EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Poiana Brasov, pregatita de Festivalul Massif. S-a aflat ce vedete vor concerta la primul mare eveniment al anului, in 14-17 martie

publicat 2024-03-03 18:00:02 (Adevarul)
Poiana Brasov, pregatita de Festivalul Massif. S-a aflat ce vedete vor concerta la primul mare eveniment al anului, in 14-17 martie Se cunosc toate numele care vor urca pe scenele din Poiana Brasov la aceasta a doua editie a festivalului Massif. Evenimentul are loc intre 14 si 17 martie, in mai multe locuri din statiunea montana ...continuare.

Multe partii de schi au fost inchise, din cauza vremii calde. Unde se mai poate schia in Romania in conditii de primavara

publicat 2024-03-03 00:15:15 (ProTV)
Multe partii de schi au fost inchise, din cauza vremii calde. Unde se mai poate schia in Romania in conditii de primavara Pe masura ce cresc temperaturile, zapada de la munte dispare vazând cu ochii. În Brasov au fost închise deja 3 pârtii. Mai pot schia doar cei care se pricep foarte bine, dar numai în partea superioara a masivului Postavaru. ...continuare.

Wizz Air introduce noi zboruri din Romania. Vezi unde poti zbura cu mai putin de 80 de lei

publicat 2024-03-02 18:00:19 (Ziarul-Financiar)
Wizz Air introduce noi zboruri din Romania. Vezi unde poti zbura cu mai putin de 80 de lei Autor: Cosmin Pirv Compania aeriana Wizz Air anunta ca va introduce doua noi rute, de la Brasov si Bucuresti catre Budapesta. ...continuare.

2 martie, ziua in care muncitorul Liviu Cornel Babes si-a dat foc pe partia de schi "Bradul" din Poiana Brasov VIDEO

publicat 2024-03-02 00:15:02 (Adevarul)
2 martie, ziua in care muncitorul Liviu Cornel Babes si-a dat foc pe partia de schi Bradul din Poiana Brasov VIDEO La 2 martie 1931 s-a nascut Mihail Gorbaciov, ultimul presedinte al URSS. Tot intr-o zi de 2 martie, in 1916, a murit regina Elisabeta a Romaniei, sotia regelui Carol I. In 1966 s-a nascut actrita Emilia Popescu. ...continuare.

Vremea calda inchide o parte din partii, chiar in pragul weekendului. Unde mai puteti schia

publicat 2024-03-01 20:15:12 (ProTV)
Vremea calda inchide o parte din partii, chiar in pragul weekendului. Unde mai puteti schia Vremea calda din aceasta saptamâna închide o parte din pârtii, chiar în pragul weekendului. Totusi, în Poiana Brasov, mai puteti coborî pe schiuri din vârful Postavarul pâna la statiile de îmbarcare în telecabina si telegondola. ...continuare.

Povestea trupei Acoustic Boyz de la "Romanii au talent". Au cantat pe strada si au devenit virali dupa un clip filmat in baie

publicat 2024-03-01 16:00:07 (Libertatea)
Povestea trupei Acoustic Boyz de la Romanii au talent. Au cantat pe strada si au devenit virali dupa un clip filmat in baie Acoustic Boyz, o trupa formata din trei baieti din Brasov, vor urca in aceasta seara pe scena de la „Romanii au talent”. Povestea lor este captivanta si au devenit virali dupa ce au filmat un clip in baie. In fiecare saptamana, vinerea, de la ora 20:30, pe PRO TV este difuzat sezonul #14fenomen din show-ul […] ...continuare.

Mahmut Orhan, Claptone, Shimza, GORDO si Grigoré, pe scena principala Massif

publicat 2024-03-01 00:45:11 (Jurnalul-National)
Mahmut Orhan, Claptone, Shimza, GORDO si Grigoré, pe scena principala Massif Mahmut Orhan, Claptone, Shimza, GORDO si Grigoré sunt o parte din artistii care vor ajunge la scena principala a festivalului Massif, care se va desfasura in perioada 14-17 martie in Poiana Brasov. ...continuare.

CNAIR a avizat studiul de fezabilitate pentru un nou sector din autostrada Bucuresti-Brasov (A3)

publicat 2024-02-29 17:00:03 (Adevarul)
CNAIR a avizat studiul de fezabilitate pentru un nou sector din autostrada Bucuresti-Brasov (A3) CET al CNAIR a avizat, joi, Studiul de Fezabilitate pentru sectorul de autostrada Cristian - Codlea (Ghimbav), a anuntat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol. ...continuare.

Studiul de Fezabilitate pentru sectorul de autostrada Cristian - Codlea, avizat de CNAIR / Insvestitie de 743,52 milioane de lei, fara TVA

publicat 2024-02-29 16:00:19 (Money.ro)
Studiul de Fezabilitate pentru sectorul de autostrada Cristian - Codlea, avizat de CNAIR / Insvestitie de 743,52 milioane de lei, fara TVA Un nou sector din autostrada Bucuresti-Brasov (A3) intra in linie dreapta! Am avizat, astazi, in CTE (Consiliul Tehnico-Economic) al CNAIR Studiul de Fezabilitate pentru sectorul de autostrada Cristian - Codlea (Ghimbav)", a transmis, joi, directorul CNAIR, Cristian Pistol.Potrivit acestuia, acest nou sector de autostrada (5,18 km) se va adauga sectorului Rasnov - Cristian (deja in circulatie) si va fi construit pe teritoriul administrativ al judetului Brasov.Pe traseu vor fi construite: 1... ...continuare.

Director CNAIR: Un nou sector din autostrada Bucuresti-Brasov (A3) intra in linie dreapta

publicat 2024-02-29 15:45:23 (Mediafax)
Director CNAIR: Un nou sector din autostrada Bucuresti-Brasov (A3) intra in linie dreapta "Un nou sector din autostrada Bucuresti-Brasov (A3) intra in linie dreapta! Am avizat, astazi, in CTE (Consiliul Tehnico-Economic) al CNAIR Studiul de Fezabilitate pentru sectorul de autostrada Cristian - Codlea (Ghimbav)", scrie pe Facebook Cristian Pistol. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.