EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciuca, despre Iulian Dumitrescu: Nu avem propunerea care sa intre in analiza Biroului Politic National

publicat 2024-04-19 09:15:13 (Puterea)
Ciuca, despre Iulian Dumitrescu: Nu avem propunerea care sa intre in analiza Biroului Politic National Nicolae Ciuca a venit cu clarificari in cazul unei posibile candidaturi din partea lui Iulian Dumitrescu  la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Presedintele PNL sustine ca Biroul Politic National al PNL nu are propunerea organizatiei Prahova de sustinere.  In timp ce pentru majoritatea candidaturilor la alegerile locale au fost validate, forul de conducere asteapta […]The post Ciuca, despre Iulian Dumitrescu: Nu avem propunerea care sa intre in analiza Biroului Politic... ...continuare.

Un politist din Prahova este acuzat ca a violat o femeie

publicat 2024-04-18 23:30:08 (Jurnalul-National)
Un politist din Prahova este acuzat ca a violat o femeie Un politist din Prahova este acuzat ca a violat o femeie. Aceasta a facut plangere penala. Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Prahova a inceput o ancheta. ...continuare.

A facut plangere la politie, iar agentul care i-a preluat cazul a chemat-o acasa sa intretina relatii sexuale. Ce a urmat

publicat 2024-04-18 18:45:19 (ProTV)
A facut plangere la politie, iar agentul care i-a preluat cazul a chemat-o acasa sa intretina relatii sexuale. Ce a urmat Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova a facut, joi, o serie de precizari cu privire la cazul politistului de la Sectia 4 Ploiesti acuzat de viol de catre o femeie care a depus o plângere penala împotriva acestuia. ...continuare.

DERAPAJ. Un preot condama victimele agresiunilor sexuale: "Fetele nu sunt chiar nevinovate. Daca el face 6 ani de puscarie, sa faca si ea 3-4 luni". Reactia BOR

publicat 2024-04-18 18:00:10 (Libertatea)
DERAPAJ. Un preot condama victimele agresiunilor sexuale: Fetele nu sunt chiar nevinovate. Daca el face 6 ani de puscarie, sa faca si ea 3-4 luni. Reactia BOR Nicolae Tanase, un cunoscut preot din satul Valea Plopului, judetul Prahova, a blamat marti, 16 aprilie, intr-o conferinta la Constanta, victimele agresiunilor sexuale, sustinand ca femeile abuzate ar trebui „luate si ele la judecata”. „Daca el face 6 ani de puscarie, sa faca si ea 3-4 luni”, a spus parintele, citat de site-ul local Dobrogea […] ...continuare.

Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul de a candida! Acuzatii spre Vlad Cosma

publicat 2024-04-18 15:46:13 (Puterea)
Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul de a candida! Acuzatii spre Vlad Cosma Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu a declarat joi ca legea din Romania ii permite sa candideze pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Prahova si a indicat si cine s-ar face vinovat de dosarul sau! Va reamintim ca liberalul a fost suspendat din functie, dupa ce a fost acuzat ca […]The post Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul de a candida! Acuzatii spre Vlad Cosma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Politist acuzat de viol. IPJ Prahova isi ancheteaza lucratorul, care activeaza la o sectie de Politie din Ploiesti

publicat 2024-04-18 15:30:04 (Adevarul)
Politist acuzat de viol. IPJ Prahova isi ancheteaza lucratorul, care activeaza la o sectie de Politie din Ploiesti Un politist din Ploiesti este acuzat de viol, o femeie care a depus o plangere penala la aceasta reclamand faptul ca ar fi abuzat-o sexual. Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a declansat o cercetare prealabila in acest caz. ...continuare.

Femeie militar din Prahova, arestata dupa ce si-ar fi zdrobit bebelusa in bataie. Ce declaratie bizara a facut

publicat 2024-04-18 14:15:12 (ProTV)
Femeie militar din Prahova, arestata dupa ce si-ar fi zdrobit bebelusa in bataie. Ce declaratie bizara a facut Angajata Ministerului Apararii Nationale acuzata ca si-ar fi agresat propria fetita, un bebelus de doua luni, ramâne în arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Militara a respins contestatia depusa de femeia care si-ar fi zdrobit din bataie fetita. ...continuare.

Politist din Ploiesti acuzat de viol. Victima ar fi mers la superiorii ofiterului pentru plangere, dar ei ar fi refuzat-o

publicat 2024-04-18 09:00:12 (ProTV)
Politist din Ploiesti acuzat de viol. Victima ar fi mers la superiorii ofiterului pentru plangere, dar ei ar fi refuzat-o Un politist din Ploiesti este acuzat de viol, dupa ce o femeie sustine ca a fost abuzata sexual de acesta, iar ca superiorii sai l-ar fi acoperit. Conducerea IPJ Prahova a declantat o ancheta interna. ...continuare.

Accidente in serie pe soselele din Prahova. Din cauza conditiilor meteo, elicopterul SMURD nu a putut ateriza

publicat 2024-04-18 07:45:13 (ProTV)
Accidente in serie pe soselele din Prahova. Din cauza conditiilor meteo, elicopterul SMURD nu a putut ateriza Accidente în serie, miercuri pe soselele din Prahova. O femeie de 54 de ani a fost grav ranita în apropiere de Mizil, dupa ce a facut o manevra periculoasa, pe o ploaie torentiala. ...continuare.

O fetita de doar doua luni a ajuns de urgenta la spital plina de rani | Mama, cadru militar, nu recunoaste ce i-a facut bebelusului

publicat 2024-04-17 23:45:04 (Antena3)
O fetita de doar doua luni a ajuns de urgenta la spital plina de rani | Mama, cadru militar, nu recunoaste ce i-a facut bebelusului Un caz dramatic petrecut in Prahova a ajuns pe masa procurorilor militari. O angajata a unei unitati militare din Capitala este banuita ca si-ar fi agresat bebelusul. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.