EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Caz socant la un liceu din Bacau. Un elev a fost gasit spanzurat in toaleta

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Click)
Caz socant la un liceu din Bacau. Un elev a fost gasit spanzurat in toaleta Un roman, care nu cu mult timp in urma avea o familie si un loc de munca, a ajuns pe strazi, iar povestea vietii lui i-a impresionat pe italieni. ...continuare.

Un elev din Bacau a fost gasit spanzurat in toaleta caminului unde statea. A lasat un bilet

publicat 2024-01-19 11:30:15 (ProTV)
Un elev din Bacau a fost gasit spanzurat in toaleta caminului unde statea. A lasat un bilet Un elev din Bacau a fost gasit spânzurat în toaleta caminului vineri dimineata. Adolescentul de 15 ani ar fi recurs la acest gest ca urmare a unei dezamagiri sentimentale si a fi lasat un bilet, scrie ziaruldebacau.ro.   ...continuare.

Celebrele S-70 Black Hawk aterizeaza la Bacau! Premiera europeana pentru orasul moldav

publicat 2024-01-19 11:15:21 (Puterea)
Celebrele S-70 Black Hawk aterizeaza la Bacau! Premiera europeana pentru orasul moldav Lockheed Martin a inaugurat centrul de service pentru elicopterele S-70 Black Hawk la Aerostar Bacau. Este primul de acest fel din Europa. Lockheed Martin, compania globala de securitate si aerospatiala, in colaborare cu Aerostar SA Bacau, a inaugurat primul centru de servicii de intretinere, reparatii si revizie (MRO) certificat pentru elicopterul S-70 Black Hawk din […]The post Celebrele S-70 Black Hawk aterizeaza la Bacau! Premiera europeana pentru orasul moldav appeared first on... ...continuare.

Un elev de la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" s-a spanzurat in toaleta. El suferise o deceptie sentimentala

publicat 2024-01-19 11:15:05 (Adevarul)
Un elev de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny s-a spanzurat in toaleta. El suferise o deceptie sentimentala Inspectoratul Scolar Judetean Bacau anunta ca vineri dimineata, un elev de la Liceul Tehnolog Anghel Saligny s-a spanzurat in toaleta. ...continuare.

Transilvania Constructii a investit 15 milioane de euro in parcul logistic TRC Park Bacau

publicat 2024-01-18 19:00:15 (Money.ro)
Transilvania Constructii a investit 15 milioane de euro in parcul logistic TRC Park Bacau "Transilvania Constructii a finalizat recent constructia noului parc logistic din portofoliul sau - TRC Park Bacau - proiect in care compania a investit peste 15 milioane de euro", anunta compania.TRC Park Bacau are o suprafata de aproape 25.000 de mp si gazduieste companii din diverse industrii: Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear si Dona Logistica."Factori precum dezvoltarea economica, dar si oportunitatile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului... ...continuare.

Transilvania Constructii a investit 15 milioane euro in TRC Park Bacau

publicat 2024-01-18 17:45:03 (Bursa)
Transilvania Constructii a investit 15 milioane euro in TRC Park Bacau Transilvania Constructii a finalizat recent constructia noului parc logistic din portofoliul sau - TRC Park Bacau - proiect in care firma a investit peste 15 milioane de Euro. ...continuare.

Orasul din Romania unde a fost deschis primul centru din Europa pentru reparatia si revizia elicopterelor S-70 Black Hawk FOTO

publicat 2024-01-18 17:30:03 (Adevarul)
Orasul din Romania unde a fost deschis primul centru din Europa pentru reparatia si revizia elicopterelor S-70 Black Hawk FOTO Astazi, la Aerostar Bacau a avut loc inaugurarea primului centru de de servicii de intretinere, reparatii si revizie (MRO) certificat pentru elicopterul S-70 Black Hawk din Europa. ...continuare.

Lockheed Martin si Aerostar Bacau au deschis un centru de servicii de intretinere, reparatii si revizii la Bacau pentru elicopterele S-70 Black Hawk

publicat 2024-01-18 16:15:26 (Ziarul-Financiar)
Lockheed Martin si Aerostar Bacau au deschis un centru de servicii de intretinere, reparatii si revizii la Bacau pentru elicopterele S-70 Black Hawk Foto: Ray Piselli, Vicepresedinte Lockheed Martin pentru Afaceri Internationale (centru), Ambasadoarea SUA. Kathleen Kavalec (stanga) si Dr Raed Arafat, Secretar de Stat MAI (dreapta) la inaugurarea primului centru european pentru servicii de intretinere, reparatii si revizie pentru elicoptere S-70 Black Hawk de la Aerostar Bacau Lockheed Martin, companie globala de securitate si aerospatiala si Aerostar Bacau (simbol bursier ARS), care efectueaza deja activitati similare pentru flota de... ...continuare.

Campion european la lupte greco-romane, cercetat de DNA. Cat de influent a ajuns in administratie liderul gruparii

publicat 2024-01-17 17:15:02 (Adevarul)
Campion european la lupte greco-romane, cercetat de DNA. Cat de influent a ajuns in administratie liderul gruparii Fostul campion european la lupte greco-romane, Eusebiu Diaconu, apare in fruntea unui dosar instrumentat de DNA Bacau, suspect pentru constituirea unui grup infractional organizat, dar si alte fapte de coruptie ...continuare.

Bacau: 15 persoane fizice si juridice, urmarite penal pentru fraudarea unor achizitii publice

publicat 2024-01-17 15:15:22 (Mediafax)
Bacau: 15 persoane fizice si juridice, urmarite penal pentru fraudarea unor achizitii publice Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de 12 persoane fizice si juridice, printre care un consilier local din Bacau, seful Serviciului Tineret si Informare Cetateni in cadrul Primariei Municipiului Bacau, directorul Caminului pentru Persoane Varstnice Bacau, un contabil sef din cadrul caminului, dar si un director de scoala. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.