EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




10 trenduri care vor marca arhitectura si constructiile din Romania in 2024

publicat 2024-01-11 12:30:20 (Income-Magazine)
10 trenduri care vor marca arhitectura si constructiile din Romania in 2024 2024 este anul preocuparilor crescute pentru sustenabilitate si o locuire mai buna si al implementarii efective a masurilor privind eficienta energetica. Pe de alta parte, 2024, an electoral, poate marca un moment de referinta in politica de dezvoltare a oraselor, printre provocari fiind si cresterea preturilor la materiile prime. In arhitectura si constructii, viitorul apropiat […] ...continuare.

Ministrul Finantelor, intalnire cu echipa de conducere a Bancii de Investitii si Dezvoltare

publicat 2024-01-11 12:30:20 (Income-Magazine)
Ministrul Finantelor, intalnire cu echipa de conducere a Bancii de Investitii si Dezvoltare Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, anunta, miercuri seara, ca s-a intalnit cu echipa de conducere a Bancii de Investitii si Dezvoltare, cu care a discutat planul concret de operationalizare, planul de rectrutare si cooperarea cu alte banci. "Trei aspecte importante am discutat astazi cu echipa de conducere a Bancii de Investitii si Dezvoltare", anunta, miercuri seara, […] ...continuare.

Protestatarii din transporturi si fermierii, furiosi, in drum spre Guvern. Camioanele au blocat Pasajul Domnesti din Bucuresti: "Nu plecam pana nu se vor rezolva problemele!"

publicat 2024-01-11 12:30:06 (Antena3)
Protestatarii din transporturi si fermierii, furiosi, in drum spre Guvern. Camioanele au blocat Pasajul Domnesti din Bucuresti: Nu plecam pana nu se vor rezolva problemele! Transportatorii si fermierii revoltati vin in numar mare in Bucuresti, iar in functie de rezultatul negocierilor sunt decisi sa-si strige nemultumirile chiar la usa premierului. ...continuare.

Adrian Vestea: Primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala

publicat 2024-01-11 12:00:11 (Income-Magazine)
Adrian Vestea: Primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala Ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, afirma, miercuri seara, ca primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala, autoritatile locale reducand dependenta de Bucuresti prin atragerea de fonduri europene. "Primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala. Potrivit celui mai recent studiu care analizeaza situatia […] ...continuare.

Riscuri Globale in 2024: Dezinformarea conduce in topul riscurilor

publicat 2024-01-11 11:45:11 (Income-Magazine)
Riscuri Globale in 2024: Dezinformarea conduce in topul riscurilor Fundamentat pe aproape doua decenii de date cu privire la perceptia riscurilor, Global Risks Report 2024, realizat de World Economic Forum, avertizeaza cu privire la peisajul global al riscurilor in care progresul in dezvoltarea umana este treptat erodat, lasand statele si indivizii vulnerabili atat in fata unor riscuri noi cat si in fata celor recurente. […] ...continuare.

SoftServe se alatura unui proiect international de dezvoltare a tehnologiilor de lansare si aterizare pe Luna, finantat de NASA

publicat 2024-01-11 11:30:05 (Bursa)
SoftServe se alatura unui proiect international de dezvoltare a tehnologiilor de  lansare si aterizare pe Luna, finantat de NASA SoftServe, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii digitale si de consultanta IT, planuieste sa se alature unui consortiu international pentru a dezvolta tehnologii de aterizare si lansare selenare, intr-un proiect finantat de NASA ...continuare.

Grigore Moisil: "Daca vreti sa ajungeti istorici, invatati matematica, daca vreti sa ajungeti medici, invatati matematica"

publicat 2024-01-11 11:30:05 (Antena3)
Grigore Moisil: Daca vreti sa ajungeti istorici, invatati matematica, daca vreti sa ajungeti medici, invatati matematica Ziua nationala a matematicii, informaticii si stiintelor naturii coincide cu ziua de nastere a academicianului Grigore Moisil, adica 10 ianuarie. Personalitate plurivalenta, Grigore Moisil si-a pus amprenta asupra dezvoltarii matematicii romanesti si care a fost cel mai important pionier al informaticii in Romania. ...continuare.

Alpha Bank Romania si-a extins reteaua de Centre Gold Personal Banking, aceasta cuprinzand acum un total de 30 de locatii

publicat 2024-01-11 11:15:04 (Bursa)
Alpha Bank Romania si-a extins reteaua de Centre Gold Personal Banking, aceasta cuprinzand acum un total de 30 de locatii Pe parcursul anului 2023, Alpha Bank Romania a continuat dezvoltarea segmentului Gold Personal Banking, marindu-si prezenta geografica la 30 de locatii dedicate clientilor premium ...continuare.

Obiceiul ciudat al lui Bill Gates: "Dadea tarcoale parcarii". Cine sunt miliardarii greu de suportat de catre angajati

publicat 2024-01-11 11:15:03 (Adevarul)
Obiceiul ciudat al lui Bill Gates: Dadea tarcoale parcarii. Cine sunt miliardarii greu de suportat de catre angajati Microsoft s-a clasat pe locul al doilea in topul Forbes al celor mai buni angajatori in 2023. Gigantul tehnologic a obtinut un punctaj bun in mai multe domenii, printre care dezvoltarea talentelor, optiunile de lucru la distanta, beneficiile pentru concediul parental, diversitatea. ...continuare.

Vlad Saftoiu, Cushman & Wakefield Echinox: Costurile de finantare si inflatia raman principalele ingrijorari ale dezvoltatorilor imobiliari locali, insa credem ca acestea se vor atenua pe parcursul anului, iar presiunea asupra sectorului va fi mai redusa

publicat 2024-01-11 11:00:20 (Ziarul-Financiar)
Vlad Saftoiu, Cushman & Wakefield Echinox: Costurile de finantare si inflatia raman principalele ingrijorari ale dezvoltatorilor imobiliari locali, insa credem ca acestea se vor atenua pe parcursul anului, iar presiunea asupra sectorului va fi mai redusa Vlad Saftoiu, Head of Research Cushman & Wakefield Echinox Incertitudinile macroeconomice, contractia consumului si costul finantarii, dar si evolutia inflatiei reprezinta principalii factori care vor impacta piata imobiliara locala, dar cu toate acestea investitorii raman pozitivi, majoritatea avand planuri de expansiune in Romania in urmatorii trei ani, reiese dintr-un sondaj realizat de Cushman & Wakefield Echinox. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.