EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Un sofer de TIR din Botosani a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac. Sotia sa a fost gasita moarta acasa

publicat 2024-01-12 12:15:07 (Antena3)
Un sofer de TIR din Botosani a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac. Sotia sa a fost gasita moarta acasa Un sofer de TIR din Botosani, in varsta de 51 de ani, a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac, in zona localitatii Ipotesti. Intre timp, autoritatile au gasit-o pe sotia sa moarta, acasa, in localitatea Cornisa. ...continuare.

Vant puternic cu rafale ce depasesc 100 de kilometri la ora in 5 judete. Zapada, viscol si masini blocate in nameti in Botosani

publicat 2024-01-12 08:00:12 (Jurnalul-National)
Vant puternic cu rafale ce depasesc 100 de kilometri la ora in 5 judete. Zapada, viscol si masini blocate in nameti in Botosani Meteorologii au emis avertizari nowcasting cod galben de vant puternic, pentru 5 judete. ANM anunta rafale de vant de peste 100 de kilometri la ora la munte. ...continuare.

Teroarea alba revine. Zapada si viscol in Botosani: 4 autovehicule au ramas inzapezite, iar un microbuz a iesit in sant

publicat 2024-01-12 07:15:14 (Mediafax)
Teroarea alba revine. Zapada si viscol in Botosani: 4 autovehicule au ramas inzapezite, iar un microbuz a iesit in sant In ultimele ore, la ISU - SAJ Botosani s-au inregistrat sase apeluri din partea unor cetateni care nu puteau inainta cu masinile din cauza zapezii de pe carosabil. ...continuare.

Continua ancheta uciderii celor doua prietene romance in Sicilia. Ce au primit politistii de la mama criminalului

publicat 2024-01-11 10:45:01 (Adevarul)
Continua ancheta uciderii celor doua prietene romance in Sicilia. Ce au primit politistii de la mama criminalului Cercetarile in cazul celor doua prietene romance ucise in Sicilia sunt in plina desfasurare. Carabinierii si procurorii au cautat noi probe care sa probeze acuzatiile de dubla crima si profanare de cadavre aduse romanului de 24 de ani din Botosani. ...continuare.

Mama principalului suspect in cazul romancelor ucise in Italia le-a dat anchetatorilor haine patate de sange

publicat 2024-01-11 08:02:22 (ProTV)
Mama principalului suspect in cazul romancelor ucise in Italia le-a dat anchetatorilor haine patate de sange Continua cercetarile în cazul celor doua românce ucise cu bestialitate în Sicilia. Carabinierii si procurorii au cautat noi probe care sa sustina acuzatiile de dubla crima si profanare de cadavre aduse românului de 24 de ani din Botosani. ...continuare.

FC Botosani a realizat transferul atacantului argentinian Juan Cruz Kaprof

publicat 2024-01-10 23:15:03 (Adevarul)
FC Botosani a realizat transferul atacantului argentinian Juan Cruz Kaprof Echipa de fotbal FC Botosani l-a transferat, miercuri, pe atacantul Juan Cruz Kaprof, care a evoluat pana la acest moment pentru Sarmiento Junin, din prima liga argentiniana ...continuare.

Transfer oficial in Superliga: "Nu renuntam la lupta"

publicat 2024-01-10 22:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Transfer oficial in Superliga: Nu renuntam la lupta Juan Cruz Kaprof (28), atacant argentinian, a semnat cu FC Botosani. El a venit liber de contract, dupa despartirea de Sarmiento Junin.Micutul atacant de 1,69 are 13 meciuri in campionat in 2023, insa nu a reusit sa marcheze pentru Sarmiento. A punctat de doua ori in 5 partide din Cupa Ligii Argentinei. In prima divizie argentiniana, in stagiunea precedenta, atacantul are o medie de 25 de minute pe meci. ... ...continuare.

Inca o teapa! Nimeni nu vrea sa joace cu FCU: "Neseriozitate, amatorism!"

publicat 2024-01-10 20:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Inca o teapa! Nimeni nu vrea sa joace cu FCU: Neseriozitate, amatorism! FCU Craiova a anuntat ca meciul amical cu CSKA 1948 Sofia a fost anulat, dupa ce acelasi lucru se intamplase si cu duelul contra FC Botosani. Oltenii au programat o alta partida de pregatire, cu Poli Iasi, la Bucuresti.FCU Craiova, una dintre cele 6 echipe din Superliga care au ales sa efectueze cantonamentul de iarna in Romania, urma sa dispute un meci de pregatire cu FC Botosani, ultima clasata din campionatul intern. ... ...continuare.

Un tanar din Botosani a plecat la munca in Italia, insa si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de la etajul doi al apartamentului in care locuia: "Familia e distrusa"

publicat 2024-01-10 16:15:06 (Antena3)
Un tanar din Botosani a plecat la munca in Italia, insa si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de la etajul doi al apartamentului in care locuia: Familia e distrusa Un tanar, in varsta de 21 de ani, din Botosani, a murit dupa ce a cazut de pe balconul unui apartament din via Parma, in centrul orasului Alessandria. Romanii stabiliti in Italia s-au mobilizat si aduna bani ca sa-l duca pe acasa pe Toni, pentru a fi inmormantat. ...continuare.

Dinamo are nevoie de atacant, dar poate aduce un portar! Un nume cunoscut in Superliga le-a fost propus "cainilor"

publicat 2024-01-10 14:15:20 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo are nevoie de atacant, dar poate aduce un portar! Un nume cunoscut in Superliga le-a fost propus cainilor Eduard Pap, 29 de ani, i-a fost propus lui Dinamo, care analizeaza situatia, mai ales ca Adnan Golubovic este titular cert. Daca va imbraca tricoul alb-rosu, se va duela cu fosta sa echipa, FC Botosani, pentru salvarea de la retrogradare.Dinamo cauta atacanti, dar ar putea semna zilele viitoare cu un portar! Conform informatiilor GSP. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.