EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bacau: 15 persoane fizice si juridice, urmarite penal pentru fraudarea unor achizitii publice

publicat 2024-01-17 15:15:22 (Mediafax)
Bacau: 15 persoane fizice si juridice, urmarite penal pentru fraudarea unor achizitii publice Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de 12 persoane fizice si juridice, printre care un consilier local din Bacau, seful Serviciului Tineret si Informare Cetateni in cadrul Primariei Municipiului Bacau, directorul Caminului pentru Persoane Varstnice Bacau, un contabil sef din cadrul caminului, dar si un director de scoala. ...continuare.

Cine a fost Sophia Kosow, superba ardeleanca nominalizata la Oscar. Mama ei era o simpla croitoreasa

publicat 2024-01-17 15:15:09 (Click)
Cine a fost Sophia Kosow, superba ardeleanca nominalizata la Oscar. Mama ei era o simpla croitoreasa In urma cu un secol, Sylvia Sydney, pe numele sau adevarat Sophia Kosow, a ajuns imaginea femeii perfecte de la Hollywood. Aceasta a aparut pe micul ecran alaturi de Spencer Tracy, Henry Fonda si Cary Grant si a fost dorinta multor barbati. Mama ei a fost o romanca, din Bacau. ...continuare.

Functionari publici, intr-o retea de fraudare a statului. DNA a constatat un prejudiciu de peste 1 milion de lei

publicat 2024-01-17 15:15:06 (Adevarul)
Functionari publici, intr-o retea de fraudare a statului. DNA a constatat un prejudiciu de peste 1 milion de lei Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Bacau au dispus efectuarea urmaririi penale fata de 15 persoane, functionari publici, dar si persoane fizice, fara calitate speciala. ...continuare.

Aeroportul din Bacau, dotat cu sistem de aterizare instrumentala. Ce performante are

publicat 2024-01-16 16:15:04 (Adevarul)
Aeroportul din Bacau, dotat cu sistem de aterizare instrumentala. Ce performante are Pentru cresterea sigurantei zborurilor, pe Aeroportul International George Enescu din Bacau este instalat un sistem de aterizare instrumentala (ILS) de ultima generatie, din categoria a doua. ...continuare.

Reactia dureroasa a lui nea Vasile, un batran de 80 de ani din Bacau, gasit flamand si inghetat, atunci cand primeste gogosi calde

publicat 2024-01-16 16:00:04 (Antena-1)
Reactia dureroasa a lui nea Vasile, un batran de 80 de ani din Bacau, gasit flamand si inghetat, atunci cand primeste gogosi calde Un batran in varsta de 80 de ani din satul Giurgioana din comuna Podu Turcului (Bacau) a avut o reactie dureroasa si emotionanta atunci cand a primit gogosi calde de la jandarmii care l-au gasit inghetat si flamand. Filmarea a devenit virala. ...continuare.

Au fost prinsi hotii care in perioada Craciunului au dat mai multe spargeri in Bacau si Neamt

publicat 2024-01-16 15:45:19 (Puterea)
Au fost prinsi hotii care in perioada Craciunului au dat mai multe spargeri in Bacau si Neamt Politistii de la "Investigatii Criminale" au capturat trei barbati din Galati, suspectati de comiterea mai multor furturi in judetele Galati, Bacau si Neamt, in perioada Sarbatorilor de Iarna. Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Galati au capturat in trafic trei barbati din Galati, suspectati ca, incepand din luna noiembrie 2023, […]The post Au fost prinsi hotii care in perioada Craciunului au dat mai multe spargeri in Bacau si Neamt... ...continuare.

Toxiinfectie alimentara la o gradinita din Bacau. Prefectul a dispus controale in tot judetul

publicat 2024-01-16 15:15:02 (Adevarul)
Toxiinfectie alimentara la o gradinita din Bacau. Prefectul a dispus controale in tot judetul Toate gradinitele si cresele din judetul Bacau, dar si firmele de catering care furnizeaza alimente pentru acestea vor fi verificate, pentru ca vineri, 12 ianuarie 2024, mai multi prescolari au ajuns la medic cu toxiinfectie alimentara. ...continuare.

Descindere DNA la institutiile publice din Bacau. Suspiciuni de coruptie

publicat 2024-01-16 12:47:07 (Puterea)
Descindere DNA la institutiile publice din Bacau. Suspiciuni de coruptie Mai multe institutii publice din Bacau au ajuns in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), din cauza unor contracte de achizitii publice, existand suspiciuni de coruptie. Procurorii DNA fac perchezitii, astazi, la persoane fizice si institutii publice din Bacau, in contextul unor contracte de achizitii publice. Este vorba de o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind […]The post Descindere DNA la institutiile publice din Bacau. Suspiciuni de coruptie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Descinderi DNA la sediile unor institutii publice din Bacau. Mai multe persoane sunt vizate intr-un dosar de coruptie

publicat 2024-01-16 10:30:13 (ProTV)
Descinderi DNA la sediile unor institutii publice din Bacau. Mai multe persoane sunt vizate intr-un dosar de coruptie Sase perchezitii au loc în Bacau, trei fiind la sediile unor institutii publice, într-un dosar vizând fapte de coruptie.   ...continuare.

Perchezitii DNA in Bacau: sunt verificate sedii de institutii publice

publicat 2024-01-16 10:30:12 (Mediafax)
Perchezitii DNA in Bacau: sunt verificate sedii de institutii publice Potrivit DNA, se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, savarsite in perioada 2022-2023, de catre functionari publici din cadrul unor institutii publice din Bacau, in contextul incheierii unor contracte de achizitii publice. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.