EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eleving Group obtine o investitie de 10 milioane euro din partea ACP Credit

publicat 2024-01-17 17:00:03 (Bursa)
Eleving Group obtine o investitie de 10 milioane euro din partea ACP Credit Eleving Group, afacere fintech globala care opereaza in domeniul finantarii consumatorilor si achizitionarii vehiculelor, obtine o investitie de 10 milioane de euro pentru dezvoltarea operatiunilor pe piata din Romania. ...continuare.

Fechet: Ne oprim atunci cand vom avea panouri fotovoltaice si pe ultimul acoperis din Romania

publicat 2024-01-17 16:45:08 (Jurnalul-National)
Fechet: Ne oprim atunci cand vom avea panouri fotovoltaice si pe ultimul acoperis din Romania "Ne oprim atunci cand vom avea panouri fotovoltaice si pe ultimul acoperis din Romania", spune ministrul Mediului, Mircea Fechet. El anunta un buget record in 2024 pentru programul Casa Verde Fotovoltaice, respectiv doua miliarde de lei. ...continuare.

Piata HoReCa, posibil sa fie destabilizata puternic in 2024

publicat 2024-01-17 16:15:05 (Bursa)
Piata HoReCa, posibil sa fie destabilizata puternic in 2024 In fata unui context economic incert, piata HoReCa ar putea fi destabilizata puternic in 2024. Astfel, pentru a rezista si pentru a continua sa se dezvolte, business-urile din domeniu vor trebui sa depaseasca noi bariere de investitie, abordare in activitate si mentalitate si sa ajunga la nivelul de calitate necesar si asteptat de consumatori. ...continuare.

Avertismentul lui Stoltenberg: un eventual succes al Rusiei in Ucraina creste pericolul unei alte invazii

publicat 2024-01-17 16:15:02 (Adevarul)
Avertismentul lui Stoltenberg: un eventual succes al Rusiei in Ucraina creste pericolul unei alte invazii Un eventual succes al Rusiei in Ucraina creste probabilitatea unei invazii chineze in Taiwan, a avertizat secreatul general al NATO, Jens Stoltenberg, in cadrul unei dezbateri pe teme de securitate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elvetia. ...continuare.

Casca Vision Pro va fi lansata cu un bogat continut video

publicat 2024-01-17 16:00:14 (Income-Magazine)
Casca Vision Pro va fi lansata cu un bogat continut video Apple a detaliat continutul pe care-l va face disponibil pentru utilizatorii care vor cumpara casca Vision Pro, aceasta oferind acces la un mare numar de filme si seriale tridimensionale. Succesul viitoarei casti de "spatial computing" dezvoltate de Apple depinde, in parte, si de continutul la care aceasta va facilita accesul, iar producatorul arata ca este […] ...continuare.

Cand se organizeaza concursuri pe posturi la agentiile subordonate MADR

publicat 2024-01-17 15:15:24 (Puterea)
Cand se organizeaza concursuri pe posturi la agentiile subordonate MADR Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Florin Barbu, anunta ca posturile agentiilor din subordinea ministerului vor fi scoase la concurs in urmatoarele saptamani. Florin Barbu spune ca aceste posturi la agentiile subordonate „nu vor mai fi politizate”, ci se va merge pe competenta. "Aceste agentii (…) nu vor mai fi, cat voi fi eu ministru […]The post Cand se organizeaza concursuri pe posturi la agentiile subordonate MADR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Portughezul celebru din fotbalul romanesc, de 15 ani la noi in tara: "Ma enerveaza ca nu rezolvati aceste probleme. Ati putea face o gramada de bani"

publicat 2024-01-17 15:15:14 (Gazeta-Sporturilor)
Portughezul celebru din fotbalul romanesc, de 15 ani la noi in tara: Ma enerveaza ca nu rezolvati aceste probleme. Ati putea face o gramada de bani Geraldo Alves, 43 de ani, a fost invitat la GSP Live si a explicat cum a ajuns sa se stabileasca in Romania # De 15 ani la noi in tara, portughezul e casatorit cu o romanca, are o fetita, a dezvoltat o afacere in imobiliare si afirma: "Cum sa nu ma indragostesc de o astfel de tara? Ma enerveaza insa ca nu v-ati dezvoltat asa cum ar fi trebuit" # In prezent, Alves e antrenor secund la Academia Rapidului, la U17 si U18VIDEO. ... ...continuare.

Fechet: 'Buget de doua miliarde de lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice, in 2024'

publicat 2024-01-17 15:15:06 (Bursa)
Fechet: 'Buget de doua miliarde de lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice, in 2024' Programul and #39; and #39;Casa Verde Fotovoltaice and #39; and #39; va avea pentru acest an un buget de doua miliarde de lei si ne vom opri atunci cand vom avea panouri fotovoltaice si pe ultimul acoperis din Romania, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet. ...continuare.

Fechet anunta bugetul pentru "Casa Verde Fotovoltaice": Romanii vor benefecia de 2 miliarde de lei VIDEO

publicat 2024-01-17 15:15:06 (Adevarul)
Fechet anunta bugetul pentru Casa Verde Fotovoltaice: Romanii vor benefecia de 2 miliarde de lei VIDEO Programul "Casa Verde Fotovoltaice" va avea in anul 2024 un buget semnificativ mai mare comparativ cu anul trecut, de aproximativ 2 miliarde de lei, spune miercuri Mircea Fechet. ...continuare.

Singura pista de atletism a unui mare oras, distrusa intr-un exercitiu ONU pentru refugiati GALERIE FOTO

publicat 2024-01-17 14:15:02 (Adevarul)
Singura pista de atletism a unui mare oras, distrusa intr-un exercitiu ONU pentru refugiati GALERIE FOTO Este o situatie revoltatoare la Galati, unde singura pista de atletism s-a transformat intr-o ulita, fiind brazdata de camioane ISU. De vina este un amplu exercitiu, care se desfasoara pe stadion, la solicitarea Agentiei pentru Refugiati ONU. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.