EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A murit eleva internata in stare critica dupa prabusirea peretului internatului din Harghita

publicat 2024-01-09 17:45:10 (Mediafax)
A murit eleva internata in stare critica dupa prabusirea peretului internatului din Harghita Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Targu Mures, Mariana Negoita, a declarat ca eleva care a fost internata imediat dupa incidentul de la Liceul Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc a murit. ...continuare.

Zeci de poduri reabilitate de mantuiala in Transilvania sunt in pericol de prabusire EXCLUSIV

publicat 2024-01-08 19:45:14 (Puterea)
Zeci de poduri reabilitate de mantuiala in Transilvania sunt in pericol de prabusire EXCLUSIV Surse din interiorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ne-au dezvaluit, sub protectia anonimatului, ca zeci de poduri din Transilvania (judetele Covasna, Harghita, Mures) reabilitate anii trecuti, din proiecte finantate de la bugetul de stat sau din fonduri europene, sunt in pericol de a se prabusi in orice moment. Motivul l-ar constitui slaba […]The post Zeci de poduri reabilitate de mantuiala in Transilvania sunt in pericol de prabusire EXCLUSIV... ...continuare.

Orase de urmarit. Curtea de Arges, Targu-Mures dar si Sibiu sunt printre orasele care vor cunoaste o dezvoltare accelerata odata cu constructia noilor tronsoane de autostrada

publicat 2024-01-08 16:45:32 (Ziarul-Financiar)
Orase de urmarit. Curtea de Arges, Targu-Mures dar si Sibiu sunt printre orasele care vor cunoaste o dezvoltare accelerata odata cu constructia noilor tronsoane de autostrada Noile aeroporturi dar mai ales noile autostrazi vor creste competitivitatea economica a unor orase care pana acum fie au fost ocolite de investitori, fie nu si-au atins potentialul maxim in ceea ce priveste atractivitatea atat fata de cei care vor sa dezvolte unitati de productie, cat si fata de turisti. ...continuare.

Un barbat din Targu Mures a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni, in timp ce traversa pe rosu

publicat 2024-01-08 09:00:15 (ProTV)
Un barbat din Targu Mures a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni, in timp ce traversa pe rosu S-au derulat scene socante în centrul orasului Târgu Mures. Un barbat de 38 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberat chiar pe trecerea de pietoni. ...continuare.

Pieton lovit mortal de o masina in centrul municipiului Targu Mures

publicat 2024-01-07 10:30:10 (Jurnalul-National)
Pieton lovit mortal de o masina in centrul municipiului Targu Mures Un pieton in varsta de 38 de ani a fost lovit mortal, sambata seara, de un autoturism in Piata Trandafirilor din Targu Mures, anunta IPJ Mures. Politistii au deschis un dosar penal de ucidere din culpa. ...continuare.

O femeie s-a ales cu mainile rupte dupa ce a fost internata in spital cu gripa, in Mures

publicat 2024-01-05 15:00:02 (Antena3)
O femeie s-a ales cu mainile rupte dupa ce a fost internata in spital cu gripa, in Mures O femeie in varsta de 77 de ani, internata cu gripa la spital in Mures, s-a ales cu mainile rupte. Politistii au demarat o ancheta. ...continuare.

Revoltator! O femeie din Mures dusa la spital cu gripa are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele

publicat 2024-01-05 10:15:09 (Money.ro)
Revoltator! O femeie din Mures dusa la spital cu gripa are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele O femeie de 77 de ani din Mures, dusa la spital cu gripa, are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele. Femeia a fost plimbata cateva zile intre spitale, iar fata ei spune ca abia cand a gasit-o in salon plina de vanatai i s-a facut o radiografie, la cerere. Pacienta va fi […] ...continuare.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara, joi noapte

publicat 2024-01-04 23:30:06 (Libertatea)
Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara, joi noapte Meteorologii au emis, joi seara, atentionari cod galben privind intensificari ale vantului, in unele zone ale judetelor Alba, Covasna, Brasov, Mures, Harghita, Sibiu si Cluj. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de tip nowcasting cod galben privind intensificari ale vantului care vor depasi la rafala 55-60 de kilometri pe ora, valabila pana la […] ...continuare.

Caz revoltator in Mures: femeie dusa la spital cu gripa are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele | VIDEO

publicat 2024-01-04 20:45:02 (Adevarul)
Caz revoltator in Mures: femeie dusa la spital cu gripa are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele | VIDEO O femeie de 77 de ani din Mures, dusa la spital cu gripa, are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele. ...continuare.

O femeie din Mures, dusa la spital cu gripa, are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele

publicat 2024-01-04 19:30:11 (ProTV)
O femeie din Mures, dusa la spital cu gripa, are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele O femeie de 77 de ani din Mures, dusa la spital cu gripa, are acum fracturi la umeri si nu-si poate misca bratele.  ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.