EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Mititelu a rabufnit in discutia cu GSP: "Am primit goluri de rahat! Cu mai mult noroc eram pe 3 in Romania" + Discutii pentru un fundas central

publicat 2024-01-10 11:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu a rabufnit in discutia cu GSP: Am primit goluri de rahat! Cu mai mult noroc eram pe 3 in Romania + Discutii pentru un fundas central Luna decembrie a fost una foarte buna pentru FCU Craiova. Ar fi fost una impecabila daca nu exista infrangerea 0-2 cu U Cluj. Oltenii au in schimb numai victorii cu FCSB (in Cupa Romaniei), dar si cu FC Botosani, FC Voluntari si Petrolul in Superliga.Evolutiile bune sub comanda italianului Giovanni Costantino ii dau lui Adrian Mititelu sperante ca se poate si mai bine in 2024. ... ...continuare.

Un profesor din Botosani care a sarutat un elev pe obraz si l-a imbratisat, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

publicat 2024-01-10 11:00:11 (Libertatea)
Un profesor din Botosani care a sarutat un elev pe obraz si l-a imbratisat, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare Un profesor din Botosani a fost condamnat marti, 9 ianuarie, la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru infractiunea de corupere sexuala a minorilor, dupa ce a sarutat pe obraz si a imbratisat un elev de-ai sai, transmite site-ul local Botosani News, care citeaza minuta instantei de judecata. Faptele au avut loc in februarie 2022 […] ...continuare.

Cine este candidatul surpriza pentru Primaria Botosani

publicat 2024-01-09 21:00:12 (Puterea)
Cine este candidatul surpriza pentru Primaria Botosani Partidul lui George Simion este plina campaniei electorala de achizitionare de politicieni cu ceva notorietate care sa traga pentru AUR la alegerile din acest an. Petrecerea sarbatorilor de iarna de catre George Simion in nordul Moldovei nu a fost intamplatoare intrucat liderul AUR a avut grija sa faca si ceva jocuri politice. Astfel, potrivit informatiilor […]The post Cine este candidatul surpriza pentru Primaria Botosani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Opt fosti angajati ai Spitalului Judetean Botosani, arest preventiv pentru inca 30 de zile in dosarul mitei pentru angajare la spital

publicat 2024-01-09 17:30:13 (Libertatea)
Fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani, Doina Caba, si alti sapte inculpati vor ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile, in dosarul de coruptie privind fraudarea concursurilor de angajare la spital, a decis marti, 9 ianuarie, Tribunalul Suceava, transmite Agerpres. Inculpatii Doina Caba, Coca Stela Crismaru, medicii Claudia Malancea si Cornelia […] ...continuare.

Ovidiu, barbatul din Botosani batut si abandonat in Germania de soferul de microbuz, a depus plangere la politie

publicat 2024-01-09 16:15:03 (Antena3)
Ovidiu, barbatul din Botosani batut si abandonat in Germania de soferul de microbuz, a depus plangere la politie Barbatul din Botosani, care a fost dat disparut in Germania dupa ce a fost abandonat intr-o benzinarie de soferul de microbuz, a depus plangere la politie. ...continuare.

Ce au gasit politistii din Botosani in masina unui sofer urmarit in trafic. El a renuntat dupa ce s-a izbit de un cap de pod

publicat 2024-01-09 14:00:13 (ProTV)
Ce au gasit politistii din Botosani in masina unui sofer urmarit in trafic. El a renuntat dupa ce s-a izbit de un cap de pod Urmarire ca în filme, aproape 50 de kilometri, în judetul Botosani: un contrabandist a fost prins, în noaptea de luni spre marti, de politistii de frontiera dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor si a accelerat nebuneste. ...continuare.

"Trage pe dreapta, ca trag!" | Urmarire cu focuri de arma pentru a opri o masina, urmata de un accident grav, in Botosani

publicat 2024-01-09 13:15:03 (Antena3)
Trage pe dreapta, ca trag! | Urmarire cu focuri de arma pentru a opri o masina, urmata de un accident grav, in Botosani Urmarire cu focuri de arma in judetul Botosani! Politistii de frontiera au pornit in urmarirea unui barbat dupa ce acesta nu a oprit la semnalele acustice si luminoase. Oamenii legii au tras mai multe focuri de arma in plan vertical si in pneuri, pentru a-l determina pe fugar sa opreasca masina. ...continuare.

Contrabandist de tigari, prins dupa o urmarire spectaculoasa in care s-a tras cu pistolul

publicat 2024-01-09 12:30:10 (Jurnalul-National)
Contrabandist de tigari, prins dupa o urmarire spectaculoasa in care s-a tras cu pistolul Un contrabandist de tigari din Botosani a fost prins dupa o urmarire spectaculoasa cu masina in timpul careia politistii au tras cu pistolul. Fugarul a reusit sa iasa din masina si a fost prins dupa aproximativ un kilometru, anunta politistii de frontiera. ...continuare.

Scoli inchise din cauza ninsorii

publicat 2024-01-09 11:15:12 (Puterea)
Scoli inchise din cauza ninsorii Mai multe scoli din tara au luat decizia de a suspenda cursurile cu prezenta fizica din cauza vremii. Printre judetele in care nu se fac ore cu prezenta fizica se numara: Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, anunta Ministerul Educatiei. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile este suspendata activitatea cu prezenta fizica in unitati […]The post Scoli inchise din cauza ninsorii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Urmarire pe zapada si focuri de arma la Botosani. Un contrabandist a fost prins cu peste 4.000 de pachete de tigari

publicat 2024-01-09 10:45:03 (Adevarul)
Urmarire pe zapada si focuri de arma la Botosani. Un contrabandist a fost prins cu peste 4.000 de pachete de tigari Un contrabandist din judetul Botosani a fost prins dupa o urmarire ca in filme. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru imobilizarea suspectului. Acesta transporta baloti cu tigari de contrabanda ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.