EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Protest impotriva protestului! 150 de soferi de camioane din Ucraina si Turcia protesteaza in localitatea Siret

publicat 2024-01-16 16:30:19 (Money.ro)
Protest impotriva protestului! 150 de soferi de camioane din Ucraina si Turcia protesteaza in localitatea Siret Aproximativ 150 de soferi ucraineni si turci ale caror camioane au fost blocate la intrarea in orasul Siret, din cauza protestelor fermierilor, au organizat, la randul lor, o actiune de protest in centrul localitatii Siret, a declarat, pentru Agerpres, seful Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava, Ionel Postelnicu. Soferii straini sunt nemultumiti de faptul ca perioada […] ...continuare.

IPS Calinic, dus de urgenta cu elicopterul la spital. Va fi supus unei interventii chirurgicale

publicat 2024-01-16 08:00:13 (ProTV)
IPS Calinic, dus de urgenta cu elicopterul la spital. Va fi supus unei interventii chirurgicale Înalt Prea Sfintitul Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, a fost dus la Iasi cu un elicopter SMURD, dupa ce a ajuns în stare grava la Spitalul Judetean din Suceava.   ...continuare.

Momentul in care trei hoti jefuiesc mai multe chioscuri din Bazarul din Suceava | VIDEO

publicat 2024-01-16 07:30:11 (ProTV)
Momentul in care trei hoti jefuiesc mai multe chioscuri din Bazarul din Suceava | VIDEO Mai multe chioscuri din Bazarul din Suceava au fost pradate de trei hoti.   ...continuare.

Un barbat din Suceava si-a recuperat borseta cu 4.000 de euro, inainte sa realizeze ca a pierdut-o. A fost la un pas de lesin: "Mi s-au inmuiat genunchii"

publicat 2024-01-15 21:00:04 (Antena3)
Un barbat din Suceava si-a recuperat borseta cu 4.000 de euro, inainte sa realizeze ca a pierdut-o. A fost la un pas de lesin: Mi s-au inmuiat genunchii Un barbat din Suceava si-a recuperat borseta cu suma de 4.000 de euro, inainte sa realizeze ca a pierdut-o. Avea in ea economiile stranse cu greu in Italia, iar cand un necunoscut i-a intins geanta cu banii, a fost la un pas de lesin. ...continuare.

Nervi la Siret! Protestatarii au blocat punctul de trecere al frontierei cu Ucraina

publicat 2024-01-15 17:45:15 (Puterea)
Nervi la  Siret! Protestatarii au blocat punctul de trecere al frontierei cu Ucraina Circulatia autovehiculelor de mare tonaj este restrictionata, luni dupa amiaza, spre punctul de trecere a frontierei Siret din judetul Suceava, unde peste o suta de tractoare, TIR-uri si autovehicule au blocat, partial, drumul. Protestatarii au mentinut blocata Vama Siret, afectand fluxul de tiruri intre Ucraina si Romania. Traficul atat dinspre Ucraina catre Romania, cat si […]The post Nervi la Siret! Protestatarii au blocat punctul de trecere al frontierei cu Ucraina appeared first... ...continuare.

IPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, transportat de urgenta la spital cu elicopterul

publicat 2024-01-15 17:45:15 (Puterea)
IPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, transportat de urgenta la spital cu elicopterul Inaltpreasfintitul Calinic, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, a ajuns de urgenta la spital, in urma unor probleme cardiace. Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Calinic, a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, luni, din cauza unor probleme cardiace. Inaltul prelat a fost initial adus la Spitalul Judetean Suceava, […]The post IPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, transportat de urgenta la spital cu... ...continuare.

Arhiepiscopul Calinic al Sucevei si Radautilor, adus de urgenta la Iasi cu elicopterul SMURD

publicat 2024-01-15 17:45:02 (Adevarul)
Arhiepiscopul Calinic al Sucevei si Radautilor, adus de urgenta la Iasi cu elicopterul SMURD Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Calinic, a fost adus luni, 15 ianuarie 2024, cu elicopterul SMURD de la Suceava, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, acuzand probleme cardiace. ...continuare.

IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, dus pentru investigatii la Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi

publicat 2024-01-15 16:45:14 (Mediafax)
IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, dus pentru investigatii la Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor a transmis ca Inaltpreasfintitul Calinic a fost transportat luni la Unitatea de Primiri Urgente de la Suceava, dupa care a fost transferat la o unitate medicala din Iasi. ...continuare.

Un sucevean care s-a intors in tara sa-si faca dantura a uitat in tren borseta cu peste 4.000 euro. Ce a urmat e incredibil

publicat 2024-01-15 16:30:12 (ProTV)
Un sucevean care s-a intors in tara sa-si faca dantura a uitat in tren borseta cu peste 4.000 euro. Ce a urmat e incredibil Un barbat din Suceava care s-a întors acasa sa-si repare dantura a uitat în tren borseta în care avea peste 4.000 de euro, dar norocul vietii lui a fost ca aceasta a fost gasita de un echipaj de politie, care i-a înapoiat-o. ...continuare.

Tanar impuscat, din greseala, la vanatoare. Aduna ratele doborate cand a fost lovit de o alica in fata

publicat 2024-01-15 16:30:02 (Adevarul)
Tanar impuscat, din greseala, la vanatoare. Aduna ratele doborate cand a fost lovit de o alica in fata Un tanar de 21 de ani dintr-o comuna din Suceava a ajuns de urgenta la spital fiind impuscat din greseala in timpul unei partide de vanatoare. El tocmai strangea ratele doborate. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.