EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A semnat prelungirea si e titular si capitan! Mario Camora nu e in lot-ul CFR-ului + alte noutati de la echipa

publicat 2024-01-21 15:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
A semnat prelungirea si e titular si capitan! Mario Camora nu e in lot-ul CFR-ului + alte noutati de la echipa CFR Cluj este singura echipa din Superliga ce a facut pregatirea de iarna in Spania, la Oliva Noua. Clujenii s-au intors in urma cu doua zile in Romania, iar astazi au meci cu FC Botosani, primul joc oficial din 2024.Tehnicianul Andrea Mandorlini a luat decizia ca Cristi Manea sa fie titular cu Botosani, asta dupa ce din septembrie si pana la ultimul meci oficial al anului trecut, fundasul bifase doar 1 minut. ... ...continuare.

Meciurile zilei in Superliga: Universitatea Craiova-Farul si FC Botosani-CFR Cluj

publicat 2024-01-21 10:00:11 (Jurnalul-National)
Meciurile zilei in Superliga: Universitatea Craiova-Farul si FC Botosani-CFR Cluj Universitatea Craiova-Farul si FC Botosani-CFR Cluj sunt partidele programate duminica in etapa 22 a Superligii. ...continuare.

Superliga: Universitatea Craiova-Farul si FC Botosani-CFR Cluj, meciurile zilei

publicat 2024-01-21 09:00:12 (Mediafax)
Superliga: Universitatea Craiova-Farul si FC Botosani-CFR Cluj, meciurile zilei FC Botosani-CFR Cluj se joaca de la ora 15.00. ...continuare.

Talharie si omor la Botosani

publicat 2024-01-20 14:15:19 (Jurnalul-National)
Talharie si omor la Botosani Un tanar de 22 de ani a fost retinut, vineri, de politisti dupa ce in urma cu cateva zile a intrat in casa unor batrani din comuna Cosula, judetul Botosani, pe care i-a lovit, iar unul dintre ei a murit. ...continuare.

Barbatul care a intrat in casa unor batrani din Botosani si i-a lovit, a fost retinut de politisti. Una dintre victime a murit

publicat 2024-01-20 10:30:03 (Antena3)
Barbatul care a intrat in casa unor batrani din Botosani si i-a lovit, a fost retinut de politisti. Una dintre victime a murit Un tanar de 22 de ani a fost retinut, vineri, de politisti dupa ce in urma cu cateva zile a intrat in casa unor batrani din comuna Cosula, judetul Botosani, pe care i-a lovit, iar unul dintre ei a murit. ...continuare.

Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga inainte de plecarea la Atletico

publicat 2024-01-19 21:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga inainte de plecarea la Atletico Rapid - FCU Craiova. Horatiu Moldovan a primit un nou gol de la distanta, de la Dragos Albu, in minutul 25.E al 5-lea gol primit de Horatiu din afara careului in acest sezon. E cel mai slab la capitolul golurilor primite de la distanta, la egalitate cu Ducan (Botosani), Niczuly (Sepsi) si L. Popescu (Universitatea Craiova).+1 FOTOFlorin Iacob, portarul de la UTA, e urmatorul pe lista, cu 4 goluri primite din afara careului. ... ...continuare.

Impreuna spre 0%" - mesajul Kindred de promovare a Jocului Responsabil pe tricourile echipelor FC Botosani si FC Hermannstadt

publicat 2024-01-19 17:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Impreuna spre 0% - mesajul Kindred de promovare a Jocului Responsabil pe tricourile echipelor FC Botosani si FC Hermannstadt In premiera in fotbalul din Romania, un mesaj puternic cu privire la jocul responsabil este asociat imaginii unui sponsor pe tricourile echipelor partenere. Kindred Group, sponsor oficial al echipelor de fotbal FC Botosani si FC Hermannstadt, a decis sa promoveze si in Romania mesajul "Impreuna spre 0%". Acesta va fi inscriptionat pe tricourile de joc ale formatiilor sponsorizate, fiind acum in prim-plan, alaturi de logo-ul Unibet. ... ...continuare.

Vortexul polar ajunge in Romania » Decizie de ultim moment la Botosani, inainte de meciul cu CFR Cluj

publicat 2024-01-19 16:15:27 (Gazeta-Sporturilor)
Vortexul polar ajunge in Romania » Decizie de ultim moment la Botosani, inainte de meciul cu CFR Cluj Aflati in cel mai greu moment al lor pe prima scena, cei de la FC Botosani pornesc in noul an cu gandul la salvarea de la retrogradare, dar in prima etapa din 2024 vor juca contra celor de la CFR Cluj.Pe langa problemele de la echipa, moldovenii au probleme si in ceea ce priveste organizarea meciului de duminica, cu CFR Cluj.+1 FOTOVremea se schimba din aceasta noapte, vortexul polar se intoarce peste Romania, iar la Botosani deja a inceput sa ninga de cateva ore. ... ...continuare.

Politist din Botosani, la un pas de moarte dupa ce a facut infarct la birou. Salvarea lui au fost colegii

publicat 2024-01-19 09:15:03 (Antena3)
Politist din Botosani, la un pas de moarte dupa ce a facut infarct la birou. Salvarea lui au fost colegii Un politist de frontiera din Botosani a trecut printr-o experienta dramatica, atunci cand inima i s-a oprit pentru cateva minute. ...continuare.

Cod galben de vant puternic in judetele Buzau, Botosani si Suceava. Ceata densa in alte patru judete

publicat 2024-01-19 08:45:09 (ProTV)
Cod galben de vant puternic in judetele Buzau, Botosani si Suceava. Ceata densa in alte patru judete ANM a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vânt puternic în zonele montane din judetele Buzau, Botosani si Suceava, dar si de ceata densa si vizibilitate redusa în judetele Vâlcea, Gorj, Dolj si Mehedinti. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.