EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Atentionarea Cod galben de vant care vizeaza localitati din judetele Constanta si Tulcea a fost prelungita

publicat 2024-04-20 17:15:12 (ProTV)
Atentionarea Cod galben de vant care vizeaza localitati din judetele Constanta si Tulcea a fost prelungita Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod galben de vânt valabila sâmbata, pâna la ora 23:00, în mai multe zone din judetele Constanta si Tulcea. ...continuare.

Cod galben de vant in Romania, raportat sambata dupa-amiaza. Care sunt localitatile vizate

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Cod galben de vant in Romania, raportat sambata dupa-amiaza. Care sunt localitatile vizate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vânt valabila sâmbata, pâna la ora 17:00, în mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.   ...continuare.

Constanta si Tulcea, sub atentionare Cod galben de vant. Localitatile vizate

publicat 2024-04-20 13:00:02 (Adevarul)
Constanta si Tulcea, sub atentionare Cod galben de vant. Localitatile vizate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcastig, valabila sambata, 20 aprilie, de la ora 11.30 pana la 17.00. ...continuare.

Razboiul din Ucraina a scazut cu 50% volumul de marfuri tranzitat prin porturile maritime de la Dunare

publicat 2024-04-18 21:15:12 (Puterea)
Razboiul din Ucraina a scazut cu 50% volumul de marfuri tranzitat prin porturile maritime de la Dunare  In porturile maritime de la Galati, Braila si Tulcea, a fost inregistrat in 2023 un volum de marfuri operate portuar de 3,8 milioane tone, in scadere cu 50% fata de volumul de 7,35 milioane tone de marfuri operate in anul 2022, aceasta scadere fiind efectul razboiului din Ucraina. Activitatea porturilor de la Dunarea Maritima este […]The post Razboiul din Ucraina a scazut cu 50% volumul de marfuri tranzitat prin porturile maritime de la Dunare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Exercitiu militar la Tulcea | Sunt angrenate fortele terestre, aeriene si navale

publicat 2024-04-18 16:30:03 (Antena3)
Exercitiu militar la Tulcea | Sunt angrenate fortele terestre, aeriene si navale Mai multi militari si mijloace tehnice participa la un exercitiu cu termen scurt de notificare in judetul Tulcea, a anuntat Ministerul Apararii Nationale. Iau parte militari din fortele terestre, aeriene si navale. ...continuare.

Militari din fortele terestre, aeriene si navale, exercitiu de instructie in judetul Tulcea

publicat 2024-04-18 16:15:11 (Mediafax)
Militari din fortele terestre, aeriene si navale, exercitiu de instructie in judetul Tulcea Potrivit MApN, sub coordonarea Comandamentului Fortelor Intrunite, aproximativ 40 de militari din Fortele Terestre, Fortele Aeriene si Fortele Navale desfasoara, incepand de joi, un exercitiu intrunit cu termen scurt de notificare, in judetul Tulcea. ...continuare.

Antreprenori locali. Fabrica Deltaica Seafood din Tulcea a bugetat afaceri mai mari cu 20% in acest an. Am instalat noile capacitati construite, mai este loc de crestere pe piata. Consumul de preparate de peste este inca sub media europeana".

publicat 2024-04-18 00:15:19 (Ziarul-Financiar)
Antreprenori locali. Fabrica Deltaica Seafood din Tulcea a bugetat afaceri mai mari cu 20% in acest an. Am instalat noile capacitati construite, mai este loc de crestere pe piata. Consumul de preparate de peste este inca sub media europeana. Compania Deltaica Seafood, care produce preparate din peste, detinuta de sotii Daniela si Daniel Buhai din Tulcea, a finalizat anul trecut cu afaceri de 40 milioane de lei, in usoara crestere fata de anul trecut iar pentru acest an a bugetat un avans cu 20%, potrivit oficialilor companiei. ...continuare.

Cod galben de inundatii pe raurile mici din Dobrogea pana joi la pranz

publicat 2024-04-17 19:45:15 (Jurnalul-National)
Cod galben de inundatii pe raurile mici din Dobrogea pana joi la pranz Hidrologii au emis, miercuri, o atentionare Cod galben pentru fenomene imediate ce vizeaza posibile depasiri ale Cotelor de atentie pe raurile mici din Dobrogea, respectiv judetele Tulcea si Constanta. ...continuare.

Furtuni cu grindina si vant puternic in mai multe zone din tara. La Tulcea, ISU a emis mesaje RO-ALERT VIDEO

publicat 2024-04-17 19:45:03 (Adevarul)
Furtuni cu grindina si vant puternic in mai multe zone din tara. La Tulcea, ISU a emis mesaje RO-ALERT VIDEO ISU Delta Tulcea a emis un mesaj RO-Alert pentru atentionarea locuitorilor, din Tulcea, Nufarul, Murighiol, Sarichioi, Babadag, Kogalniceanu, Frecatei, Somova si toate localitatile din Delta Dunarii. ...continuare.

Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete

publicat 2024-04-17 18:30:24 (ProTV)
Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de vijelii puternice si averse pentru judetele Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.