EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu de proportii la o casa din Comarnic. Fumul dens a putut fi vazut de la mare departare | VIDEO

publicat 2024-04-03 18:15:15 (ProTV)
Incendiu de proportii la o casa din Comarnic. Fumul dens a putut fi vazut de la mare departare | VIDEO Un incendiu a izbucnit în urma cu putin timp la Comarnic, în Prahova. O casa cu etaj s-a aprins din senin si, în scurt timp, fumul dens a putut fi vazut de la mare departare. ...continuare.

Ce risca un presupus traficant de droguri care organiza petreceri la care musafirii primeau tot soiul de substante interzise

publicat 2024-04-03 17:30:21 (ProTV)
Ce risca un presupus traficant de droguri care organiza petreceri la care musafirii primeau tot soiul de substante interzise Ancheta DIICOT în Prahova si Dâmbovita, unde un presupus traficant de droguri organiza petreceri la care musafirii primeau tot soiul de substante interzise.   ...continuare.

Iulian Dumitrescu ramane sub control judiciar. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins plangerea formulata de presedintele CJ Prahova

publicat 2024-04-03 17:30:20 (Mediafax)
Iulian Dumitrescu ramane sub control judiciar. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins plangerea formulata de presedintele CJ Prahova Iulian Dumitrescu este acuzat de procurorii DNA de , iar pe durata controlului judiciar a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova. El a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PNL si lider al filialei PNL Prahova. ...continuare.

Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, ramane sub control judiciar

publicat 2024-04-03 17:30:18 (Libertatea)
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, ramane sub control judiciar Tribunalul Bucuresti a respins miercuri, 3 aprilie, plangerea formulata de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, in care acesta contesta decizia procurorilor DNA de a-i prelungi cu 60 de zile masura controlului judiciar, in dosarul in care este anchetat pentru o mita de 16 milioane de lei, relateaza Agerpres. Cercetat de procurorii anticoruptie pentru luare […] ...continuare.

Cazul Ferma Dacilor. Tribunalul Militar a trimis la Inalta Curte cererea de redeschidere a urmaririi penale privind controlul ISU

publicat 2024-04-03 14:30:34 (Libertatea)
Cazul Ferma Dacilor. Tribunalul Militar a trimis la Inalta Curte cererea de redeschidere a urmaririi penale privind controlul ISU Dupa patru termene de judecata si o amanare a pronuntarii, Tribunalul Militar Bucuresti a stabilit miercuri, 3 aprilie, ca nu are competenta sa solutioneze cererea DNA privind redeschiderea urmaririi penale pentru modul in care ISU Prahova a facut controale inaintea incendiului din decembrie 2023 de la Ferma Dacilor, a relatat Agerpres. Dosarul a fost trimis […] ...continuare.

Sase primarii au cumparat mii de brelocuri din bani publici de la firma unui jurnalist: "Poate devenim mai patrioti si colectam selectiv gunoiul"

publicat 2024-04-03 13:15:40 (Libertatea)
Sase primarii au cumparat mii de brelocuri din bani publici de la firma unui jurnalist: Poate devenim mai patrioti si colectam selectiv gunoiul Sase primari din Prahova au decis la unison sa-si promoveze comunele cumparand mii de brelocuri personalizate cu stema localitatii imprimata 3D. Explicatiile pentru aceste achizitii neobisnuite, care au creat deja controverse, sunt cel putin fanteziste. Unul dintre edili spera ca, purtand brelocul la cingatoare, localnicii vor deveni mai patrioti si astfel vor colecta gunoiul selectiv, […] ...continuare.

Trafic restrictionat pe DN 1A, din cauza unui accident

publicat 2024-04-03 08:45:11 (Jurnalul-National)
Trafic restrictionat pe DN 1A, din cauza unui accident Traficul este restrictionat, miercuri dimineata, pe DN 1A, in localitatea Lipanesti, judetul Prahova, din cauza unui accident in care au fost implicate un autoturism si un TIR. ...continuare.

Un tren a spulberat doua persoane in Azuga. Una dintre victime e o fetita de 7 ani, mecanicul de locomotiva a suferit un atac de panica

publicat 2024-04-03 03:00:22 (Money.ro)
Un tren a spulberat doua persoane in Azuga. Una dintre victime e o fetita de 7 ani, mecanicul de locomotiva a suferit un atac de panica Conform ISU Prahova, una dintre victime e o fetita de 7 ani, insotita de un barbat in varsta de 55 de ani. In mod miraculos ambele persoane au supravietuit si au fost preluate de ambulantele SMURD, care le-au transportat la spital. Nu se stie momentan daca acestea vor scapa, insa medicii fac toate eforturile pentru […]Articolul Un tren a spulberat doua persoane in Azuga. Una dintre victime e o fetita de 7 ani, mecanicul de locomotiva a suferit un atac de panica apare prima data in Money. ...continuare.

86 de localitati din 27 judete si Capitala, afectate de vantul puternic de marti

publicat 2024-04-02 22:30:20 (Mediafax)
86 de localitati din 27 judete si Capitala, afectate de vantul puternic de marti Marti, intervalul orar 8.00-21.00, vantul puternica generat efecte in 86 localitati din 27 judete (Alba, Bacau, Hihor, Botosani, Braila, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vrancea) si municipiul Bucuresti, unde s-a intervenit pentru degajarea a 70 elemente de constructie de la 12 case si 58 blocuri, 297 de copaci doborati de vant, 28 stalpi cazuti pe... ...continuare.

Doua persoane au fost lovite de tren, la Azuga. Printre victime, o fetita de 7 ani

publicat 2024-04-02 22:30:14 (Libertatea)
Doua persoane au fost lovite de tren, la Azuga. Printre victime, o fetita de 7 ani Accidentul feroviar a avut loc, marti seara, pe raza orasului Azuga din judetul Prahova, dupa ce doua persoane au fost lovite de un tren de calatori. Mecanicul locomotivei a suferit un atac de panica, relateaza Observatorul Prahovean.  In urma impactului, cele doua victime, o fetita de 7 ani si un barbat de 55 de ani, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.