EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Codin Maticiuc, adevarul despre educatia dura pe care a primit-o din partea parintii lui. Cum a fost pedepsit. "N-au reusit niciodata"

publicat 2024-03-06 15:30:08 (Libertatea)
Codin Maticiuc, adevarul despre educatia dura pe care a primit-o din partea parintii lui. Cum a fost pedepsit. N-au reusit niciodata Codin Maticiuc, in varsta de 43 de ani, era numit in trecut „Crai de Dorobanti”, fiind unul dintre „rasfatatii” showbiz-ului. Intre timp, actorul a devenit tata si este un fmilist convins. Desi multa lume crede ca Maticiuc a avut „lumea la picioare” inca din copilarie, afaceristul a dezvaluit ca lucrurile nu au stat chiar asa. […] ...continuare.

Ciolacu, intalnire cu Metsola: Problemele fermierilor sa gaseasca o rezolvare aplicata

publicat 2024-03-06 15:30:07 (Jurnalul-National)
Ciolacu, intalnire cu Metsola: Problemele fermierilor sa gaseasca o rezolvare aplicata Problemele fermierilor trebuie sa gaseasca o rezolvare mai aplicata la nivel european, afirma premierul Marcel Ciolacu, dupa o intalnire cu presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola. ...continuare.

Femeie agresata de un barbat, dupa ce l-a parat sotiei ca joaca la pacanele

publicat 2024-03-06 15:30:07 (Jurnalul-National)
Femeie agresata de un barbat, dupa ce l-a parat sotiei ca joaca la pacanele O femeie a fost agresata fizic de un barbat, dupa ce ar fi sunat-o pe sotia acestuia si l-a parat ca joaca la pacanele. Politia din Gorj face cercetari. ...continuare.

Ciuca: PNL arata ca Romania conteaza, ca poate deveni un loc unde se scriu noi platforme politice

publicat 2024-03-06 15:30:07 (Jurnalul-National)
Ciuca: PNL arata ca Romania conteaza, ca poate deveni un loc unde se scriu noi platforme politice  PNL arata astazi lumii si tarii ca Romania conteaza, are un cuvant de spus, poate deveni un loc unde se gandesc si se scriu noi platforme politice, spune Nicolae Ciuca, in deschiderea congresului PPE, care se desfasoara la Bucuresti. ...continuare.

Nothing Phone 2a debuteaza oficial. Dispune de cea mai mare baterie din gama producatorului – VIDEO

publicat 2024-03-06 15:30:06 (Go4IT)
Nothing Phone 2a debuteaza oficial. Dispune de cea mai mare baterie din gama producatorului – VIDEO Nothing a lansat oficial noul sau telefon din gama mid-range. Phone 2a foloseste cea mai mare baterie montata pana acum pe un telefon al companiei. Dupa o serie de teasere, Nothing Phone 2a a debutat […]Articolul Nothing Phone 2a debuteaza oficial. Dispune de cea mai mare baterie din gama producatorului – VIDEO apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Prima jucatoare din circuit care i-a transmis un mesaj public Simonei Halep dupa decizia TAS

publicat 2024-03-06 15:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Prima jucatoare din circuit care i-a transmis un mesaj public Simonei Halep dupa decizia TAS Simona Halep (32 de ani) a castigat procesul cu ITIA la TAS, iar sportiva din Romania a postat si o reactie pe retelele de socializare. Alize Cornet (103 WTA) a tinut sa-i transmita un mesaj dupa acest succes.Fostul numar 11 WTA este prima jucatoare care transmite un mesaj public de sustinere pentru Simona, dupa ce suspendarea pentru dopaj i-a fost redusa de la 4 ani la 9 luni. Alize Cornet nu e la primul gest pe care il face pentru Halep. ... ...continuare.

Vertiv lanseaza un instrument online gratuit pentru a eficientiza planificarea si proiectarea centrelor de date

publicat 2024-03-06 15:30:03 (Bursa)
Vertiv, furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a lansat astazi un nou instrument conceput pentru a transforma si simplifica configuratia centrelor de date modulare prefabricate (PFM). ...continuare.

Romsilva va planta in acest an 26 de milioane de puieti forestieri

publicat 2024-03-06 15:30:03 (Bursa)
Regia Nationala a Padurilor - Romsilva va planta circa 26 milioane de puieti forestieri si va regenera 12.087 hectare in fondul forestier proprietatea publica a statului in cele doua campanii de impaduriri, de primavara si de toamna. ...continuare.

Nicolae Ciuca: "PNL arata ca Romania conteaza, ca poate deveni un loc unde se scriu noi platforme politice"

publicat 2024-03-06 15:30:03 (Antena3)
Nicolae Ciuca: PNL arata ca Romania conteaza, ca poate deveni un loc unde se scriu noi platforme politice PNL arata astazi lumii si tarii ca Romania conteaza, are un cuvant de spus, poate deveni un loc unde se gandesc si se scriu noi platforme politice, spune Nicolae Ciuca, in deschiderea congresului PPE, care se desfasoara la Bucuresti. ...continuare.

Ninge ca-n povesti la munte! Stratul de zapada are deja cativa centimetri

publicat 2024-03-06 15:30:03 (Antena3)
Ninge ca-n povesti la munte! Stratul de zapada are deja cativa centimetri Ninge abundent in zona de munte! Deja s-au depus cativa centimetri de zapada, iar peisajul de martie s-a transformat intr-o poveste de iarna. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.