EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




FCSB a suferit pentru un succes la limita cu ultima clasata. Un meci cu trei eliminati!

publicat 2024-02-25 22:30:14 (OnlineSport)
FCSB a suferit pentru un succes la limita cu ultima clasata. Un meci cu trei eliminati! Liderul FCSB s-a desprins la zece puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, dupa ce a trecut cu 3-2 pe teren propriu de ultima clasata FC Botosani, în etapa a 27-a. Asa am trait FCSB - FC Botosani ...continuare.

Ziaristul, criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la 76 de ani. Patriarhul Daniel: "Exemplu stralucit de bunatate si eruditie"

publicat 2024-02-25 22:30:12 (Libertatea)
Ziaristul, criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la 76 de ani. Patriarhul Daniel: Exemplu stralucit de bunatate si eruditie Alex Stefanescu, autorul „Istoriei literaturii romane contemporane”, a murit la 76 de ani, a anuntat duminica, 25 februarie, pe Facebook, criticul Daniel Cristea-Enache. Stefanescu a debutatĀ in 1965 cu poezie, in ziarul „Zori noi” din Suceava, iar in critica in 1970, a notat Agerpres. „O veste care indoliaza cultura romana: a murit marele critic si istoric […] ...continuare.

Talibanii l-au eliberat pe activistul austriac de extrema dreapta, pe care l-au arestat dupa ce a vizitat Afganistanul

publicat 2024-02-25 22:30:12 (Libertatea)
Talibanii l-au eliberat pe activistul austriac de extrema dreapta, pe care l-au arestat dupa ce a vizitat Afganistanul Herbert Fritz, un austriac in varsta de 84 de ani si nationalist de extrema dreapta, a fost arestat de talibani in Afganistan in luna mai 2023 pentru spionaj, dupa ce a mers sa viziteze tara pentru a dovedi ca e una sigura, transmite France24. Fritz a fost eliberat duminica de autoritatile talibane si a ajuns […] ...continuare.

Actorul Kenneth Mitchell, din Star Trek si Marvel, a murit la varsta de 49 de ani

publicat 2024-02-25 22:30:10 (Jurnalul-National)
Actorul Kenneth Mitchell, din Star Trek si Marvel, a murit la varsta de 49 de ani Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta si sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind "o opera de arta inspirationala pentru toate inimile pe care le-a atins". ...continuare.

Tot mai multi parinti pleaca in calatorii cu cate un singur copil

publicat 2024-02-25 22:30:09 (Jurnalul-National)
Tot mai multi parinti pleaca in calatorii cu cate un singur copil Calatoria cu cate un singur copil ii face pe parinti sa para mai rabdatori si mai prezenti pentru copilul cu care pleaca doar unul dintre parinti in vacanta. "Vacanta in familie" s-a transformat, pentru multi, in vacanta in doi: un parinte si un copil,iar cei care o experimenteaza spun ca apreciaza. ...continuare.

Bogdan Andone, devastator dupa meciul cu FCSB: "Dati afara sau desfiintati! Nu stiu cine poate sa faca ceva cu ei" + acuzatii grave: "Mi-au spus jucatorii"

publicat 2024-02-25 22:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bogdan Andone, devastator dupa meciul cu FCSB: Dati afara sau desfiintati! Nu stiu cine poate sa faca ceva cu ei + acuzatii grave: Mi-au spus jucatorii FCSB a invins-o FC Botosani, scor 3-2, in runda cu numarul 27 din Superliga. Bogdan Andone, antrenorul oaspetilor, a facut iures la interviuri. Bogdan Andone a criticat maniera de arbitraj si s-a luat de propriii jucatori, pe care ii avertizeaza ca vor ajunge in al doilea esalon. Bogdan Andone, dupa FCSB - FC Botosani"Si daca voiam, tot nu puteam sa sutam spre poarta. Am avut 25 de cartonase galbene... ... ...continuare.

Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic in autospecialele Jandarmeriei

publicat 2024-02-25 22:30:02 (Antena3)
Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic in autospecialele Jandarmeriei Mai multi suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic in autospecialele Jandarmeriei inainte de meciul dintre FCSB si FC Botosani, de pe Arena Nationala. ...continuare.

Era castigurilor spectaculoase a luat sfarsit, chiar daca profitul unor afaceri va rezista in timp

publicat 2024-02-25 22:30:01 (Adevarul)
Era castigurilor spectaculoase a luat sfarsit, chiar daca profitul unor afaceri va rezista in timp Era castigurilor spectaculoase a luat sfarsit, chiar daca profitul unor afaceri va rezista in timp, considera miliardarul Waren Buffet in scrisoarea adresata actionarilor sai. ...continuare.

Nicolae Ciuca, intalnire de taina cu un afacerist luat in calcul de Coalitie pentru Primaria Capitalei

publicat 2024-02-25 22:30:01 (Adevarul)
Nicolae Ciuca, intalnire de taina cu un afacerist luat in calcul de Coalitie pentru Primaria Capitalei Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a fost surprins, duminica seara, in timp ce discuta cu afaceristul Dan Ostahie, fondatorul companiei Altex, care ar fi luat in calcul de Coalitie pentru o eventuala candidatura la Primaria Capitalei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.