EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Viktor Orban si-a exprimat sprijinul pentru aderarea Suediei la NATO intr-o discutie cu Jens Stoltenberg

publicat 2024-01-24 19:00:17 (Libertatea)
Viktor Orban si-a exprimat sprijinul pentru aderarea Suediei la NATO intr-o discutie cu Jens Stoltenberg Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, intr-o convorbire la telefon cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca va face apel la Parlament sa ratifice „cu prima ocazie posibila” cererea Suediei de aderare la alianta militara, relateaza AFP, citata de Agerpres. „Tocmai am terminat o convorbire telefonica cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg. Am […] ...continuare.

Investitie de 54,6 mil. lei pentru achizitionarea a 37 de noi echipamente pentru cresterea gradului de siguranta pe Aeroportul International Maramures

publicat 2024-01-24 18:30:22 (Ziarul-Financiar)
Investitie de 54,6 mil. lei pentru achizitionarea a 37 de noi echipamente pentru cresterea gradului de siguranta pe Aeroportul International Maramures Autor: Laurentiu Cotu Aeroportul International Maramures, subordonat Consiliului Judetean Maramures, deruleaza o investitie totala de peste 54,6 mil. lei (11 mil. euro), ce presupune dotarea cu 37 de noi echipamente pentru cresterea gradului de siguranta. In prezent, aeroportul din Maramures are in implementare 3 proiecte de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare: construirea unui nou terminal de pasageri, a remizei PSI si a drumurilor perimetrale, dar si dotarea cu echipamente specific... ...continuare.

Serviciul de Telecomunicatii Speciale asteapta pana pe 12 februarie oferte la o licitatie cu o valoare de peste 570 mil. lei, pentru proiectul cloudului guvernamental

publicat 2024-01-24 18:30:22 (Ziarul-Financiar)
Serviciul de Telecomunicatii Speciale asteapta pana pe 12 februarie oferte la o licitatie cu o valoare de peste 570 mil. lei, pentru proiectul cloudului guvernamental Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), care alaturi de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) si Serviciul Roman de Informatii (SRI), este implicat in implementarea proiectului de dezvoltare a cloudului guvernamental, asteapta pana in 12 februarie oferte pentru o licitatie cu o valoare estimata la 576 mil. lei, conform datelor din platforma SEAP. Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), care alaturi de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) si Serviciul Roman de... ...continuare.

Mario Beckstein, COO, Neagoe Basarab Residence, dezvoltatorul hotelului Swissotel din Poiana Brasov: Avem in plan ca pe termen lung sa mai dezvoltam proiecte hoteliere in Poiana Brasov, dar vrem sa vedem cum va merge proiectul Swissotel. Ne asteptam la venituri de 3,8 milioane euro in primul an de activitate

publicat 2024-01-24 18:30:22 (Ziarul-Financiar)
Mario Beckstein, COO, Neagoe Basarab Residence, dezvoltatorul hotelului Swissotel din Poiana Brasov: Avem in plan ca pe termen lung sa mai dezvoltam proiecte hoteliere in Poiana Brasov, dar vrem sa vedem cum va merge proiectul Swissotel. Ne asteptam la venituri de 3,8 milioane euro in primul an de activitate Mario Beckstein, COO, Neagoe Basarab Residence: De cand a inceput proiectarea acestui hotel, am mers pe ideea de sustenabilitate, care este directia in care ar trebui sa mergem cu totii, indiferent de industrie. ...continuare.

Urmariti astazi, de la ora 19,00, la ZF IT Generation: Cum te ajuta start-up-ul Alt.Real sa alegi furnizorul potrivit pentru sistemele fotovoltaice?

publicat 2024-01-24 18:30:22 (Ziarul-Financiar)
Urmariti astazi, de la ora 19,00, la ZF IT Generation: Cum te ajuta start-up-ul Alt.Real sa alegi furnizorul potrivit pentru sistemele fotovoltaice? Urmariti astazi, de la ora 19,00, la ZF IT Generation: Cum te ajuta start-up-ul Alt.Real sa alegi furnizorul potrivit pentru sistemele fotovoltaice? Care este potentialul de crestere al proiectelor de energie regenerabila anul acesta in Romania? Urmariti o discutie cu Lucian Toader, fondator si CEO Alt.Real. Urmariti astazi, de la ora 19,00, la ZF IT Generation: Cum te ajuta start-up-ul Alt.Real sa alegi furnizorul potrivit pentru sistemele fotovoltaice? Care este potentialul de crestere al... ...continuare.

O organizatie suspectata ca voia sa dea o lovitura de stat in Ungaria, destructurata. Opt persoane au fost retinute

publicat 2024-01-24 18:00:12 (ProTV)
O organizatie suspectata ca voia sa dea o lovitura de stat in Ungaria, destructurata. Opt persoane au fost retinute Opt persoane, acuzate de faptul ca voiau sa preia controlul asupra Ungariei au fost dezarmate de catre politia si armata ungare, scrie Biroul National ungar de Investigatii al Politiei Antirevolta (KR NNI).   ...continuare.

Orban ii confirma lui Stoltenberg ca Ungaria sustine aderarea Suediei la NATO

publicat 2024-01-24 17:45:04 (Bursa)
Orban ii confirma lui Stoltenberg ca Ungaria sustine aderarea Suediei la NATO Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a reafirmat miercuri 'sprijinul' pentru aderarea Suediei la Alianta Nord-Atlantica intr-o convorbire telefonica purtata cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la o zi dupa votul Turciei si invitatia Budapestei facuta premierului suedez. ...continuare.

Logodnica lui Jeff Bezos, super-sexy de ziua lui! Lauren Sánchez a purtat o rochie decoltata

publicat 2024-01-24 17:30:07 (Click)
Logodnica lui Jeff Bezos, super-sexy de ziua lui! Lauren Sánchez a purtat o rochie decoltata Lauren Sánchez (54 de ani) a vrut sa-si impresioneze logodnicul miliardar, Jeff Bezos, care pe 12 ianuarie a implinit 60 de ani. ...continuare.

Anunt de angajare revoltator. Ce trebuie sa faca o badanta in Italia pentru a primi 4 euro pe ora

publicat 2024-01-24 17:30:06 (Antena3)
Anunt de angajare revoltator. Ce trebuie sa faca o badanta in Italia pentru a primi 4 euro pe ora Un anunt de angajare a devenit viral de retelele de socializare dupa ce angajatorul a prezentat o lista intreaga cu responsabilitati in schimbul unei sume mici de bani. ...continuare.

Proiect european de peste 7 mil. euro pentru reabilitarea, modernizarea si extinderea Spitalului Clinic ''Dr. C. I. Parhon'' din Iasi

publicat 2024-01-24 16:45:26 (Ziarul-Financiar)
Proiect european de peste 7 mil. euro pentru reabilitarea, modernizarea si extinderea Spitalului Clinic ''Dr. C. I. Parhon'' din Iasi Autor: Laurentiu Cotu Spitalul Clinic ''Dr. C. I. Parhon'' din Iasi, administrat de primaria Iasi, a castigat un proiect european de aproximativ 35,5 mil. lei (7,2 mil. euro), finantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea, echiparea si dotarea integrala a etajului 1 din corpul C2 si a unor portiuni din parter si etajul 3 din corpul C1, in scopul reducerii riscului de infectii nosocomiale (intraspitalicesti). Tot in cadrul... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.