EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mina marina, descoperita pe bratul Chilia Veche. Armata a trimis scafandri pirotehnicieni sa intervina

publicat 2024-04-08 13:15:13 (Libertatea)
Mina marina, descoperita pe bratul Chilia Veche. Armata a trimis scafandri pirotehnicieni sa intervina „Un obiect metalic sferic ce ar semana cu o mina marina” a fost descoperit luni dimineata de politistii de Frontiera pe bratul Chilia Veche. MApN a trimis in zona scafandri specializati pentru a identifica obiectul, iar perimetrul este monitorizat pana la sosirea specialistilor, anunta ISU Tulcea, citat de Replica Online. ISU Tulcea a fost alertat […] ...continuare.

Polenergia - proiect eolian

publicat 2024-04-07 15:30:39 (Ziarul-Financiar)
Polenergia, cel mai mare grup privat de energie din Polonia, controlat de doua fonduri de investitii, a preluat anul trecut 60% din compania de proiect Naxxar Wind Farm Four SRL, care are in dezvoltare unul dintre cele mai mari proiecte de parcuri eoliene (onshore) din regiune, cu o capacitate estimata de aproximativ 685,6 MW, situat in judetul Tulcea. ...continuare.

"No comment". Momentul in care un sofer circula pe contrasens, pe Autostrada A7, in zona podului Braila-Tulcea

publicat 2024-04-07 13:15:07 (Antena3)
No comment. Momentul in care un sofer circula pe contrasens, pe Autostrada A7, in zona podului Braila-Tulcea Moment de panica pe Autostrada A7! Un sofer a fost filmat conducand pe contrasens. ...continuare.

Femeie agresata si rapita de acasa de fostul iubit si rudele acestuia, la Constanta. Suspectii au fost retinuti

publicat 2024-04-06 18:15:18 (Libertatea)
Trei barbati au fost retinut de politistii din Constanta pentru 24 de ore fiind acuzati ca au agresat si luat cu forta o tanara de 20 de ani de la locuinta din Harsova pentru a o duce in judetul Tulcea. Unul dintre suspecti este fostul iubit al fetei, potrivit News.ro si Ziua de Constanta Din […] ...continuare.

Iese fum negru pe cosul de la Tulcea al baronului PSD Horia Teodorescu

publicat 2024-04-05 08:45:35 (Puterea)
Iese fum negru pe cosul de la Tulcea al baronului PSD Horia Teodorescu Cariera politica a baronului PSD de Tulcea Horia Teodorescu a intrat, de cateva saptamani, in impas si viitorul politic al acestuia este destul de sumbru. Bate vantul dinspre Bruxelles spre Tulcea Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, care este si liderul PSD din acest judet, nu stia pana acum daca va candida pentru un nou […]The post Iese fum negru pe cosul de la Tulcea al baronului PSD Horia Teodorescu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Isteria "dronelor inamice" de la Dunare. Misterul luminilor de pe cer, cu explicatiile oficiale VIDEO

publicat 2024-04-03 07:00:02 (Adevarul)
Isteria dronelor inamice de la Dunare. Misterul luminilor de pe cer, cu explicatiile oficiale VIDEO Razboiul din Ucraina a declansat o stare de teama si panica la granita Romaniei, in special in zona Dunarii. Dupa dronele cazute in judetul Tulcea, pe care MApN le-a tinut secrete si le-a negat initial, Galatiul si Braila sunt la randul lor afectate de dispozitivele de lupta. ...continuare.

86 de localitati din 27 judete si Capitala, afectate de vantul puternic de marti

publicat 2024-04-02 22:30:20 (Mediafax)
86 de localitati din 27 judete si Capitala, afectate de vantul puternic de marti Marti, intervalul orar 8.00-21.00, vantul puternica generat efecte in 86 localitati din 27 judete (Alba, Bacau, Hihor, Botosani, Braila, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vrancea) si municipiul Bucuresti, unde s-a intervenit pentru degajarea a 70 elemente de constructie de la 12 case si 58 blocuri, 297 de copaci doborati de vant, 28 stalpi cazuti pe... ...continuare.

Exercitii militare de amploare in Romania. Zona in care traficul rutier a fost restrictionat

publicat 2024-04-01 17:30:25 (ProTV)
Exercitii militare de amploare in Romania. Zona in care traficul rutier a fost restrictionat Exercitii militare de amploare se desfasoara, luna aceasta, în poligonul de trageri de la Babadag, judetul Tulcea.   ...continuare.

Tulcea: O femeie a fost gasita impuscata in piept in masina. Sotul ii anuntase disparitia

publicat 2024-03-29 21:30:09 (Mediafax)
Tulcea: O femeie a fost gasita impuscata in piept in masina. Sotul ii anuntase disparitia Potrivit IPJ Tulcea, politistii au fost sesizati vineri de un barbat, cu privire la faptul ca sotia sa, de 36 ani, ar fi luat de acasa o arma letala, pe care acesta o detinea in mod legal si ar fi disparut. ...continuare.

O femeie a fost gasita impuscata in piept, intr-o padure din Tulcea. Sotul spune ca a luat arma din casa si a plecat

publicat 2024-03-29 20:45:24 (ProTV)
O femeie a fost gasita impuscata in piept, intr-o padure din Tulcea. Sotul spune ca a luat arma din casa si a plecat O femeie de 36 de ani a fost gasita împuscata în piept, în masina sa, într-o padure din judetul Tulcea. Ea a fost declarata decedata, dupa ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.