este definitiva si mai poate fi atacata in apel. ...continuare.

Socrii lui Catalin Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei

publicat 2024-04-11 11:16:13 (ProTV)
Socrii lui Catalin Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei Tribunalul Mures i-a condamnat, joi, la 3 ani, respectiv 2 ani si sase luni de închisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe socrii lui Catalin Chereches, trimisi în judecata pentru dare de mita si complicitate la dare de mita. ...continuare.

Socrii lui Catalin Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendare in dosarul mitei pentru o judecatoare

publicat 2024-04-11 11:15:52 (Libertatea)
Claudia si Dorin Petru Gliga au fost condamnati joi, 11 aprilie, de Tribunalul Mures la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care au incercat sa mituiasca o judecatoare pentru a pronunta o sentinta mai blanda in dosarul de coruptie al ginerelui lor. Sentinta, data in prima instanta, nu este definitiva, ea putand […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.