EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu, ironii pentru Gheorghe Flutur: Am fost curios sa vin intr-un judet unde curge lapte si miere

publicat 2024-04-12 17:15:16 (Mediafax)
Marcel Ciolacu, ironii pentru Gheorghe Flutur: Am fost curios sa vin intr-un judet unde curge lapte si miere "Nu mai vrem la Suceava jumatati de masura. este cazul sa schimbam administratia locala, in primul rand la Consiliul Judetean si in al doilea rand la municipiul Suceava. (...) Sunteti unii dintre cei mai norocosi oameni, fiindca v-ati nascut intr-o zona, Bucovina, un taram parca rupt din Rai. Cu adevarat, acest lucru dezvolta in primul si in primul rand turismul. Dvs. conservati si istoria, si credinta. Este insuficient. Acest lucru ar fi trebuit sa fie un dar de la Dumnezeu si un bonus... ...continuare.

Ciolacu, ironii la adresa lui Flutur: Am fost curios sa vin intr-un judet unde curge lapte si miere

publicat 2024-04-12 17:15:15 (Jurnalul-National)
Ciolacu, ironii la adresa lui Flutur: Am fost curios sa vin intr-un judet unde curge lapte si miere Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat, vineri, pe presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), si l-a criticat ca nu a atras multe fonduri europene. "Am fost foarte curios sa vin intr-unul dintre judetele unde curge lapte si miere", spune social-democratul. ...continuare.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a aterizat in Romania

publicat 2024-04-12 16:30:04 (Antena3)
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a aterizat in Romania Liderul de la Kiev a ajuns pe aeroportul din Suceava in cel mai mare secret, personalul aeroportuar nefiind initial informat in legatura cu prezenta la bord a lui Volodimir Zelenski. ...continuare.

Un incendiu puternic a mistuit trei gospodarii din judetul Suceava. Un barbat de 29 de ani a suferit o intoxicatie cu fum

publicat 2024-04-12 13:45:23 (ProTV)
Un incendiu puternic a mistuit trei gospodarii din judetul Suceava. Un barbat de 29 de ani a suferit o intoxicatie cu fum Un incendiu puternic a afectat trei gospodarii din judetul Suceava. Mai multi localnici au sarit în ajutor si au început sa scoata din curte bunurile oamenilor. ...continuare.

Elevul din Suceava care s-a calificat la atat de multe olimpiade incat nu poate participa la toate

publicat 2024-04-12 13:16:00 (ProTV)
Elevul din Suceava care s-a calificat la atat de multe olimpiade incat nu poate participa la toate Un elev de clasa a XII-a la Colegiul National „Stefan cel Mare” din Suceava a reusit sa se califice la un numar record de olimpiade, respectiv sase.   ...continuare.

CFR suplimenteaza numarul trenurilor spre litoral in minivacanta de 1 Mai si Paste

publicat 2024-04-12 11:15:35 (Mediafax)
CFR suplimenteaza numarul trenurilor spre litoral in minivacanta de 1 Mai si Paste "Cu prilejul minivacantei de 1 Mai si Paste, pentru facilitarea deplasarii pasagerilor spre destinatiile de vacanta, dar si spre domiciliu pentru a fi alaturi de cei dragi de sfintele sarbatori de Paste, CFR Calatori va asigura un program de transport special. Prin urmare, in perioada minivacantei 30 aprilie/1 mai - 6/7 mai 2024, pasagerii au in plus fata de trenurile existente in programul obisnuit de circulatie mai multe legaturi spre Constanta si statiunile de pe litoral, inclusiv... ...continuare.

Reactia unui urs cand a observat un barbat care il filma, intr-o padure din Suceava | VIDEO

publicat 2024-04-12 09:15:24 (ProTV)
Reactia unui urs cand a observat un barbat care il filma, intr-o padure din Suceava | VIDEO Un urs a fost deranjat de un oaspete nepoftit. Este vorba despre un angajat de la Directia Silvica Suceava, care, pornit la plimbare prin padure, a dat nas în nas cu Mos Martin.   ...continuare.

Impact violent intr-o intersectie din Suceava. Masina unei soferite s-a rasturnat, lovita de o duba. Ce a patit femeia

publicat 2024-04-12 08:15:25 (ProTV)
Impact violent intr-o intersectie din Suceava. Masina unei soferite s-a rasturnat, lovita de o duba. Ce a patit femeia Un impact violent a fost surprins de camere de supraveghere într-o intersectie din Suceava. ...continuare.

Premierul anunta aprobarea proiectul de modernizare coridorului feroviar Craiova-Turnu Severin-Caransebes

publicat 2024-04-11 19:45:05 (Bursa)
Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca Executivul aproba, joi, alte proiecte majore, cum ar fi modernizarea coridorului feroviar Craiova-Turnu Severin-Caransebes, proiect de 20 de miliarde de lei, iar pe zona rutiera vor fi investite noua miliarde lei si 'continuam Autostrada 7 in Moldova pe segmentul Pascani-Suceava' ...continuare.

O eleva din Suceava s-a dus la Urgente si a cerut sa i se faca un avort. Reactia ei dupa refuz a lasat medicul in lacrimi

publicat 2024-04-11 17:45:24 (ProTV)
O eleva din Suceava s-a dus la Urgente si a cerut sa i se faca un avort. Reactia ei dupa refuz a lasat medicul in lacrimi O eleva de 17 ani s-a prezentat la Urgenta Spitalului Judetean Suceava si a cerut sa i se faca un avort, iar la refuzul medicului, care i-a explicat ca nu poate face asta la UPU, l-a înjurat. Doctorul a marturisit ca gestul tinerei a facut-o sa plânga. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.