EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine este profesorul universitar care a fost acuzat de hartuire: "Nu consider ca este vorba ..."

publicat 2024-03-05 23:30:14 (Click)
Cine este profesorul universitar care a fost acuzat de hartuire: Nu consider ca este vorba ... Un profesor de la Universitatea Transilvania din Brasov, care a fost asociat si la alte istitutii academice din tara, este acuzat de mai multe fete ca le-a hartuit pe vremea cand erau studente. Una dintre victime spune ca a fost sarutata de acesta in public, fara permisiunea ei. ...continuare.

Doi indivizi care organizau lupte ilegale cu caini au fost retinuti

publicat 2024-03-05 22:30:12 (Jurnalul-National)
Doi indivizi care organizau lupte ilegale cu caini au fost retinuti Doi indivizi din judetul Brasov care organizau lupte ilegale cu caini au fost retinuti. Intr-o actiune ulterioara, politistii au gasit doi caini cu urechile taiate. ...continuare.

Locul din Romania unde se afla cel mai lung tunel feroviar din tara. Aici trenurile vor circula cu o viteza ametitoare

publicat 2024-03-05 22:00:04 (Click)
Locul din Romania unde se afla cel mai lung tunel feroviar din tara. Aici trenurile vor circula cu o viteza ametitoare Se construieste cel mai lung tunel feroviar, din Romania. Acesta va avea sapte kilometri, iar trenurile vor putea circula cu 160 km/h. Este vorba despre calea ferata dintre Brasov si Sighisoara. ...continuare.

Profesor universitar acuzat de hartuire sexuala. "Inseamna ca am avut o problema eu"

publicat 2024-03-05 20:30:03 (Adevarul)
Profesor universitar acuzat de hartuire sexuala. Inseamna ca am avut o problema eu Un profesor al Universitatii Transilvania din Brasov este acuzat de cinci femei ca le-a hartuit pe vremea cand erau eleve sau studente. Acestea au publicat conversatiile purtate cu el. ...continuare.

Locul in care se contruieste cel mai mare tunel feroviar din Romania. Trenurile vor circula cu 160 km/h

publicat 2024-03-05 20:15:43 (ProTV)
Locul in care se contruieste cel mai mare tunel feroviar din Romania. Trenurile vor circula cu 160 km/h Au început sapaturile pentru cel mai mare tunel feroviar din România, aflat pe ruta Brasov - Sighisoara. ...continuare.

Premium Aerotec recruteaza 50 de oameni la fabrica de componente pen­tru aeronavele Airbus din Ghimbav, Brasov

publicat 2024-03-05 18:30:19 (Ziarul-Financiar)
Premium Aerotec recruteaza 50 de oameni la fabrica de componente pen­tru aeronavele Airbus din Ghimbav, Brasov Premium Aerotec, companie membra a grupului Airbus, are disponibile in prezent 50 de locuri de munca la fabrica de componente pen­tru aeronavele Airbus din localitatea Ghimbav, judetul Brasov, cele mai multe joburi fiind pentru montatori subansamble (42), dar si pentru operatori masini comanda numerica sau debitori semifabricate, potrivit informatiilor de pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov. ...continuare.

Primaria Brasov investeste peste 6 mil. lei in construirea unei gradinite cu o capacitate de 92 de locuri

publicat 2024-03-05 17:30:22 (Ziarul-Financiar)
Primaria Brasov investeste peste 6 mil. lei in construirea unei gradinite cu o capacitate de 92 de locuri Autor: Laurentiu Cotu Primaria Brasov a demarat un proiect de investitii de 6,2 mil. lei (aproximativ 1,3 mil. euro), fara TVA, finantat cu fonduri de la bugetul local, pentru construirea unei gradinite cu o capacitate de 92 de locuri. La finalul saptamanii trecute primaria Brasov a lansat in S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) licitatia pentru construirea gradinitei din cartierul Astra, pe strada Carpatilor. Conform caietului de sarcini, termenul maxim pentru etapa de... ...continuare.

Primaria Brasov a accesat o finantare nerambursabila de 4,7 mil. lei pentru instalarea a 80 de statii de reincarcare a autoturismelor electrice

publicat 2024-03-05 17:30:22 (Ziarul-Financiar)
Primaria Brasov a accesat o finantare nerambursabila de 4,7 mil. lei pentru instalarea a 80 de statii de reincarcare a autoturismelor electrice Autor: Laurentiu Cotu Primaria Brasov a obtinut o finantare nerambursabila de 4,7 mil. lei (956.000 de euro) de la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru instalarea a 80 de statii de reincarcare a autoturismelor electrice. In acest moment municipalitatea are in derulare instalarea a 200 de statii de reincarcare a autoturismelor electrice, in diferite etape de implementare, potrivit unui comunicat de presa transmis de primaria Brasov. In municipiul Brasov sunt inregistrate 1.136 de... ...continuare.

Lupte ilegale intre caini, cu spectatori, organizate la Sacele. Doi indivizi au fost retinuti

publicat 2024-03-05 17:30:17 (ProTV)
Lupte ilegale intre caini, cu spectatori, organizate la Sacele. Doi indivizi au fost retinuti Barbarie în judetul Brasov. Doi barbati au fost retinuti dupa ce ar fi organizat, la Sacele, lupte de câini. ...continuare.

Aktor a inceput forajul primului tunel de pe tronsonul de cale ferata Brasov-Sighisoara

publicat 2024-03-05 15:45:03 (Bursa)
Compania de constructii Aktor, membra a Grupului Intrakat, a organizat marti, in zona Ormenis, in judetul Brasov, o ceremonie pentru marcarea startului oficial al forajului la primul tunel (Ormenis) de pe tronsonul Apata-Cata al caii ferate Brasov - Sighisoara, la care au participat Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Adrian-Ioan Vestea, Secretarul de Stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Ionut Savoiu, Directorul General adjunct al Companiei Nationale... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.