EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 66 67 Pag. urm. »

Marius Sumudica s-a implicat direct la o echipa din Superliga: "Am inceput sa cred dupa discutia cu el"

publicat 2024-04-24 07:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Marius Sumudica s-a implicat direct la o echipa din Superliga: Am inceput sa cred dupa discutia cu el Dupa 2-1 cu Dinamo, una dintre rivalele in lupta pentru salvarea de la retrogradare, Valeriu Iftime, finantatorul de la FC Botosani, a dezvaluit cum Marius Sumudica l-a ajutat in numirea antrenorului Bogdan Andone. In finalul lunii decembrie, cand FC Botosani era ultima in Superliga, Valeriu Iftime il numea pe Bogdan Andone ca antrenor principal. ... ...continuare.

Primariile Romaniei rurale care stau mereu cu mana-ntinsa la Guvern. De ce este nevoie de o reforma administrativa

publicat 2024-04-24 06:15:02 (Adevarul)
Primariile Romaniei rurale care stau mereu cu mana-ntinsa la Guvern. De ce este nevoie de o reforma administrativa Zeci de primarii de comuna din judetul Botosani sunt total dependente de sumele primite de la Guvern, din fondurile de rezerva, fiind incapabile sa acopere, din veniturile proprii, plata salariilor si a facturilor la utilitati. ...continuare.

Valeriu Iftime nu mai are nicio indoiala: "Totul e la mana noastra"

publicat 2024-04-24 00:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Valeriu Iftime nu mai are nicio indoiala: Totul e la mana noastra Patronul lui FC Botosani, Valeriu Iftime, spera ca echipa sa sa evite barajul. A avut numai cuvinte de lauda pentru Sebastian Mailat, autorul golului victoriei, si pentru antrenorul Bogdan Andone.Botosaniul a invins-o pe Dinamo intr-un final dramatic, gratie unui gol marcat de Sebastian Mailat in prelungiri (90+1). Moldovenii au ajuns pe locul 13, de baraj, iar patronul Valeriu Iftime e convins acum ca echipa sa nu va retrograda. ... ...continuare.

Dosarul politistilor din Botosani se transforma in comedie! Oamenii legii obligati sa plateasca branza luata ca spaga

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
Dosarul politistilor din Botosani se transforma in comedie! Oamenii legii obligati sa plateasca branza luata ca spaga Mega-dosarul de coruptie din Politia Rutiera Botosani tinde sa ia o turnura amuzanta, dupa ce magistratii au dictat primele condamnari. Cei care si-au aflat acum sentintele sunt patru politisti si doi civili care si-au recunoscut faptele. Politisti condamnati sa plateasca branza primita drept spaga! Se intampla chiar in dosarul care promitea sa zguduie din temelii […]The post Dosarul politistilor din Botosani se transforma in comedie! Oamenii legii obligati sa plateasca branza luata ca... ...continuare.

FC Botosani - Dinamo 2-1. Victorie obtinuta in minutul 90+2, "cainii" sunt pe loc retrogradabil

publicat 2024-04-23 23:00:10 (OnlineSport)
FC Botosani - Dinamo 2-1. Victorie obtinuta in minutul 90+2, cainii sunt pe loc retrogradabil Într-un duel aprig din subsolul clasamentului în playoff, echipa FC Botosani a învins Dinamo pe teren propriu, cu 2-1, si a urcat pe loc de baraj. ...continuare.

Dinamo, invinsa in minutul 90. FC Botosani urca trei locuri in clasament

publicat 2024-04-23 23:00:09 (Mediafax)
Dinamo, invinsa in minutul 90. FC Botosani urca trei locuri in clasament Gabriel Moura a facut cadou, in minutul 13, deschiderea scorului pentru moldoveni, care au jucat marti fara principalul Bogdan Andone pe banca, acesta fiind suspendat. ...continuare.

FC Botosani urca trei locuri in clasament, cu o victorie obtinuta in minutul 90 impotriva lui Dinamo

publicat 2024-04-23 23:00:08 (Jurnalul-National)
FC Botosani urca trei locuri in clasament, cu o victorie obtinuta in minutul 90 impotriva lui Dinamo Dinamo si-a marcat autogol, a ratat un penalty si a jucat o repriza in 10 oameni, in meciul pierdut dincolo de minutul 90, in deplasare la FC Botosani. Al doilea meci al etapei cu numarul 6 din Superliga s-a incheiat cu scorul de 2-1, cu "cainii rosii" trimisi pe penultima pozitie in clasament. ...continuare.

Dezastrul Dinamo! Concluziile GSP dupa seara-horror de la Botosani: note de 3, 4 si 5 pentru "condamnatii" lui Kopic!

publicat 2024-04-23 23:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dezastrul Dinamo! Concluziile GSP dupa seara-horror de la Botosani: note de 3, 4 si 5 pentru  condamnatii lui Kopic! Dinamo a continuat parcursul deziluzionant din play-out, a pierdut la Botosani, 1-2, si e intr-o situatie de-a dreptul disperata cu trei etape inainte de finalul play-out-ului. "Cainii" sunt pe loc direct retrogradabil, iar impresia generala e ca degringolada a preluat controlul in echipa lui Kopic. Croatul nu mai are reactie si risca sa devina al doilea antrenor strain care retrogradeaza cu Dinamo, dupa Uhrin Jr. ... ...continuare.

Zeljko Kopic nu mai intelege nimic: "Nu am mai trait o asemenea experienta in viata mea"

publicat 2024-04-23 23:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Zeljko Kopic nu mai intelege nimic: Nu am mai trait o asemenea experienta in viata mea Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a venit descumpanit in fata jurnalistilor, dupa 1-2 cu FC Botosani. El nu si-a criticat jucatorii, dar a admis ca "o sa fie foarte greu".Dinamo a pierdut la Botosani in prelungiri, 1-2, urmarea unui gol inscris de Sebastian Mailat (90+1). Pentru antrenorul "cainilor", Zeljko Kopic, o imensa dezamagire, mai ales ca nu-i prima oara cand echipa lui cedeaza puncte pe final de partida. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 66 67 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.