EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Smart doar pe hartie: sute de mii de romani nu au internet. Judetul in care jumatate din oameni nu au nici semnal la telefon

publicat 2024-01-15 22:15:12 (ProTV)
Smart doar pe hartie: sute de mii de romani nu au internet. Judetul in care jumatate din oameni nu au nici semnal la telefon România se vrea o tara smart, dar sute de mii de români nu au nici în 2024 acces la internet si nici macar la telefonia mobila. În judetul Tulcea, de exemplu, direct afectat de razboiul din Ucraina, jumatate din locuitori nu au semnal la telefon. ...continuare.

Lacul Zebil din Tulcea, transformat in patinoar de vremea rece

publicat 2024-01-14 11:45:03 (Antena3)
Lacul Zebil din Tulcea, transformat in patinoar de vremea rece Vremea rece din judetul Tulcea a transformat lacul Zebil intr-un veritabil patinoar. Mai multi curajosi, printre care si un fost scafandru profesionist, au testat gheata. Atentie insa, specialistii ne avertizeaza ca astfel de aventuri sunt periculoase. ...continuare.

Reclama care i-a adus necazuri unui om de afaceri. De cand s-a viralizat, nu mai contenesc controalele la firma

publicat 2024-01-13 07:15:38 (Adevarul)
Reclama care i-a adus necazuri unui om de afaceri. De cand s-a viralizat, nu mai contenesc controalele la firma O imagine a unei reclame la un producator de carne de pui a devenit virala pe Internet. Desi are cativa ani de cand circula pe retelele de socializare, internautii continua sa se amuze cand o citesc. Totusi, reclama i-a facut mai mult rau producatorului din Tulcea ...continuare.

O femeie a fost prinsa cu zeci de flori de mina in bagajul de cala, pe Aeroportul Cluj-Napoca, cand incerca sa zboare in Marea Britanie

publicat 2024-01-12 11:30:03 (Antena3)
O femeie a fost prinsa cu zeci de flori de mina in bagajul de cala, pe Aeroportul Cluj-Napoca, cand incerca sa zboare in Marea Britanie O femeie din Tulcea a fost prinsa de politistii de frontiera cu zeci de flori de mina in bagajul de cala, pe Aeroportul Cluj-Napoca, cand incerca sa zboare catre Marea Britanie. ...continuare.

Lidas din Tulcea a investit 80 mil. euro in noua fabrica de produse congelate de panificatie si patiserie

publicat 2024-01-11 01:00:26 (Ziarul-Financiar)
Lidas din Tulcea a investit 80 mil. euro in noua fabrica de produse congelate de panificatie si patiserie Compania Lidas, controlata de antreprenoarea Elena Anastase, care detine o fabrica de panificatie in localitatea Mineri din Tulcea, dar si propria retea de ma­ga­zine, a angajat deja 140 de oameni pentru noua fabrica de produse congelate de patiserie si panificatie pe care o construieste la Cataloi (judetul Tulcea) si va continua recrutarea pana la 200 de oameni. ...continuare.

Interviu | Zoia Alecu a fost ceruta de sotie pe scena: "Are o anumita finete, este un romantic"

publicat 2024-01-10 10:00:12 (Libertatea)
Interviu | Zoia Alecu a fost ceruta de sotie pe scena: Are o anumita finete, este un romantic Zoia Alecu, cunoscuta cantareata folk si membra a celebrei trupe Sfinx Experience, ne povesteste despre unul din cele mai frumoase momente din viata ei. La implinirea a 50 de ani de cariera a fost ceruta de sotie, pe scena, de catre Paul Prisada, liderul trupei Accent din Tulcea, barbatul care o iubeste sincer si neconditionat. […] ...continuare.

Accident in Tulcea, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-un cap de pod. Trei persoane au fost ranite

publicat 2024-01-07 09:45:15 (Jurnalul-National)
Accident in Tulcea, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-un cap de pod. Trei persoane au fost ranite Un accident rutier a avut loc duminica dimineata in zona localitatii Isaccea, judetul Tulcea. Un sofer a pierdut controlul directiei de mers si a intrat intr-un cap de pod. Trei persoane au fost ranite si sunt evaluate medical. ...continuare.

Cine este tanarul care a recuperat crucea sfanta din Dunare, de Boboteaza

publicat 2024-01-06 15:30:10 (Jurnalul-National)
Cine este tanarul care a recuperat crucea sfanta din Dunare, de Boboteaza Vladimir Romaniuc, de 18 ani, un sportiv din Tulcea care se pregateste pentru Campionatul european de inot in ape inghetate, a adus, sambata, la mal, sfanta Cruce aruncata in fluviu de episcopul Visarion, in cadrul ceremonialului prilejuit de Boboteaza. ...continuare.

Trageri cu munitie de razboi, in Tulcea. Zona care trebuie evitata pana la finalul lunii

publicat 2024-01-03 12:45:11 (ProTV)
Trageri cu munitie de razboi, in Tulcea. Zona care trebuie evitata pana la finalul lunii Consiliul Judetean (CJ) Tulcea a anuntat pe site-ul propriu ca, începând de miercuri, în poligonul Babadag încep noi exercitii militare cu munitie de razboi, tragerile având loc atât ziua, cât si noaptea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.