EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul a adoptat un proiect de lege care aproba Contractul de finantare pentru A3, intre Romania si Banca Europeana de Investitii, in valoare de 200 milioane euro

publicat 2024-01-11 16:00:17 (Money.ro)
Guvernul a adoptat un proiect de lege care aproba Contractul de finantare pentru A3, intre Romania si Banca Europeana de Investitii, in valoare de 200 milioane euro Obiectivul principal al Proiectului il constituie constructia unei sectiuni din Autostrada A3, pe ruta Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, cu o lungime de 42,3 km si cu cate doua benzi de circulatie pentru fiecare sens, intre Nadaselu si Poarta Salajului. Se estimeaza ca Proiectul se va finaliza in 2025, data finala de disponibilizare a imprumutului fiind de pana la 48 de luni de la data semnarii Contractului de finantare, mai arata comunicatul de presa al Guvernului.Proiectul... ...continuare.

VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfetelor la DevPortal Awards 2023

publicat 2024-01-11 16:00:10 (Bursa)
VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfetelor la DevPortal Awards 2023 VTEX, platforma enterprise de comert digital cu ajutorul careia brandurile si retailerii isi gestioneaza operatiunile de comert la nivel global, a fost desemnata castigatoare la categoria 'Best Interface Developer Portal' in cadrul DevPortal Awards 2023. ...continuare.

Se cauta poeti! Un concurs inedit de Ziua Culturii Nationale

publicat 2024-01-11 15:15:14 (Jurnalul-National)
Se cauta poeti! Un concurs inedit de Ziua Culturii Nationale Pe 15 ianuarie sarbatorim Ziua Culturii Nationale dar si 184 de ani de la nasterea marelui nostru poet Mihai Eminescu. Cu aceasta ocazie, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei lanseaza o provocare cei mai inspirati poeti tineri sa aduca un omagiu poetului national. ...continuare.

Iluminatul nu este doar o necesitate functionala, ci o poveste care se scrie in fiecare colt al casei tale

publicat 2024-01-11 15:00:04 (Antena3)
Iluminatul nu este doar o necesitate functionala, ci o poveste care se scrie in fiecare colt al casei tale Iluminatul este arta de a transforma o locuinta in acasa. ...continuare.

Aventurile unui escroc dependent de pacanele. A pacalit o multime de oameni, dar a pierdut toti banii la aparate

publicat 2024-01-11 14:45:02 (Adevarul)
Aventurile unui escroc dependent de pacanele. A pacalit o multime de oameni, dar a pierdut toti banii la aparate Un tanar din Buzau a strans peste 8.000 de lei, pentru a-i juca la pacanele si la pariuri, dupa ce a reusit sa duca de nas zeci de persoane, printre care si rude de-ale sale. El a reusit sa dezvolte un sistem uluitor bazat pe falsuri si persuasiune ...continuare.

Centrul de Transfuzie Ploiesti, "pune frana" donatorilor. Oamenii s-au imbulzit dupa ce tichetele au ajuns la 280 de lei

publicat 2024-01-11 14:30:08 (Adevarul)
Centrul de Transfuzie Ploiesti, pune frana donatorilor. Oamenii s-au imbulzit dupa ce tichetele au ajuns la 280 de lei Ministerul Finantelor a anuntat, la finalul anului trecut, ca valoarea tichetelor de care beneficiaza donatorii de sange va creste de la 1 ianuarie de patru ori fata de valoarea actuala, de la 67 lei la 280. Stirea i-a adus in numar mare pe romani la centrele de recoltare. ...continuare.

Deloitte Romania: Frauda ocupationala genereaza pierderi anuale de peste 4,7 trilioane de dolari la nivel global. Trainingurile pentru angajati si politicile interne de raportare sunt elemente-cheie pentru prevenirea si combaterea fraudei corporative

publicat 2024-01-11 14:00:14 (Money.ro)
Deloitte Romania: Frauda ocupationala genereaza pierderi anuale de peste 4,7 trilioane de dolari la nivel global. Trainingurile pentru angajati si politicile interne de raportare sunt elemente-cheie pentru prevenirea si combaterea fraudei corporative "Desi multe organizatii tind sa priveasca incidentele de frauda drept putin probabile, de obicei pe baza increderii pe care o au atat in angajati, cat si in partenerii de afaceri, realitatea este ca astfel de evenimente nu pot fi anticipate si gestionate corespunzator fara o strategie de preventie care sa includa protocoale de detectare timpurie si de raportare, respectiv fara un plan solid de raspuns la incidente", spun Denisa Simion, manager, si Elton Mata, manager, consultanta financiara,... ...continuare.

Piata imobiliara va fi influentata de contractia consumului, costul finantarii si de evolutia inflatiei

publicat 2024-01-11 14:00:12 (Income-Magazine)
Piata imobiliara va fi influentata de contractia consumului, costul finantarii si de evolutia inflatiei Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, dar si evolutia inflatiei sunt principalii factori care vor impacta piata imobiliara in 2024, considera investitorii si dezvoltatorii imobiliari. In ciuda presiunilor care survin din surse diverse, investitorii raman pozitivi, majoritatea avand planuri de expansiune in Romania in urmatorii trei ani, se arata in analiza realizata de compania […] ...continuare.

Pensie de 69.000 de lei pentru un roman din Olt. Doina Parcalabu: "Aceasta este explicatia!"

publicat 2024-01-11 13:45:04 (Antena3)
Pensie de 69.000 de lei pentru un roman din Olt. Doina Parcalabu: Aceasta este explicatia! Un roman din judetul Olt incaseaza o pensie de 69.000 de lei, pensie de contributivitate. Astfel, pensionarul nu este fost magistrat si nu beneficiaza de pensie speciala. ...continuare.

ANALIZA Cushman & Wakefield Echinox: Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, principalele preocupari ale investitorilor imobiliari

publicat 2024-01-11 13:15:16 (Money.ro)
ANALIZA Cushman & Wakefield Echinox: Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, principalele preocupari ale investitorilor imobiliari "Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, dar si evolutia inflatiei sunt principalii factori care vor impacta piata imobiliara", considera investitorii si dezvoltatorii imobiliari care au raspuns la cea de-a doua editie a Real Estate Investors Sentiment Barometer, realizat de compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.In ciuda presiunilor care survin din surse diverse, investitorii raman pozitivi, majoritatea avand planuri de... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.