EMAG

Nestle a pus la punct o noua tehnica de producere a ciocolatei pentru a maximiza randamentul pastailor de cacao

publicat 2025-08-21 09:15:10 (Income-Magazine)

Ca raspuns la scaderea randamentului pastailor de cacao, din cauza schimbarile climatice, grupul elvetian Nestle testeaza o metoda care permite cresterea partii din fiecare fruct utilizatela productia de ciocolata, fara ca gustul sa aiba de suferit, transmite AFP. In mod traditional, ciocolata este produsa numai din boabele de cacao, care sunt procesate in ciocolata dupa […]

Alte stiri de la Income Magazine:

OpenAI, in mijlocul riscurilor de procese pentru drepturi de autor dupa lansarea aplicatiei Sora
Consilierul guvernatorului BNR: Va fi o perioada confuza in continuare
Apple a retras aplicatiile de monitorizare ICE, dupa presiuni din partea administratiei Trump
Germania: Ministerul Economiei si-a imbunatatit prognoza de crestere pentru acest an la 0,2%
Renault analizeaza eliminare a 3.000 de posturi la nivel global
UE este in impas din cauza despagubirilor care au legatura cu Rusia acordate Raiffeisen
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 25% in august 2025
ONRC: 13.251 de firme si-au suspendat activitatea in primele opt luni ale anului
Jeff Bezos: "Inteligenta artificiala este intr-o bula speculativa, dar beneficiile pentru societate vor fi uriase"
Bolojan: Romania plateste, intr-un singur an, doar pentru dobanzi, echivalentul autostrazii Moldovei
Bolojan: Degeaba am marit taxele daca banii nu sunt colectati si nu intra efectiv in bugetul statului
Ursula Von der Leyen cere extinderea utilizarii masinilor autonome in Europa
FMI: Politicile industriale nationale pot fi eficiente, dar si riscante
FAO: Preturile mondiale la alimente au scazut in luna septembrie
Eurostat: Preturile locuintelor au crescut cu 5,4% in UE, in trimestrul doi din 2025



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.