EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un combinat important din tara va concedia peste 80 de angajati. Ce se va intampla cu oamenii care raman fara loc de munca

publicat 2024-03-29 11:00:19 (Click)
Un combinat important din tara va concedia peste 80 de angajati. Ce se va intampla cu oamenii care raman fara loc de munca Saptamana viitoare vine cu vesti proaste pentru nenumarati angajati din tara noastra. Nu mai putin de 80 dintre cei 186 de angajati de la combinatul de alumina Alum SA, din judetul Tulcea, urmeaza sa isi piarda locul de munca, de luni. Anuntul a fost facut chiar de catre prefectul judetului. ...continuare.

Aproape jumatate din angajatii Alum SA Tulcea, disponibilizati

publicat 2024-03-28 19:30:17 (Puterea)
Aproape jumatate din angajatii Alum SA Tulcea, disponibilizati Combinatul de alumina Alum SA din Tulcea se confrunta cu un nou val de disponibilizari. Circa 80 din cei 186 de angajati vor parasi compania incepand de luni, a anuntat Timur Memet, subprefectul judetului, in timpul sedintei Comisiei de dialog social. Cristian Denusi, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), a comunicat ca […]The post Aproape jumatate din angajatii Alum SA Tulcea, disponibilizati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Val de concedieri la combinatul de alumina din Tulcea. Oamenii vor ramane fara locuri de munca, incepand de luni

publicat 2024-03-28 18:45:13 (Antena3)
Val de concedieri la combinatul de alumina din Tulcea. Oamenii vor ramane fara locuri de munca, incepand de luni Peste 80 din cei 186 de angajati ai combinatului de alumina Alum SA din Tulcea vor ramane fara locuri de munca, incepand de luni, a anuntat subprefectul judetului Tulcea, Timur Memet. ...continuare.

Administratia PNL din Tulcea a atras cele mai multe fonduri europene de pana acum in oras

publicat 2024-03-28 15:30:06 (Antena3)
Administratia PNL din Tulcea a atras cele mai multe fonduri europene de pana acum in oras Administratia PNL din Tulcea a atras cele mai multe fonduri europene de pana acum in oras: 82 milioane euro! Liberalii vor o echipa puternica: Ilie si Siscu, la Primarie si la Consiliul Judetean. ...continuare.

Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational din judetul Tulcea de la Lukoil Group, tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023

publicat 2024-03-27 15:00:28 (Ziarul-Financiar)
Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational din judetul Tulcea de la Lukoil Group, tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023 Autor: Roxana Rosu Firma internationala de avocatura CMS a asistat PPC Renewables in finalizarea achizitiei unui parc eolian operational de 84 MW in Romania de la Lukoil Group, o tranzactie care a fost semnata si anuntata in 2023. ...continuare.

O femeie din Tulcea s-a filmat cand intretinea relatii sexuale cu un copil aflat in grija ei. Scenele, distribuite printr-o retea de socializare

publicat 2024-03-26 13:00:43 (Libertatea)
O femeie din Tulcea s-a filmat cand intretinea relatii sexuale cu un copil aflat in grija ei. Scenele, distribuite printr-o retea de socializare O femeie a fost arestata preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Tulcea, dupa ce a intretinut relatii sexual cu o victima de 13 ani, aflata in ingrijirea sa, timp de mai multe luni, relateaza News.ro. Scenele respective au fost filmate si distribuite printr-o retea de socializare unei alte persoane cercetate in dosar. Femeia este […] ...continuare.

DRDP Craiova: Pe DN 67C, zona montana, a inceput sa ninga, se actioneaza cu utilaje cu lama si material antiderapant / Nu va deplasati cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna - FOTO / VIDEO

publicat 2024-03-24 18:00:55 (Money.ro)
DRDP Craiova: Pe DN 67C, zona montana, a inceput sa ninga, se actioneaza cu utilaje cu lama si material antiderapant / Nu va deplasati cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna - FOTO / VIDEO  "Ninge in zona montana! Pe DN 67C, zona montana, a inceput sa ninga, se actioneaza cu utilaje cu lama si material antiderapant. Nu va deplasati in zonele unde se inregistreaza ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna", au transmis, duminica, oficialii DRDP Craiova.Zona se afla sub atentionare cod galben emisa de meteorologi.Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului,... ...continuare.

Razie de amploare cu o suta de politisti din sase judete, in Galati: testari cu aparatele etilotest si drugtest VIDEO

publicat 2024-03-24 16:00:08 (Adevarul)
Razie de amploare cu o suta de politisti din sase judete, in Galati: testari cu aparatele etilotest si drugtest VIDEO Mega actiune in acest weekend in judetul Galati. Peste o suta de politisti din Galati, Braila, Bacau, Buzau, Tulcea si Vrancea au actionat pentru depistarea si sanctionarea soferilor aflati sub influenta bauturilor alcoolice ori a unor substante psihoactive. ...continuare.

Avertizare RO-Alert in Tulcea. Risc de cadere a unor obiecte din spatiul aerian

publicat 2024-03-24 11:45:14 (ProTV)
Avertizare RO-Alert in Tulcea. Risc de cadere a unor obiecte din spatiul aerian Un nou mesaj RO-Alert pentru populatia din judetul Tulcea a fost emis în contextul razboiului din Ucraina. ...continuare.

ISU Tulcea: Mesaj Ro-Alert cu privire la "riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian"

publicat 2024-03-24 11:30:10 (Mediafax)
ISU Tulcea: Mesaj Ro-Alert cu privire la riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian ISU Tulcea a emis, noaptea trecuta, un mesaj RO-Alert pentru localitatile din zona de nord a judetului, prin care a informat populatia ca "exista riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.