EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Gratiela si-a strigat durerea pe internet: "Dupa atatia ani de iubire..."

publicat 2024-04-16 13:00:07 (Antena-1)
Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Gratiela si-a strigat durerea pe internet: Dupa atatia ani de iubire... Costel Corduneanu si-a pierdut viata in timpul unei operatii, la un spital din Targu Mures. A lasat in urma familia indurerata, printre care si pe sotia Gratiela, care si-a strigat durerea pe internet. ...continuare.

Un incendiu de padure din zona Lapusna s-a extins pe circa 40 de hectare din cauza vantului

publicat 2024-04-16 08:45:10 (Antena3)
Un incendiu de padure din zona Lapusna s-a extins pe circa 40 de hectare din cauza vantului Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Horea" al judetului Mures a anuntat ca incendiul de padure din Muntii Gurghiului, din zona Lapusna, s-a extins pe o suprafata de circa 40 de hectare din cauza vantului puternic. ...continuare.

Patania unui tanar din Mures care a inaltat un zmeu. "Sunt foarte ingrijoratoare aceste incidente"

publicat 2024-04-15 23:15:14 (ProTV)
Patania unui tanar din Mures care a inaltat un zmeu. Sunt foarte ingrijoratoare aceste incidente Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta avertizeaza asupra riscului pe care-l reprezinta jocul cu zmeul în apropierea liniilor electrice sau alte surse de electricitate, dupa ce un tânar din judetul Mures a fost la un pas de moarte. ...continuare.

Incendiu puternic in Mures. O padure a fost cuprinsa de flacari

publicat 2024-04-15 23:15:14 (Puterea)
Incendiu puternic in Mures. O padure a fost cuprinsa de flacari Pompierii din judetul Mures sunt in alerta, intervenind pentru a stinge un incendiu devastator care a cuprins o padure de rasinoase, aflata in apropierea localitatii Lapusna. Accesul in zona afectata este extrem de dificil, iar terenul inclinat face operatiunea de stingere a flacarilor extrem de periculoasa. "In aceste momente, pompierii militari actioneaza pentru localizarea si […]The post Incendiu puternic in Mures. O padure a fost cuprinsa de flacari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Austriecii de la Hirschmann cauta 70 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Chirileu, judetul Mures

publicat 2024-04-15 19:45:27 (Ziarul-Financiar)
Austriecii de la Hirschmann cauta 70 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Chirileu, judetul Mures Producatorul de cablaje si aplicatii auto Hirschmann Automotive TM, subsidiara locala a grupului austriac Hirschmann Automotive, are disponibile in prezent 70 de locuri de munca pentru fabrica din localitatea Chirileu (situata la 20 km de Targu- Mures), potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Mures. ...continuare.

Corina Cretu: Imi doresc din suflet sa vad proiecte de autostrazi depuse si aprobate, mai ales in ceea ce priveste legatura cu zona Moldovei. Sper ca Guvernul sa foloseasca sansa istorica oferita de PNRR si de Programul Operational pentru Transport

publicat 2024-04-15 19:30:12 (Money.ro)
Corina Cretu: Imi doresc din suflet sa vad proiecte de autostrazi depuse si aprobate, mai ales in ceea ce priveste legatura cu zona Moldovei. Sper ca Guvernul sa foloseasca sansa istorica oferita de PNRR si de Programul Operational pentru Transport "Pe 15 aprilie 2015, vizitam santierul "Autostrazii Sebes-Turda", un proiect care face parte din reteaua principala TEN-T, un proiect in care am crezut si pentru care m-am implicat pentru accelerarea lucrarilor. In 2018, am aprobat, in calitate de Comisar European, proiectul privind aceasta Autostrada Sebes-Turda: peste 272 Milioane Euro din Fondul european de dezvoltare regionala (FEDR) pentru a fi investite in constructia sectiunii de autostrada dintre localitatile Sebes si Turda, in... ...continuare.

A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania Cutremur in lumea interlopa din Romania! Unul dintre cei mai temuti capi ai gruparilor interlope, Costel Corduneanu, a murit luni, 15 aprilie, dupa ce in ultimele zile fusese internat intr-un spital din Targu Mures. Costel Corduneanu, cunoscut sub numele de "Stefan cel Mare al Moldovei" sau "Stapanul Moldovei" fusese supus unei interventii chirurgicale la inima […]The post A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Accident mortal in Mures: Un sofer care a coborat din masina parcata, lovit de un autoturism

publicat 2024-04-15 15:00:49 (Jurnalul-National)
Accident mortal in Mures: Un sofer care a coborat din masina parcata, lovit de un autoturism Un barbat de 45 de ani a murit, luni, dupa ce ar fi coborat din masina parcata pe un drum judetean din Mures si ar fi fost lovit de un autoturism. ...continuare.

A murit interlopul Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu, din Iasi

publicat 2024-04-15 14:16:07 (Libertatea)
A murit interlopul Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu, din Iasi Costel Corduneanu, seful clanului Corduneanu din Iasi, a murit luni intr-un spital din Targu Mures, la varsta de 54 de ani, a confirmat avocatul sau pentru Stirile ProTv. Corduneanu era internat dupa o interventie chirurgicala pe cord. Corduneanu era supranumit „Stefan cel Mare al Moldovei” si conducea una dintre cele mai de temut grupari infractionale […] ...continuare.

Cine a fost Costel Corduneanu. Cum a ajuns sa renunte la sport pentru un loc la masa interlopilor. Povestea lui de viata

publicat 2024-04-15 14:00:06 (Antena-1)
Cine a fost Costel Corduneanu. Cum a ajuns sa renunte la sport pentru un loc la masa interlopilor. Povestea lui de viata Dupa mai multe saptamani intr-un spital din Targu Mures, internat pentru o operatie pe cord, Costel Corduneanu (Constantin Corduneanu) s-a stins din viata. Iata cine a fost si de ce era considerat unul dintre cei mai de temut interlopi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.