EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Stolojan foc si para pe cancelarul austriac: E o nedreptate pe fata pentru Romania!

publicat 2024-03-06 14:30:14 (Puterea)
Stolojan foc si para pe cancelarul austriac: E o nedreptate pe fata pentru Romania! Fostul prim-ministru al Romaniei sustine ca asteptarile vis-a-vis de Congresul PPE sunt unele mari. Oficialul sustine ca tara noastra are nevoie de sprijinul tutoror partidelor politice care fac parte din PPE pentru a-si atinge obiectivele. "Asteptarile sunt mari pentru ca noi avem nevoie de sprijinul tutoror partidelor politice care fac parte din PPE, ca sa […]The post Stolojan foc si para pe cancelarul austriac: E o nedreptate pe fata pentru Romania! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Tragedia de la Crevedia: S-a aflat cauza exploziei mortale

publicat 2024-03-06 14:30:14 (Puterea)
Tragedia de la Crevedia: S-a aflat cauza exploziei mortale Raportul INEC in cazul Crevedia arata ca incendiul si explozia au fost provocate din cauza utilizarii unor pompe de transvazare neomologate care nu permiteau etanseizarea corecta la supapa cisternelor. Dupa investigatii ample desfasurate de Institutul National de Expertize Criminalistice (INEC), a iesit la iveala cauza tragicului eveniment de la Crevedia, in urma caruia sase persoane […]The post Tragedia de la Crevedia: S-a aflat cauza exploziei mortale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Spectacol de umor involuntar: Traian Basescu si versiunea sa despre serviciile secrete

publicat 2024-03-06 14:30:14 (Puterea)
Spectacol de umor involuntar: Traian Basescu si versiunea sa despre serviciile secrete Traian Basescu, cunoscut pentru simtul sau fin al ironiei si al observatiei ascutite, a oferit un nou spectacol de umor involuntar intr-un interviu recent, in care a incercat sa raspunda acuzatiilor ca ar fi fost implicat in discutii despre dosare la vilele SRI. Cu un aer amuzat si cu o doza buna de sarcasm, fostul […]The post Spectacol de umor involuntar: Traian Basescu si versiunea sa despre serviciile secrete appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cancelarul "Nein" ne va sfida de la Bucuresti! ÖVP se opune programului electoral al popularilor europeni

publicat 2024-03-06 14:30:14 (Puterea)
Cancelarul Nein ne va sfida de la Bucuresti! ÖVP se opune programului electoral al popularilor europeni Partidul cancelarului austriac Karl Nehammer, ÖVP, sustine ca sunt cateva linii rosii, cum ar fi aprobarea necesara pentru energia nucleara sau extinderea Schengen. Partidul Popular European (EVP), al carui membru este si ÖVP (Partidul Popular Austriac), al cancelarului Karl Nehammer, se reuneste miercuri si joi la Bucuresti pentru a-si alege candidatul principal pentru presedintia Comisiei […]The post Cancelarul "Nein" ne va sfida de la Bucuresti! ÖVP se opune programului electoral al... ...continuare.

Manfred Weber, popularul numarul unu al Europei, dat pe spate de Cluj! "E Silicon Valley!"

publicat 2024-03-06 14:30:14 (Puterea)
Presedintele Partidului Popularilor Europeni, Manfred Weber, a tinut sa laude Romania si special Cluj-Napoca inaintea Congresului PPE. Romania este considerata o poveste de succes in plan economic, iar orasul Cluj-Napoca este asemanat, intr-o anumita masura, cu Silicon Valley-ul Europei, a declarat miercuri la Bucuresti presedintele Partidului Popular European, Manfred Weber. La conferinta de presa, Manfred […]The post Manfred Weber, popularul numarul unu al Europei, dat pe spate de... ...continuare.

Ursula von der Leyen primeste sustinerea liberarilor pentru un nou mandat

publicat 2024-03-06 14:30:14 (Puterea)
Ursula von der Leyen primeste sustinerea liberarilor pentru un nou mandat Nicolae Ciuca a declarat in cadrul Congresului PPE ca formatiunea politica din care face parte o sustine pe Ursula von der Leyen pentru candidatura sa la un nou mandat in fruntea Comisiei Europene. Nicolae Ciuca motiveaza alegerea facuta de PNL si sustine ca, Ursula von der Leyen a gestionat in timpul mandatului sau responsabil si […]The post Ursula von der Leyen primeste sustinerea liberarilor pentru un nou mandat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ce i-a transmis Casa Alba lui Emmanuel Macron, dupa ce a vorbit de trimiterea de trupe in Ucraina. "Nu asta cere Zelenski"

publicat 2024-03-06 14:30:13 (ProTV)
Ce i-a transmis Casa Alba lui Emmanuel Macron, dupa ce a vorbit de trimiterea de trupe in Ucraina. Nu asta cere Zelenski Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski ”nu a cerut niciodata ca trupe straine sa lupte pentru tara sa”, îi transmite Casa Alba presedintelui francez Emmanuel Macron, relateaza AFP.   ...continuare.

Ursula von der Leyen, dupa discutiile cu Iohannis: "Accentul a fost pus pe alegerile europarlamentare"

publicat 2024-03-06 14:30:13 (ProTV)
Ursula von der Leyen, dupa discutiile cu Iohannis: Accentul a fost pus pe alegerile europarlamentare Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o întrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, iar discutiile au vizat prioritatile europene, cu referire la alegerile europarlamentare. ...continuare.

Accident in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp. FOTO

publicat 2024-03-06 14:30:13 (ProTV)
Accident in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp. FOTO Un barbat a decedat, miercuri, într-un accident rutier, dupa ce masina pe care o conducea a intrat într-un stâlp, pe raza municipiului Satu Mare, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes". ...continuare.

Crestinismul, atestat arheologic in Bulgaria cu secole inaintea romanilor. Prima inscriptie a numelui Hristos, pe o amuleta

publicat 2024-03-06 14:30:13 (ProTV)
Crestinismul, atestat arheologic in Bulgaria cu secole inaintea romanilor. Prima inscriptie a numelui Hristos, pe o amuleta O amuleta dezgropata recent în sud-estul Bulgariei este cel mai timpuriu indiciu al crestinismului în aceasta regiune, cu sute de ani înaintea celor mai vechi dovezi arheologice din România. Amuleta reprezinta si prima folosire a numelui lui Hristos.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.