EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Trafic ingreunat spre punctul de trecere a frontierei Siret, unde peste o suta de utilaje ale protestatarilor blocheaza, partial, soseaua. Autoturismele si mijloacele de transport persoane circula alternativ, pe un culoar format pe drum

publicat 2024-01-15 16:00:17 (Money.ro)
Trafic ingreunat spre punctul de trecere a frontierei Siret, unde peste o suta de utilaje ale protestatarilor blocheaza, partial, soseaua. Autoturismele si mijloacele de transport persoane circula alternativ, pe un culoar format pe drum Aproximativ 150 de protestatari continua, luni, in judetul Suceava actiunile spontane declansate de catre fermieri si transportatori. Luni dupa amiaza, participantii la manifestatii au ajuns cu 95 de tractoare, sapte TIR-uri si sase autovehicule pe drumul care duce catre vama Siret, aflandu-se la doi kilometri de punctul de trecere a frontierei.  Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Suceava, Iuliana Botezatu, drumul catre punctul de trecere a frontierei este partial blocat,... ...continuare.

Arhiepiscopul Sucevei, Calinic, transferat cu elicopterul la Iasi din cauza unor probleme cardiace

publicat 2024-01-15 14:45:10 (Libertatea)
Arhiepiscopul Sucevei, Calinic, transferat cu elicopterul la Iasi din cauza unor probleme cardiace Un elicopter SMURD a fost trimis de la Iasi catre Suceava luni, 15 ianuarie, pentru a-l prelua de la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean pe Inaltpreasfintitul Calinic, arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Acesta a suferit o complicatie cardiaca – bloc atrioventricular total, pentru care a avut nevoie de interventia de urgenta a […] ...continuare.

De ce sunt nervosi fermierii cand iau subventii de peste 2 miliarde de euro pe an?

publicat 2024-01-15 00:15:25 (Ziarul-Financiar)
De ce sunt nervosi fermierii cand iau subventii de peste 2 miliarde de euro pe an? Vineri, 300-400 de tractoare au ajuns in Bucuresti, in Piata Victoriei, si alte cateva sute s-au pus in miscare din Timis, Dambovita, Constanta, Teleorman, Suceava, Botosani si Sibiu si vor continua sa protesteze si in aceasta saptamana. ...continuare.

Centrul Infotrafic: 'DN 2 si DN 15 blocate in judetele Suceava si Cluj'

publicat 2024-01-14 17:15:06 (Bursa)
Centrul Infotrafic: 'DN 2 si DN 15 blocate in judetele Suceava si Cluj' Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) informeaza ca, in contextul protestelor transportatorilor si fermierilor, circulatia rutiera este blocata pe ambele sensuri de mers pe DN 15, intre localitatile Campia Turzii si Luna din judetul Cluj, precum si pe DN 2, in Vama Siret din judetul Suceava. ...continuare.

Incident in timpul protestelor fermierilor si transportatorilor. Unui copil aflat intr-o masina blocata in trafic i s-a facut rau | Politistii l-au dus urgent la spital

publicat 2024-01-14 13:45:03 (Antena3)
Incident in timpul protestelor fermierilor si transportatorilor. Unui copil aflat intr-o masina blocata in trafic i s-a facut rau | Politistii l-au dus urgent la spital Un incident a avut loc in timpul protestelor fermierilor si transportatorilor de la Suceava. Unui copil aflat intr-o masina blocata intr-o coloana de autovehicule i s-a facut rau. Parintii au cerut ajutorul politistilor care l-au escortat in regim de urgenta pana la spital. ...continuare.

Un tanar din Suceava a fost impuscat, din greseala, in timpul unei partide de vanatoare

publicat 2024-01-14 10:45:04 (Antena3)
Un tanar din Suceava a fost impuscat, din greseala, in timpul unei partide de vanatoare Un tanar de 21 de ani dintr-o comuna din Suceava a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost impuscat din greseala in timpul unei partide de vanatoare. ...continuare.

Barbat retinut de politisti dupa ce a lovit cu o bata, timp de 15 minute, cainele vecinului

publicat 2024-01-13 16:00:02 (Adevarul)
Barbat retinut de politisti dupa ce a lovit cu o bata, timp de 15 minute, cainele vecinului Un barbat din judetul Suceava a fost retinut de politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean dupa ce a lovit un caine, potrivit Agerpres. ...continuare.

Clubul Fermierilor Romani a transmis reprezentantilor Ministerului Agriculturii si Guvernului o lista de revendicari: Fermierii romani au nevoie de un plan de salvare si stabilitate financiara, in parteneriat cu Executivul

publicat 2024-01-13 15:15:13 (Money.ro)
Clubul Fermierilor Romani a transmis reprezentantilor Ministerului Agriculturii si Guvernului o lista de revendicari:  Fermierii romani au nevoie de un plan de salvare si stabilitate financiara, in parteneriat cu Executivul "Parteneriatul Guvern - Sector Privat - Mediu Asociativ este dator sa stabileasca acum, de comun acord, un plan de actiune pentru rezolvarea dificultatilor economico-financiare actuale grave si urgente ale fermierilor, sa fundamenteze si sa operationalizeze programe sistemice, care sa urmareasca interesele si prioritatile Romaniei in dezvoltarea agriculturii pe termen lung: gestiunea impactului schimbarilor climatice prin modernizarea si extinderea infrastructurii de irigatii si... ...continuare.

Un barbat din Suceava a fost retinut dupa ce a batut cu bestialitate cainele vecinului

publicat 2024-01-13 15:15:13 (ProTV)
Un barbat din Suceava a fost retinut dupa ce a batut cu bestialitate cainele vecinului Un barbat din judetul Suceava a fost retinut de politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean dupa ce a batut cu bestialitate un câine.   ...continuare.

Accident mortal pe centura Sucevei. Masina facuta praf, dupa ce a izbit un cap tractor: soferul nu a avut nicio sansa

publicat 2024-01-13 03:00:13 (Money.ro)
Accident mortal pe centura Sucevei. Masina facuta praf, dupa ce a izbit un cap tractor: soferul nu a avut nicio sansa Accident mortal in Suceava, unde o masina si un cap tractor s-au ciocnit, vineri seara, pe centura (sectorul Zidul Mortii – Patrauti). In urma impactului devastator, un barbat a murit, iar un altul este ranit. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.